69150
-
értem én mit mondasz csak én nem használok lágyítót...:DD -
Hmm azt nem is ismerem..de erdekes hogy van benne ragaszto is!!
Az jo lehet! Mert mindig a ha sokat igazgatom kimegy alola a latrol hozott ragaszto es olyankor "ujra" kell lapon "nyalnom"...
Hol lehet ilyet venni? (Fabulisban van?) -
-
ennke van egy jobb verziója. a kék kupakosban még ragasztó is van Én azt szoktam a matrica alá a zöld kupakosat meg fölé.
-
Jaah nem igy gondoltam! az evidens..szerintem aki ert hozza az valami hasonlo modon csinalja (pl en is fultisztitot hasznalok ;))..hanem hogy ez a folyadek pl eloszor kicsit meglagyitja a matrica anyagat..majd mikor elkezd kiszaradni "megfesziti"... -
-
én a matricát úgy feszítem' meg,hogy ráteszetm és fülpucolóval szépen kinyomkodom alóla a vizet,és rá is feszül így a matrica... -
ja ez faszányos verda...habár én nem rajongok a pálya kocsikért...inkább a street tuning,vagy a pálya autók utcai,meg a rally autók utcai verziója...pl GT2-es porsche...tehát ami nincsen agyon matricázva saatöbbi... -
Hat en meg nem lattam soha olya matricat aminek ne tett volna jot egy kis matricalagyito folyadek!!
(Gunze Sangyo Mr. Mark softer-t tudom ajanlani..a legmerevebb matricat is kezelhetove teszi, es gyonyoruen megfesziti a feluleten! PF-nel volt hogy orosz felsegjelet egy felmilis valyatba is gyonyuen "befutattam" vele!!!)
Fabulisban kapsz..820 pez..
-
nice job dude!
-
imhó' -
Sőt a galériámban is van egy
-
Nekem is tetszik. Már készül csak volt egy kis gond a festékkel meg a színnel. Autófestékem van hozzá gyárí színkód alapján keverve de túl nagyok lettek benne a metálszemcsék. Aztán kértem finomabb szemcsével de akkor meg túl világos lett. MOst én keverek itthon valamit hozzá. A másik hogy a teljes beljseje karbon és látszani is fog mert nyitva lesz az egyik ajtó. Ez elég macera a sok kis bizbazt felmatricázni.
-
tudom melyik...tornádóból is van tiger meetes...az se egyszerű -
nem használtam,de a tamiya matricák könnyen kezelhetőek,csak ugye azt a 2 nagy tigrist helyre tenni... -
Én is kíváncsi vagyok milyen lesz. Az a baj hogy nem tudom melyik fajta karbon matricát használjam.
-
Juu ez tetszik ez a masina... Total Imersion Racing-en a kedvencem volt ;))) -
(Ismerem temat..van nekem regrol egy F/A-18-am aminek az egesz feluleten matrica van...mert Tiger Meet-es gep) -
Majd biztos. Ami tőlem lesz a PM-ben az elkövetkező időben:
Toyota Supra
Bently Exp Speed 8

-
Matricalagyito?! -
hát már csak azért is mert a komplett kasztnit matricázza le...és az nem egyszerű...emléxem mennyit szenvedtem a Peugeot 206 WRC-vel amin a két db kék nagy oroszlán van!Tamiya...
-

-
Nem tudom. A GT bajnokságban megy. Attól függ hogy állítják be a váltót. Gondolom olyan 500 körül megy :DDDD -
Jol nez ki!
Kivancsi vagyok hogy sikerul ;)
Esetleg lathatunk errol is egy cikket PM-ben? :>>> -
mennyit megy egy ilyen karbonos murcsiélágó? -
*törölnénk... -
turbó off volt itt...mi lenne ha rörölnénk a tékjeidet?de csak azokat?:DDD mer' azon kívül mást nem írtál!:DDDD -
Itt jobban látszik

-

-
ték -
ahhat 
-
-
ami mindjárt itt is van most veszem észre...!:D -
majd 11111 lesz a jó!:D -
nem csak élmény beszámoló sebességről!:D -
Az egész kocsit beborítom karbon matricával aztán lefúlyom vagy félfényes lakkal vagy fényessel de nem polízozom fel pasztával csak papírral
-
bazeg karbon kasztni...az egy kis súly kül a gyáritól rendesen!:D -
mi van itt? ki tud nagyobbat mondani verseny??!! -
Te ezt a feluleti hatast hogy ered el?..mert ahogy en ezt elnezem, se fenyes, se matt ..inkabb mintha szatem lenne..
ha siman lefesti az ember szurkere, az meg se kozeleiti ezt a "hatast"..legalabbis szerintem. -
hát ja németek...faterék mentek hollandiába esküvőre és mesélte hogy a középső sávba mennek ott 140+ km/h-val amivel itthon mennek a balszélsőben...és a balszélsőben meg annyival mennek amennyit bír a kocsi...