69150
-
:) -
-
Van, de én csak mindig a szép képeket szoktam itt megnézni, a rizsához nem értek, így nem köti le a figyelmem. :) -
Van itt valaki?
-
Pontius #9577 AHH Thenkyú!
-
http://www.fabulis.hu
-n egyetlen figura van.. de ha irsz nekik tuti megszerez a Modellposta mindent.. -
Nezelodj itt..nem tudom van e..en nem epitek ilyet..
http://www.hannants.co.uk/
-
Pontius #9574 ok ez egyértelmű...
Na de mégiscsak ti vagytok itt a MESTEREK!!! -
ooo google.com ? -
Pontius #9572 Halihó
Na akko még1x:
Tudna nekem valaki olyan hazai/külföldi online makettboltot mondani ahol forgalmaznak szájensz-fiksön maketteket. Ami érdekelne az Star Trek hajó makettek vagy Mech Warrior robotok...
Előre is köszike -
Nah belekezdtem a Su-7BKL-be...
Hat szep nagy darab lesz...minimum 2x akkora mint a Mig-21PF volt...
-
Mi va itt Debrecenben? -
Öööö... oksa, köszi. :) Nevet megjegyeztem, ebből már el tudok indulni. Majd bevetem a szentendrei ismerősömet. :) -
#9550 De durva megépitjük a kis tigrisünket beleülünk aztán végigdöngetünk vele a főutcán... :D nézne a sok csöves..
-
#9538 hehe ilyen pont van Debrecenben.. :) -
küldtem a kommentet amiben az szerepelt hogy a héten már másodszor írja be ezt a zenei oldalt...ezt írtam neked...a többi szólt a csávónak aki beírta az oldalát ide... -
Pontius #9565 Nem vágom mit akarsz mondani...
-
nah...még 1x...neked írtam a második a héten beírást...a többi ment a másik manusnak! -
mondom nem neked írtam a második a héten..azaz már másodszor írja be a linket ide...a többi ment az oldal tulajdonosnak csak 1 kommentbe írtam!ennyi... -
Pontius #9562 Miva? Mit nekem csattogsz? Nem is én irtam linket
-
akkor előbb a link,nyomsz entert és utánna a jellemzés... -
hy!
hát sorry de én nem mert én nem utazom sci-fiben... -
persze,de ebbe nem ülök be!pláne nem rá...:P -
Pontius #9549 Halihó
Tudna nekem valaki olyan hazai/külföldi online makettboltot mondani ahol forgalmaznak szájensz-fiksön maketteket. Ami érdekelne az Star Trek hajó makettek vagy Mech Warrior robotok...
Előre is köszike -
Szerintem nem egy ordongosseg szigetelni ezeket..
pl a lenti dobozt is gyak full vizmentesen le lehet zarni...
Az autok i vizmenetesek...altalaban nem szoktal megazni az autoban ha kint esik az eso nem? :P -
hát nemtudom mennyire van szigetelve de ha megnézed a párduc leguccsó videóját amikor a vizen átdönget akkor eléggé szigetelve van... -
ennyi az egész...
-
Nemind 1 az mar..hisz VAN EGY ILYEN TANKOD :P -
de azért egy ilyen tankot egy napi menet után eléggé kemény lehet megtisztítani...sár,por,kosz,piszok,kutyaszar -
hát ja...mondjuk igaz az is... -
Hat ha szereti a vonatokat..akkor egy ALOM
-
hát nem lehet rossz!:)))
mér annak jobb aki a vasút mellett lakik? -
Soot meg ragozom is..
Mondjuk ott epitenem fel a hazam is.. tuti lenne egy repuloteren lakni :P -
na jó van bazz...*lefesteném -
Mind1..ha mar milliomos vagyok..akkor veszek nekik egy elhagyott orosz repteret..1 hangarban csak ezek..masik hangarban a magangepeim...az elhagyott allohelyeken/bunkerekben meg a sajat megmentett Mig-15/17/21/23/27 stb- gepeim alllnak majd.. 
"Almodik a nyomor"
-
én lefeteném télire és kész...:) -
Bar sokkal jobb ha csinal minde evszaknak megfeleloen egytankot
-
1/8-ast?és hova teszed? -
Vegulis ahogy elneztem fembol vannak..szal...szetszedni..atfesteni
-
vagy legránátozná a tankot és erősítést hív a rádión..."Légi desszantosokat gyorsan"...