69150
-
DAnke! -
Nah jah...eleg ritka hogy fullosan vannak a gepek...foleg az orosz gepek...
De ez meg hagjan! Ha normalis raketak lennenek...
Legnagyobb banatom hogy orosz AA fegyverzetet 48-ban senki sem gyart..72-ben is csak a Dragon-nak van egy keszlete...
Amiket meg a makettekhez adnak fegyver gyanant...khhmm...fosch...
(peldanak okaert testkozelbol ismerem az R-73, es R-27 raketakat..es csak egy peldat emlitsek, az R-27 "szarnyai" olyan elesek hogy kardnak is elmennenek..de legalabbis egy macsetanak tuti!(persze a kezed nem vagja szet...de par miliben merheto az el vastagsaga...)..vagy R-73..picsi vekony kecses szarnyai vannak...azt szinte 72-ben meg rezlemezzel sem lehet tokeletesen imitalni...48-ban lehetne..de sajna nincs (vagy en nem tudok rola?..tenyleg mas?) 48-as AA orosz keszlet...) -
:DDDD -
az én makett gépeimen alig van 1-2 rakéta...nem szoktam teljes menetfelszereléssel ellátni őket...szvsz nem a fegyveren van a hangsúly hanem a gépen...dehát kinek a pap kinek a papné... -
48-as. -
Ja jóvan, bocs, ahhoz be kellett volna kapcsolnom a basic brain functionjaimat. :D -
Nem rossz (72-es?), csak azok a randa raketakat nem kellett volna rarakni..mert azoknak kozuk sincs a valodiakhoz... -
A-Modell -
Ilyet gyárt valaki makettbe?

(gyk:Jak-130) -
Ja, ja nekem is naon tetszik.
-
ez széééép!
-
#10661 első mondata..."nem hittek doolittlenek":DDD -

-
Nagyon úgy tűnik. ;)
Japán bombázásához: Ja. :D Igen. Asszem James Doolitle tábornok röptette oda a bombardiereket. :) -
szinvak volt a keszitolye..es csak ugy talalomra nyult a fetekesdobozba :DDD
ezt tamasztja ala az az RLM-tol igen messze allo zold szin is :P -
Nem azt nem hittek el, hanem hogy sikerulhet Japan bombazasa..
amugy nem minden gep lett oda..par gep mint ahogy az tervezve volt leszallt oroszorszagban! (par meg kenyszert a meghoditott kinaban..fogsag...aza majdnem..Japan katonak azonnal kivegesztek a tuleloket szamuralykardal (fejuk nyissz)...) -
Hát ja! :DDD -
Ryan kozlegeny megmentese? :D -
Ne báncsátok szeginyt. x) Ő is elkezdte valahol.... bár ezt még tán én is meg tudnám csinálni. :P Kíváncsi vagyok, miért nincs az ürge arcáról fotó. Nahh, itt mondom, hogy ne csesztessétek, erre mit csinálok. 
-
sok az elb*szott dioráma!:DD
álá az a messerschmitt a gépzsírban...de akkor mi ha nem hó? -
és? én is sieltem már polóban, de szerintem az nem hó, ahoz túl tiszta minden hogy az hó legyen -
de a hó!!!!!ez nem homok...habár lehet túl sok fény jött és nagyon fehérnek tűnik és így hónak nézem... -
soszor csak helyben pingálták át a cuccokat, de ilyet nem használtak afrikában, szal szerintem a manusz jött vissza afrikából az európai hadszintérre -
meg fű,és földesút sivatagban?:D -
ja sivatagba érdekes lenne "erdei" álcafestéssel nyomulni..:D -
Rossz felé fordult Kairónál! :))) -
És elkeveredett az utlevele + a csomagja egy nílusi sámánnal! -
nincs afrika korps jelzés látom én is, de szerintem ez akkor se nigger, lehet valami szicíliai digo baka :) -
És a festés meg a DAK jelzése hol van? -
lehet homok is, a sipka tuti hogy a trópusi szabvány sisak amit afrikában használtak -
nekem = nálam... -
nem tudom eléggé négeres beütése van nekem...de és a hó...ilyen jól bírja a hideget...vagy mi ez a fehér...én hónak titulálom be! -
feka? német trópusi sisak van rajta, lehet most vezényelték vissza észak-afrikából..... -
de hogy kerül néger a német hadseregbe?pláne kora tavasszal amikor még hó van... -
Német és feka? Ennél már csak az lenne súlyosabb ha SS katona lenne. :) -
Sexújságot olvas!
De mi olyan furcsa egy télen napozó fekában? Mi nyáron vesszük le a pólót,... náluk lehet fordítva van! :)) -
aztán lezuhantak kínában -
furcsa...mintha tavasz lenne és olvadna a hó...de mit keres félmesztelen sortos' feka egy német kocsin?
-
Hááát -