69150
-
"hollywood"... c kategorias filmek..pfff...errol lett hires hollywood (minden tehetsegtelen barom csinalhat filmet, es meg is gazdagodhat) -
pl az egyik ilyen film a vörös skorpió...Dolf Rundglennel...szpecnazos katona aki lázad és mindent túlél...kiszökik a börtönből,majd az erődítményből is,túléli a sivatagot,aztán visszamegy az erődítmnénybe hogy végezhessen a ruszki főnökkel,közbe az említett jelenet... -
ja az olyanokat én se szeretem...
mennek 6 bitang ágyúval lőnek mindenkit nem töltenek közben 4 gránátot eldob de még mindíg van 20,őt meg senki nem lövi le a 90 ember közül mert olyan bitang gyors,és ügyes...najó megbotlik hogy fokozzuk az izgalmakat és kiejti az aknavetőt a kezéből így már csak 5 fegyvere marad...de a gonosz ruszki vezérhez aki már helikopterrel akar elmenekülni sikerül eljutnia és akkor sikerül "alkalmatlanná tennie"...egy a csizmaszárából kirántott pisztolyal...ja és a biztonság kedvéért egyet belelő a kispisztolyal a helikopterbe ami azonnal robban...:) -

-
elméletileg a tegnapi filmet tényleg a balkánon forgatták és azért nem amcsi tankokkal vannak a németek :) -
nagyon nagy film volt amúgy -

Pótold !
-
Jaj...hát azért van az benne,mert azt volt a legolcsóbb "bérelni" -
azt nem láttam...
-
ö=ő -
mondom én a T/34en röhögtem...habár lehet hogy volt 1-2 hadizsákmány,de nem hinném hogy egy konvojnyi!:) -
meg szökék -
ja és nagyon gonoszak :) -
azokat se hívom jó filmnek...sőt filmnek se :/
Egyébként nagyon kedvelem ezeket a "klasszik" háborús filmeket :)
Olyan hangulatos tudd lenni...
Nemtom' ki emléxik a Kémek a Sasfészekben c. filmre na azt nagyon birom...pedig ugyanilyen LOL dolgok vannak benne..
(pl.1 tárral 50 németet megölni,akiknek makulátlan a ruhájuk,meg fényes a sisakjuk:P) -
még mindíg jobb mintha "Dolf Rundlemmel" néznél egy olyan filmet amiben ő játsza a tipikus hős katonát aki egyszerre lő 3 fegyverrel és +2 fegyver van a hátán amikkel bevesz egy 500 fős atom bunkert... -
Igaz...pl. a Piszkos Tizenkettő további részeihez képest tényleg jó...
Na azok aztán...
-
pedig jó film én röhögtem rajta, főleg a niggeren :) -
"végülis jó film"

Én vagy 10 éve láttam elöször...hát már akkor se tetszett :P -
Hát nem a legizgalmasabb háborús film az tény...végülis jó film csak ez a T/34 német oldalon pláne Jugoszláviába... -
Ehhh...én úgy elaludtam a végét,mint "állat" :P
Bár sokat nem vesztettem rajta :0 -
tegnap néztem a Navarone ágyúi 2t...csak annyit nem értek hogy amikor a végénél jönnek a németek akkor hogy kerül hozzájuk T/34?:) 
-

-
-
reggelt minden korán kelőnek... -
-
Vigyázzá mer =
:D
-
Nem tom gyártják-e még,de nagyon sok helyen lehet még kapni
-
-
HI
-
-
-

-
Jól tetted,hogy ezt vetted
-
Ja sry,....REGELLT 

-
Mangát ne PLZ !! 

-
Vázz egy ilyent én összeraktam =) -
"szar" a verlidnenes tigris motor!:)

-
verlinden cucc shermanhoz 
ez elég klafa..

-
help help help plíz...valaki tudja hogy gyártanak e 1/35-ben Sherman Calliopet...azaz a "rakétás shermant"?
illetve találtam csak nem tudom gyártják e még ha régi...
-
képzeld el...nagypapák sétálgatnak a szigeten és jön velük szembe 2-3 tigris...szerintem beugranak egy bokor/oszlop/rom mögé és erősítést hívnak mobilon!