69150
-
Ja a stugIII jól néz ki. Most szereztem az egyik ismerősömnek hozzá full műgyanta belsőt. (szinetén 8k)
Más, nem kell valakinek egy 1/72-es Pratt&Whitney R-2800 late v. Aires műgyanta motor? 500Ft
-
Ne kezd! :P -
hát jaja...álá kórea...mindenkinek 3 leopold 1/35-ben... -
megvolthtx :P -
joetvagyvoot? :D -
(Nem beszelve egy Leopold-rol vagy egy Karl-rol...bar 20K egy Karl-ert..khmm...) -
HI :)
(evett) -
Tegnap elkezdett bennem motoszkalni, hogy el kellene kezdeni foglalkozni harcjarmuvel is..
mindez onnan jott hogy boltban lattamegy nagyon szep Dragon StugIII-ast...egesz jo aron (8K)...mar a doboza is megfogott ;)) -
bye-bye... -
Na jó most megyek makettozni. Később visszanéziek!
Lehet hogy lesznek újabb képek is :)
-
Szerintem probald meg mas fajta bongeszo programmal is, hatha az engedi a szoban forgo karaktert!
#11166:
Hmm elgondolkoztato...Eduardbol is van egy csomo ami erdekel, Dragonbol is... -
#11158???
#11160 ha majd megy az oldalad? -
Lehet az lesz bár nem nagy érkezésem van rá.
Már írtam a webmesternek hogy tud e tenni valamit -
az cinkes...lehet új gportalos oldalt kell csinálnod..nem nagy ügy csak a képek feltölése vesz időt...a szöveget csak átmásolod a másik oldaladról... -
Ja, az eduard az nem japóból. Hát főleg makettek, Minden ázsiai márkák, hasegawa, fujimi, tamiya, dragon ,stb.
-
Az oldal elérhető csak én nem tudok belépni mert nem tudom a belépőmet. Megformáztam a vinyót és így elfelejtette a net. Az a baj hogy van a belépőmben egy aposztróf ( ' ) aminek jobbra vagy balra kell hgoy dőljön de ott csak függőlegeset tudok írni. Próbáltam a wordből átmásolni de úgy sem tudtam belépni.
-
De ettol meg tokcikinek erzem hogy egy 3x3 centis kis bigyot rendelek csak :P -
ahha -
Telljesen jo az 1200 pez !!!!
(Miket tudok meg nalad rendelni, hogy tenyleg legyen tartalma a doboznak? ;))
(Eduard tudom..de gyanitom az nem egyhelyrol jon..)
-
Azt majd én intézem. Az a baj hogy Japóból nem számít hogy mennyi van a dobozban. A súllyal arányosan lineárisan nő a postaktg. -
megkérhetlek valamire?
nem tennéd be az oldalad linkjei közé ezt az oldalt hogy npszerűbbek legyünk?:DD ennyit kellene beírnod linknek:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1072905320#TOP -
Hát, nagyon baráti áron 1200Ft. De én már kb 1 éve használom ész olyan mintha most vettem volna. Alig fogy.
-
elérhető az oldalad...!!!! -
említetted elb*sztad a suprát...mit toltál el rajta? -
(Bar gyanitom ugy erne meg ha rendelnek melle meg par holmit hogy ne csak ez a kis bigyo legyen a dobozban..) -
Mondj egy arat!
-
Nah mar elorebb vagyok... ;)
szal Mr. Mark Setter -
Tudok de az a baj hogy drágább mint itthon az EMS miatt.
-

-
Nah akkor terjunk a biznyicedre ;)))
ES TE TUDSZ E SZEREZNI? ;) -
lehet hogy van a Fabulison, nem tudom. Nem szoktam ott vásárolni.
-
nah az ilyenhez hozza se mernek fogni olyan cucc nelkul amiben nincs ragaszto :P -
jó de én nem is vetemedek bele ilyen méretű matricázásba...tudományom nem súrolja ezt a szintet még... -
nem is mondtam hogy lágyul,meg nem is mondtam hogy belemegy a résekbe...azért LOL még nem vagyok!:D...ezzel csak az esetleges alatta maradt vizet nyomkodom ki... -
Szerinted ezt fel lehetne rakni a fülpiszkálós módszettel??
Ez egy darabból van felrakva lágyítóval, plusz kb. 20 perc nyomkodás

-
Kulfodi webshopot se tudsz?
Mert most keresem..de seholsem talalom.. mi a neve?
"Mr. ??????" -
Attól hogy fülpiszkával nyomkodod még nem lágyul meg és nem megy bele a résekbe. -
...ez szerintem nem jo..regen en is ilyen cipoben jartam..aztan tanultam..es megtanultam hogy nem viccbol fujjak eloszor a gepet fenyes lakkal, ra a matrica, majd le megegyszer fenyessel es ra a matt lakk..vagy siman ra a matt lakk..
Ha ezt megteszed az a matrica egybeolvad a felulettel es szikevel se tudod lekaparni..jon festekkel egyutt.. -
hát azért szerintem nem olyan überbefosás szar matricák azok hogy ragasztani is kell...habár dolgoztam már olyan matrciával(a maketthez adott matricával) hogy egy mondjuk év múlva simán leszedtem kézzel úgyy hogy csak rátettem az ujjam...vagy csak szimplán lesve találtam a makett mellett...na azóta veszek tamiyát meg a jobb,minőséggibb kitteket... -
Nem tudom. Szerintem nem.