69150
-
reggelt all! -
épp az hogy nem volt káosz mert nem voltál!:DDD
-
köszi
ok. nem tudom mikor lesz lehet hogy csak 1-2 hónap
-

(leginkább az U-Boot) -
regggelt'
Mi a ló.... van itt?? :D
3 napig nem vok,és kitör a káosz? :D -
Nagyon állatistencsászárkirály lett a Supra!!!
Övcsat nekem is kéne, az olyan ami a suprában van, mert az baromi jóóó!! -
Az nagyszerű köszi! Remélem tényleg ideér igy harmadjára!
Holnap kezdődik a suli...
-
-
betegyem ezt a makettes topikot a fabulis linkek közé? -
Nagggyon durrva lett! 
-
Szerintem ez carbon. -

-
nincs mit! -
Skyline köszi a többi képet is. Kár, h még nincs kész. -

ohh a kis husika :D

-
oks köszi... -
Rendeltem az olaszoktól, de még nem tudnak szállítani. Kb 2000Ft. -
Köszönöm! -
nem a mostaniban mert azt már nemsokára lehet kapni. Valószínűleg a következőben.
-
:DDDDDD
az is jó....:DDD -
:DDDDDDDDDDDD
(Errol egy regi "szolasmondas" jutott az eszembe a regi melohelyemrol...hogy megertsd, kell hozza tudni hogy karacsony elott a szamtechboltokban igen nagy a "felfordulas"..es csak ugy ozonlenek a megrendelesek..)
(szal ekkor keletkezett egy kollegamtol a mondas: Bazz hagya' ma bekem "6 gep van a fejemben!" (:DDDD)) -
na majd az enyém...:DDD
olyan ötlet áradat van a fejemben hogy az csak na...:D -
Gyönyörű lett! -
ja meg geronimo!!!biztonsági öv csattokat mennyiért tudsz szerezni??? -
dehogy...ott még nem tartunk...:D -
És felfelé fog nyilni az ajtaja? 
-
előbb nézd meg egy szarul sikerülten vagy egy műanyag lapon,vagy fúj le egy öntőkeretet hogy hogy viseli,stb..:D -
de ezt is jó ötletnek találtam hogy van egy alapszín és a motorháztető és a csomagtartó fekete...

-
Mondjuk ez a dekoratőr spray van nekem is csak az króm és csak felniket fújtam vele. Azok egész jók lettek:) -
Értem. Akkor lehet bevállalok 1-et. -
szerintem semmi különbség a kettő között...csak gyorsabban szárad ennyi...csak itt most nem ügyeltem a szépségre hanem fogtam és lefújtam...:D -
Te és milyen lett a Dekoratőr fesétéssel? Mert ezen gondolkodom,hogy be -e merjem vállalni a kaszni fújást vele. Érdemes vagy érdemesebb tamiya sprayel fújni. Mondjuk az jóval drágább -
melyik pro-modellben lehet majd látni??következőben vagy majd az az utániban? -
hát ez csak egy ramaty szar szétszedve mint egy 3D-s sablon!:D -
Várom a képeket 
-
nincs semmi...szétszedtem,lefestettem...ennyi...elején nincsen lökhárító csak egy kevéske maradt mert leszedtem az egészet kitalálni hogy majd hogyan csináljam meg...színét is most találom ki hogy milyen legyen...1 színű vagy egyik színből átmegy a másikba...jelen esetben az eleje ezüst és a kocsi felénél átmegy feketébe...4 szín van lehetőségben ha egyszínű:fekete,fehér,ezüst,narancssárga...ha kétszínű akkor ezüstből-feketébe,vagy narancssárgából-feketébe,vagy fehérből narancssárgába... -
OK, mert így nem nagyon értem.
-
Köszi
-
sztirolbül lol...mint egy nagy mucsai!:DDD
tehát...sztirolBÓL... -
én viszont tegnap bekötöttem(azóta szétdszedtem) a hátsó lámpákat...és szétszedtem miszlikekre a mostani suprát és az egész egy teszt lesz...kasztni most két színű mert tele vagyok ötletekkel...most úgy néz ki hogy le fújtam az elejét ezüsttel(Dekoratőr ezüst lakk festékkel!:DDD)...és kibontottam az egész első lökhárítót hogy meglehet e oldani valahogy az új lökhárító építését sztirolbül meg gittból..akkor az alvázon kibontottam a középső részt mert ott lesz kivezetve a kábel...majd mindjárt csinálok képeket!