69150
-
ték :) -
Vak vagy? -
Figy nemet auto, nemet utakra...ott autopalyan annyival mesz amennyiel birasz...
Anno nekem is van emlekem, mikor mentem Parizsba, es Munchen utan az autopalyan egy GT2-es Porsche ugy ment el (kb ugy 250-280 lehetett) mellettunk, mintha tenyleg alltunk volna...
(De olaszoknal is lattam mar autopalyan F50 Ferrari-t vagy 250-el szakajtani
)
-
Legújabb szerzeményeim:

Ilyen lesz belőle, full karbon az egész.

-
magyar embernek sok...az itteni út viszonyok(kátyúk,stb...) mellett,meg a forgalom amik szoktak lenni,a mellett szerintem sok...meghát kocsi,és bevállalóság kérdése az egész...bírja e a kocsi,és merjek e többel menni mint amennyi a megengedett...:DD -
Huzzá' vissza a hadi-ba...! -
Úgy jött mellénk,hogy 1mp-el azelött még üres volt a visszapillantó 
-
olasz zsaruknak van egy Lamborghini Gallardo,vagy Murchiélago rendőr kocsijuk...na az ellen érdekes lenne itthon menekülni...lehetne akármilyen tuning kocsid az beérne... -
Ooo bocs..ez most ugy hangzott mintha ez valami udenagy zo lenne.. :D
180?..az sok?
Mert ha azt mondo hogy 240-nel jott ugy mellettek..akkor azt mondom ez igen...de egy kicsit megpiszkalt Astraval is "ugy oda lehet menni" egy 180-al repeszto melle mintha 40.el menne :D :P -
és ha nincs rendzámom...csomó olyat lehet hallani hogy lelakozzák,leragasztják,leszedik,stb a rendszámot...akkor aztán csinálhatja a fényképeket...na jó igaz egy ilyen autót(porsche GT) qurva "nehéz" megtalálni ha alig van belőle az országban...de hát én nem az a típus vagyok hogy száguldozzunk...szívesen mennék de hát a yard figyel!::DD
kitudja melyik bokor mögött vannak,kitudja mikor vannak civil kocsiban...igaz vannak olyan cuccok amik csipognak ha trafipaxot lát,de egy jó,komolyabb cucc meg már drága...így hát marad a szabályokat betartó államporgár szerepe!
-
Bírják azok rendesen...
Civic-el nyomattuk 180-al M7-en(?) hát úgy jött mellénk mintha 40-el mentünk vóna'
eredmény -10K :P -
ja-ja...azok mennek annyit...de a GT majdnem + 100at!:)))
olyan RS Octáviát láttam mikor jöttünk haza balcsiról...szép lassan gurult a leállósávban...ehhh majdnem 170-el mentünk akkor a 130 helyett...asszittem utánnunk jön és lekapcsol... -
"Hatszelben szakadekban"...ahogy zsoktak mondani...
Ahogy en tudom a fakabatok rendesen szethajtjak az autoikat..es jo ha azok az RS-ek 200-nal nem hullanak szet
-
Nézz má' be a haditech-topikba pls -
Nem tudok belépni az oldalamra hogy frissítsem a képeket!! 
Múlt héten elbasztam a Suprát pedig már majdnem (98%) kész volt. rendelhettem új kasznit hozzá
-
jah..lefenykepez..aztan lakcimedre kapod a birosagi hatarozatot hogy nincs jogsid..tessek beszolgaltatni..es iksz forint birsagot befizetni..tenyleg mind1... -
Ja, deaz RS Octaviák odatesznek 250-et fényhíddal? -
Tudod hogy farkastorveny van... -
a rendőr az már másodlagos mert nincs az a rendőr autó(magyarországon) ami utolérne...trafipaksz' meg leshet tőlem!:D -
háj kábéiksz'...nincs semmi extra... -
szívesen elfogadnék egy Porse GéTét csak hát nincsen itthon olyan út (az autó pályán kívül) ahol kilehetne huzatni a top speedet...de az autó pályán meg bezavarnának a kalapos skodások,kamionosok,trabisok,zsigulik,meg a hozzámképest lassan (140-200 km/h
) araszoló autósok...
-
Hi, all! wac áp? -
Szééép
,de nekem a felnik nem tetszenek!
-
13-tól 13-ig??
Na ilyen helyre sem mennék...fizethet az bármennyit :/ -
Ok világos! -
HYKOMATT
-
Hat nekem is volt egy ismerosom aki portas volt egy hotelban..es szinte minden hetvegen dolgozott vagy szombaton vagy vasarnap....soot ok ketten voltak portasok..aztan idovel 3-an..ebbol adodoan a munkanapja delutan egykor kezdodott es masnap delutan egyig tartott.. (tehat bent is aludt..nah megjegyzem nem volt az olyan rossz...szalodda megis..aza nem is ...egy szep kis kuria a szep magyar pusztaban...kaja jo..neha vannak csini vendeg janyok..szal ;)) -
háááhhh...nem vagyok alkalmas rá...nem mondom el miért mert az az én szoc problémám...szal ez kilőve!:P -
figy hotelenként más a dolog szerintem...de mind1 ezt hadjuk hogy ki hogy,mikor,mennyit dolgozik... -
-
Jajjjjjjjjjjjjj de sajnalom oket... 
En is jartam am iskolaba par evig...en is kibirtam
(Mi lenne veled ha meg lenne sorkatonasag, es egy egesz honapig haza se mehetnel?
)
-
Párszor már megfordúlt a fejünkben :P -
hát ja...pl hétfőn(érted hétfőn) 8(!) órám van!és csak fél4 körül érek haza...hiába lakom 15-20 percre a sulitól...képzeld el aki még messzebb lakik... -
Ha jol tudom o valami hotelban dolgozik mint portas...szerinted hetvegen kivagjak a fizeto vendegeket csak mert hetvege van? -
Esetleg :P -
de szombaton?
rendes munka nap 5 nap...igaz net kávézós haveromnak is be kellett járni szombaton(sőt néha vasárnap is) amikor ő volt beosztva...de hétvégén vagy szombaton vagy vasárnap...nem mind2 nap.... -
Nah egy kis on:
Ugylatszik mindenhol elkezdodott az iskola...vagy siman csak uborkaszezon van..mert sehol semmi egetrengeto ujdonsag, meg csak jo kittek kepei is ritkak az elmult par napban ;] -
De semmi penzert vissza nem mennek az iskolaba... -
Hogy legyen penze?...ehen ne haljon?....mert muszaly?
-
te dolgozol maaa?minek???:DDD