69150
-
MOndjuk az igaz,hogy van bennük motor de számomra enyibe ki is merül. Mivel nemrég bontottam ki a 2. Amt makettemet és mindgyárt azzal szembesültem,hogy 3-4 alktr. nem stimmel.Jó tudom,hogy az igazi makettezőnek ez nem gond mivel létezik csisz papír meg egyéb kis barkácsgépek amivel helyre lehet hozni a hibákat.
Az,hogy a legtöbb makett 6-7 ezer az azért van mert van nevük és többségében pontosan illeszkednek az alktr. Mondom én ezt egy kezdő makettező:)) Viszont van 1-2 revell termék ami olcsóbb mint az Amt,mondjuk még nem volt dolgom revell-el tehát nem tudom,hogy azok milyen minőségüek. Attól függetlenül összerakom a két Amt (a Trans Am-et már le is fújtam) sőt még tervezek is majd venni mert azért azt elismerem,hogy nagyon nagy választék van belőle. -
És rengeteg olyan tipust csinálnak amit más nem -
Mondjuk én is 4000-ért vettem a Camaro-t :( -
Hát igen,...bár sok összehasonlitási alapom nincs,mert 1 kocsim van,de amit össze nem káromkodtam közbe...pfff... -
Akkor meg nem lesz már akciós:(( -
Szerintem nem mert a ha belegondolsz a legtöbb makett már 6-7 ezer, ráadásul mindegyikben van motor és szép a kidolgozása általában! Akad néha pontatlanság de szerintem összeségében jóóóó! A Heller, Airfix makettek ehhez képest Legok, ugyan annyiért! -
Hmmm...lehet,hogy kifogytak...biztos rendelnek majd -
Szerintem az AMT a minőségéhez képest egy kicsit drága -
A Budafokiban is csak 2 fajta van még de abból is pár db. -
Ok köszi, majd utánanézek -
A Kolosy téren nincs AMT, ha azt keresel!
A körúton a HO-KI-ben viszont rengeteg... -
Múlt háéten már egy darab sem volt:(( -
pfff...bár...hol érdekel egyáltalán a véleményed? -
Talán valami problémád van? -
Mé tegnap is 34 hozzászólás volt, de ha kevésnek tartod akkor írj szmájlikat és biztos felkerülünk a top 10-be. -
A topik mostanában a béka segge alatt van 

-
hi
-
hali...!!!
-
A váci úti tescoban kb 1 hónapja,dúrván 10 féle volt... -
Jónapot kívánok! 
-
most jöttem a Fabuisból!:D van kb 4 AMT autó makettjük!:DDD
amit kerestem az se volt sajnos...SAS messze van tőlem...Kolosy téren van még 1 bolt...majd oda is elnézek hátha van amit keresek... -
HI
A Budafokiba csak ott van mert én is több helyen néztám már de nem volt csak ott -
Hi!
Melyik Tescoban vetted, mert azóta én vagy 3-ban jártam de sehol nem volt AMT! -
A Mega Modellben 1400 HUF -
reggelt all! -
nem vágod baromira!:DDD
khm khm khm...elmondom még 1x...veszel 1 makettet akkor te sem öntöd ki!:DD
Itt amit betettem azon a B keret a FEKETE!!!Nekem csak az kell és arról is a 4 fékecske...Szaal...Megrendelem magát az öntőkeretet mintha egy makettet rendelnél,csak nem a makettet rendelem meg hanem a keretet...érted???és csak az öntőkeret jön meg póstán és nem a komplett makettet kell megvenni 4 fékért!:D -
Meg ahogy ez így kinéz,az azért nem rossz :)
(és szvsz ennek már a belseje is egész korrekt) -
Én sem csipázom a Suzukit,de az Ignis egész fasza verda,és ami a lényeg = a Rally VB-n is megállja a helyét :P -
reggelt 
-
Puntigamer #12910 coool
és hogy töntöd ki?
beolvasztasz egy csomó műanyagot? :) -
Lépek én is bye -
na most lépek...byez all!majd holnap re... -
1/25-ös bomex supra az!:D
én a gyári tamiyát akarom bomexé alakítani...úgyse sikerül de megpróba...legfejjjeb' lesz egy negyedik supra!:DDD -
igen mindenképp!!! -
De ezt már fújni fogod nem? -
Nekem még a 2. lesz hamarosan mert az első bevégezte de nagyon. Anyám törölgette a polcot majd óvatosan próbálta megfogni és végül csak kiesett a kezéből:( Az első futómű teljesen hazament. Nem baj a köv. az úgyis egy Bomex Supra lesz ha Gero tud még rendelni. -
nekem már a 3.-dik tamiya supra fog következni szal én bevállalós vagyok!:DD -
Köszi:) A kanapé zsír új:D Nem lesz rajta semmi tuncsi ahoz még elég keveset tudok. Majd az egyik AMT-n próbálkozok:) Tamiyat még nem merem bevállalni:) -
szép kanapétok van!:DD 
tuning lesz vagy gyári?amúgy klafa eddig! -
Nah szal ma fújtam le a Nissan 180 sx-et. Így sikerült. Sajna a gép amivel fotóztam elég kotlák:)