69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ Skyline
    LOOOOL...nem olvastad visssza?
    megrendelem B öntőkeretet külön a makettől függetlenül...de még nem tuti
  • Puntigamer
    és azt hogy?
    hogy akarod kiöntetni?
  • DJ Skyline
    fekete...a 4 fék kéne csak róla!:D
  • Puntigamer
    milyen öntőkeret? :)
  • geronimo77
    fogalmam sincs. gondolom kb. 1500
  • DJ Skyline
    B öntőkeret mennyibe van?

ja ez a makett amin a keret van...
    Taisan Starcard Porsche 911GT2
    Item code : 24175
  • geronimo77
    Szar ügy :P
    Akkor nem tudom én ezeket szoktam használni.
  • DJ Skyline
    nekem nincsen GT2-es Porsém!:DDD Sajnos más maradék meg nincsen...
  • geronimo77
    Hi,
    Nem megy annyi idő alatt. Majd ha legközelebb rendelek akkor tudok esetleg.
    Féket bárminyen más Tamiya versenyautóból felhasználhatsz. Legjobb a Porsche GT2-é.
  • DJ Skyline
    geciség annyiért adni...én 100 ml-est vettem 1500 ért...kb fele annyiért lehet kapni 400 ml-es Lökhárító festéket(természetesen autókhoz)...Stukát azzal festettem le és semmi baja nincsen...sőt mint mondtam tesztként lefújtam ezüst dekor festékkel a mostani suprát és semmi baja nincsen...lelakkozod 1-2x mint a többi autót és kész...
  • Fefe
    Én 1700 vettem a héten
  • Fefe
    78' Trans Am és egy 58' Edsel
  • modellmaker
    Mennyit kóstál egy Tamiya spray mostanában?
  • DJ Skyline
    Ha Hellert látsz gyújtsd fel!:P Ritka tré minőségű!!!Airfix dettó szar!
  • DJ Skyline
    hali gali!
    Gero!!!SAS Toyota Supra Hood-ot tudnál nekem szerezni még?Úgyis még majdnem 2 hét míg találkozunk...Ha menne mennyiért tudnád beszerezni?
    ez lenne az! ja meg fékeket miből érdemes csinálni,mert a gyári(tamiya) supra fékek kissé kicsik és vastagak!
  • geronimo77
    Hát az Academy az elmegy. A többit hanyagold. Minden téren szar. AMT 2250-et megér. Milyen autók?
  • Fefe
    Hát,hogy ezek az AMT makettek milyen pontatlanok az szinte hihetetlen. Kb. 2hete vettem kettőt a tescoban mert le volt árazva 2250-re, ma mondom kibontom az egyiket,hogy lefújom a kasznit, mingyá ott kezdődőtt,hogy nem stimmelt az első lökhárító se a motorháztető,ugyhogy mindjá vissza is tettem a dobozba az egészet:) Majd 1x összerakom azt is.

Kérdés: Az Airfix,Heller,Academy,Minicraft stb. ezek milyen minőségüek? Azért kérdem mert egy,kettőt elég olcsónak tartok
  • Fefe
    Oks jó a szerda is.
  • geronimo77
    Kedden nem jó mert audit van de szerda jó. Ebédszünetben ki tudok ugrani a Móriczra. Csak add mega számát.

• Fefe
    HI semmi kül:)

Figy Gero: Tudnál kedden talizni a nőmmel a Replika előtt,mert ő át tudná végre venni a cuccost mivel ott dolgozik a földhivatalba én meg most Dunabogdányba:) Olyan 12 körül szokott kimenni kajáért és akkor arra menne persze ha neked is jó
  • geronimo77
    Volt szerencsém megnézni egy pár SAS készletet és mondhatom tényleg jók. Az összes cucc, a fékek (jók de nem érnek annyit) a szárnya, és a többi kiegészítő is nagyon jó.
    Csak hát nem keleteurópai fizetésekhez van igazodva.
  • geronimo77
    Hi,
    Mi a pálya?
  • zero_cool51
    Csakhogy
    1. megvan már a festék
    2. egy speckó festék az, amit 2 kék árnyalatból kell összetukmálni.
  • Fefe
    HI All!!

zero_cool51: nem kell venni festékszóró pisztolyt,hanem vegyél tamiya sprayt és azzal fújd le én is csinálom!!

• zero_cool51
    csak mert lenne 1 kér(d)ésem.
    Van egy makettem, csak nem tudom lefesteni, mert festékszóró pisztoly kell hozzá, azt meg nem akarok venni 1 makettért. Az a kérdésem, hogy vajon meg lehet-e beszélni, hogy lefujni (festék az megvan).
  • Seaweed
    MTE? :D
  • DJ Skyline
    ok,thx...tehát 14.000...rendben...!
  • geronimo77
    OK, az még belefér.
  • PrasCo
    Körmend. Mert? :)
  • DJ Skyline
    volt már?:D
  • DJ Skyline
    Hy!
    Miért is?
  • DJ Skyline
    hát nézzem csak...most van Szept 25...1 a problem hogy muterék behúzták az összes Zs-met mert hó vége van...Fizetéskor visszaadja nekem...Szerintem Okt elején...Szvsz Okt 4-én kap fizut a mutter tehát majd akörül!
  • NGPETI
    Sziasztok SUZUKI-ellenesek!

Itt van egy kép,amin JÓ AZ ÁRNYÉK is!!!

Vitázni én sem szeretnék,milyen jó vagy nem egy Suzuki,vagy bármi más autó,de elég hosszú ideje HASZNÁLOK egy Swift-et!
    (A használok alatt azt értem,hogy 4 éve azzal dolgozom minden nap és kisebb futamokon versenyeztem is vele /NEM STREETRACING!!!/,sőt,kibírta a Hungaroringet is több esetben,ahol alkalmanként 20-30 kört autóztunk.)
    Azt hiszem,a megbízhatósága nem kérdéses (szinte műszaki hiba nélkül bírt ki engem eddig!) és pozitívnak mondható az ára is.
    Balesetezni viszont semmilyen autóval nem érdemes és nem is jó dolog,így talán nem is a legfontosabb szempont egy autó vásárlásánál...
    Persze ismerek "pár" olyan emberkét,aki ilyennel komolyan versenyez is és ráadásul eredményesen!
    Ezen kívül körbe kell nézni a rali VB-n,a JWRC-k között,hogy is van ez a Suzuki kérdés...
    Bocsi,ha túl sokra sikerült!
  • zero_cool51
    Vas megye, kb 30-40 km
  • LSL
    Viszonyítás kérdése a közel szó...
  • zero_cool51
    van valaki, aki Szombathely közelében lakik?
  • geronimo77
    Hi,
    Itt a cuccod
    Supra+felni+öntőkeret+tuning set
    7000+2500+1000+3500=14000
    Mikor ütjük nyélbe az üzletet?
  • DJ Skyline
    de mind1 hadjuk...nem akarok itt vitázni a Suzukiról!:DDD
  • DJ Skyline
    nem a motor a lényeg...én egy olyan autóba be nem ülök aminek szar a kasztnia...tőlem lehet V8-as is egy suzukiban,én be nem ülök az tuti...tudod milyen a felfüggesztése?Nem tudom ki Pesti de a haver muterja levitt minket a Csúcshegyről a Home club-ig(ott van ahogy mész Üröm fele) és azalatt az 2-3 perces földes úton való kocsikázás alatt széjjel rázkódtam a Swiftben...
  • DJ Skyline
    ez egy fake kép szerintem!ilyen árnyékot alváz alatt nem igen láttam még....