69150
-
ték
:DDD Bocs, magas labda volt...
Havat miből érdemes működni? Nekem szódabikarbónát(?) ajánlottak... -

Ő is nagyon tetszik! Egy ilyet összeállítok magamnak! -
:DDDDD -
Barátom. :) Szerinted, itt, Mucsán van davaj didzsitález fotómasina? :) Amint lesz a leghalványabb esélyem arra, hogy min. 30*30-asban lekaphassam,
ez lesz az első hely, ahol benyomom.
1ébként nem épp a valósághűségéről lesz híres... 4 színből hoztam össze. De véglis szép lett, és ez a lényeg, itt ha benéz valaki a szobába, úgyis az lesz az első szava: "Széééép!" Második három pedig: "Amúgy mi ez?"
-
képet plz -
Most mindjárt belekötnek abba, hogy melyik altípus... 
Na, ONtopic, elkészültem a PzIIIL-lel. Nem lett rossz. Most épp valami talpazatot hajtok neki. :) -
Tankok Pz jelzéssel voltak. Páncélkocsik Psw jelzéssel voltak. De mindegyik típus Sd.Kfz. számmal is rendelkezett. Mittomén, Panzer I = Sd.Kfz. 101
Na, kész... :DDD Ennél jobban már nem tudom megkeverni. -
banplzhtx :P -
tankok Pz jelzéssel voltak.... -
Bázz, TANK is rendelkezik Sd.Kfz lajstromjellel...
-
Igen a "tank" nem Sd.kfz,hanem Pánzerkámpfvágen :P -
Na, pillanat. Közérthetőbben fogalmazok.
Minden jármű kapott ugyebár Sd.Kfz. számot. De én azért PSW-ként emlegetem, mert ezt ugyebár páncélkocsikra alkalmazták
Nekem, ha azt mondod, hogy Sd.Kfz. 222, hát nem tudnám biztosra, mire gondolsz, de PSW 222-ként már tom. :) -
nincs is a nevében Pz. rövidítés.... -
Nemtom, én inkább a PSW-t szeretem hasznányi. Merhogy "nem tank". :) -
-
222-es -
Sd.kfz 222 :) -
PSW, bocs. Panzerspähwagen. Az Sd.Kfz. száma tököm tuggya, mennyi volt. :) -
Ez meg egy Stummel, nem?
Véleményem a Stugról. :)
A StiG III-as akkor kezdett el "érni" valamit, amikor a hosszúcsövű, csőszájfékes löveggel és távirányítású géppuskával kezdték felszerelni. Ekkor már a frontpáncélzat is megfelelő védelmet nyújtott.
A Stummel is jó, csak az a gond vele, hogy az első ráfingásra szétesik, csakugyanannyi páncél van rajta, mint egy 251/1-esen. :) De géppuskát is lehetett rá rakni, szóval nem volt gond vele. Csak arra akarok kilyukadni, hogy nem nagyon lehet összehasonlítgatni a StuGgal szvsz. ;) -
Izé...ez Sd.kfz :P -
MIt? kép kéne... meg ötletek hogy hogyan valósitsam meg,... -
SPW 222-es. Kedvenc páncélkocsim. :) 20mm-es ágyú, +1 géppuska díszítés. A Daimler csupán a 40-esével "körözi le", szerintem ez volt a háború második legjobb ilyen jellegű járműve. :) -
Kérdezz :P -
Szerezni kell egy rezsót(ha nincs)...
Az átlátszó müanyagot fölé tartod(lehet találni ilyet egy csomó helyen,pl.....mittomén' :P
Amikor már látod,hogy "mozog" akkor ráhúzod vagy az eredetire,vagy egy abból készitett formára(pl fából csinálsz
..nem kis munka mondjuk,meg az elsQ 5 nekem nem is sikerqlt :(
De "kis" gyakorlás után már egyenletesen vékony és kristálytiszta "ablakot" lehet húzni :) -
Hy megtaláltam egy nagyon régi próbálkozásomat.. egy spitfire
Mk XVI- et gondoltam csinálok egy jó kis roncs diorámát de nem találtam normális képet... valaki tudna nekem segiteni ebben? valami olyasmi kéne aminek nincs meg a fél szárnya vagy nemtom.. amugy most meghajlitgattam a propellereket.. :) -
Nah lokjed..te hogy csinalod -
na ilyenem van :) meg a rádiós verziója is -
ez tecc

jó kis fürge gép lehetett? -
ezt rakd át WWII-be is Hupi örülni fog neki :) -
-
ok az is gáz, de qrva jó járgány volt és én szeretem
legyen város harc helyett falu rombolás az ukrán pusztákon nem voltak városok :)
-
Na ja! Emeletről beleesik egy gránát és Sanyi! -
ehhe ehhe hány mm es tarack volt az az életben?
jóhogy nem szállt el szegény SdKfz..
-
Pont a városi harchoz nem volt ideális a tetQ hiánya miatt :) -
elméletileg ugyanaz az ágyú, a páncélzat persze gyengébb meg magasabb is, de városharchoz ideális volt, a keleti fronton a kezdeti villámháborúban jól bevált. -
-
Olcsóbb, de nem jobb!
Szerintem a Stug pont egy olyan cucc ami nagyon el lett találva. Főleg mitán kapott védelmet gyalogosok ellen. -
qrva hatékony volt, és olcsóbb mint a Stug -
Ezek a németek is kitaláltak minden hülyeséget.
Azért a motortér az érdekelne mennyire van kidolgozva. -