69150
-
#9052- szamu hosszaszolasom.
itt egy kep hogy kell annak a kopolytunak kinezni allo hajtomunel:

Mindenfelekeppen ajanlom figyelmede a makettezoknek keszult Verlinden "Lock On No#19" fuzetet ami a Mig-29-el foglakozik! (A Squadron/Signal fuzetese rossz, de reszleteket nem fogsz megtudni a tipusrol, az inkabb nagyvonalakban a valtozatokat es magat a tipust ismereteti)
Illetve a net bujasat, ugyanis tele van kepekkel a tipusrol. -
Seaweed!
Én pont most kezdtem el egy Italeri 1/72-es Mig-29-est. Ecsetelnéd nekem lécci ezt a kopoltyú problémát egy kicsit részletesebben? -
looool.... 
-
:D Nehéz lesz, az tény. De milyen jó óriás vizes-vattacukor imitációkat lehet vele csinálni, + egy fogpiszkáló segítségével. :D -
hát ja kis gombóc lesz belől!:)
de nehéz is lesz nem?:) -
Nembeszelve arrol, hogy a francia haditenegereszetnek van szep kamuflazsa ;)
(pl(1/72 Ita):

(szep!)
-
Nem hinném. Ha a vattát "mártják" valamibe, akkor annak már vége. :) -
Nagyon valószínű. A "vatta" főként onnan maradt meg bennem, hogy még nagyon régen (alig emélékszem rá) láttam a Honvédségnél egy nagyon majré kis terepasztalt, ahol a robbanásokat is így oldották meg. -
O..igen ez argentin..termeszetesen en Franci felsegjellel fogom megepiteni!
(van egy nagyon kiraly Super Etendard-os video alairasom forumaban) -
ja az is köt végülis.... -
jaja...ragasztóba nem hinném hogy belemártják mert akkor nagyon megszívja magát és nehéz lesz... -
De lehet ragaszto helyett siman lakkot hasznalnak... -
mi ez argentín légierő!:)) -
szerintem szint is es ragasztot is fujjak ra! -
Tervben van egy ilyen vasarlasa is...kis munkaval igen szep makett epitheto..
(bar ez is szep..azert nekem van jopar olyan fotom amin a kopottas, olajos festes nagyon mutatos, foleg a tobbarnyalatos fakult szurke!)

-
hát...lehet lefújják vékonyan "füst" színűre...vagy lekenik ragasztóval a vatta külsejét így kicsit keményebb állaga lesz... -
Hallottam vmi olyasmit, hogy füstöt vmi "vattaszármazékból" csinálnak, de hogy hogyan festik meg normálisan?... Ez a páncélvonatos meg egy álltat.
-
szépek mind!:)
-
Egy gyonyoru 1/48 Trumpeter Mig-19 ...csak az a baj hogy a keszitoje kisse ulzasokba esett a pottartalyokkal kapcsolatvan...
Teny hogy nem vizszintesen allnak valojaban..de azert nem enyire leejtenek...kar egy ilyen szep kittet igy elrontani!

itt egy kep tolem, egy amcsi muzeumban allo geprol, ami hellyel kozzel ugyanbbol a szemszogbol van fotozva (sok kepem van a tipusrol, de mindig nehez egy azonos szemszogu fotot talalni ;)):

(Squadron/Signal fuzeteiben sok kep fullra feltoltott 19-esekrol..ott mar annyira 2log" a gep segge, hogy tulkepp a pottank vizszintes!) -
meg egy aki halott valamit mar a dologrol:
(direkt nem rakok be olyat amin nem jo a kopoltyu..pedig a forrason irdatlan szep makettek is vannak ezzel a hibaval...)
...ez itt kerem 1/72 Italeri!!!

-
..egy masik kivalosag!

-
(..es 32-ben ezt javitani mar nem egy nagy humbuk!) -
Szep-szep...dicseretes, hogy tetszik neki a mi kis kolykunk...de o is csak kepen es messzirol latott Mig-29-est..

-
Vegre egy hozzaerto a sok kozul!
(o is ugyanabbol epitkezik mint mas: Academy 1/48)

(Itt egy pelda! O 5-t epitett, anelkul hogy barmi fogalma lenne a Mig-29-es kopoltyuirol....) -
32-es

-
9346 :P -
Amúgy vattából lehet csinálni nagyon jót,csak nehéz :( -
neked eddig volt valami ötleted? -
viszont kívánom!
-
9342 -

-
nyis egy topikot a fabulison..."Hogyan füstöljön a tank?"... 

-
Beleraksz egy ego cigit
vagy egy kinai fustolot
-
Pl. sérült harckocsi...motorteréből jön egy kis "diszkrét" füst :) -
-
Tuti vot' en raktam be..szal quss
-
ok de a kérdés a végén...mi a picsnek neked füst? -

-
lehet kapni mozdonyokhoz "füst-gépet"...magyaul beteszed a mozdonyba és közben füstöl...meg gyárkéményhez(terepasztalra)füst-genyt...asszem a Faller gyártja...de minek neked füst? -
Jó lenne kitalálnom valamit,amivel lehet füstöt csinálni...
Bármivel próbáltam idáig,elég szar lett :/