69150
-
HI All
Geronimo: Köszönöm szépen az S2000-est + az öntőkeretet + a festékeket:)
1 kérdésem lenne:mégpedig az,ho lesz e még abból a matricából ami asszem 3500 Ft. Mert kellene az is -
;) -
Még nics lefényezve, egy régi makettem amit felújítok, tuningolok és még csak ilyen állapotban van, de hamarosan kész lesz! -
Nekem különbenis csak egy szar V300-asom van! -
Bocs nem telik digitgépre, csóró főiskolásvagyok:PPPPPP -
Azért ne beszélj ilyen általánosan. -
A ki jól makettezik az mér nem tud legalább középszinten fotózni???
Naon faja makettek meg modellek de olyan fosul vannak lencsevégre kapva hogy hihetetlen...ehhh -
érdekesek a kipufogók...olyan mint egy szovjet kályhacső..:D féklámpa nincs? -
nekem sajnos web kamom van igaz va negy filmes minolta gépe a faternak de mire azt előhívják stb...értelmesebb web-kammal nekem!:D -
Nem, lehetne egy igazi rendes fenykepezogeppel csianlni kepet, mert kivagyok ezektol a mobilkameras kepminosegektol (mellesleg az en P800-am kameraja jobb kepet csinal...) -
Csak neked, csak itt, csak most!

-
Még mindit csak az ETRL csinál autó maketteket? -
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy Ford Capri MkIII modellről tudtok esetleg, hogy lehet-e valahol kapni? Csak Zakspeed Capri Turbot találtam, de az nem az igazi (azaz nekem olyan kellene kicsiben, mint amelyienem 1:1-ben is van :))
Ui: hogy infó is legyen: régebben valaki kérdezte, hogy minek van a rally-Suzuki tetején légbeömlő. Nos az összes komolyabb rally autón van ilyen. Azt a célt szolgálja, hogy a beáramló menetszél által enyhe túlnyomást képez az utastérben, így a poros pályákon a túlnyomás miatt az esetleg szállongózni kívánó port lenyomja a padlóra, nem engedi bent kavarogni. -
Jóvan na bene kapjál má'
Suprát nem nagyon lehet itthon beszerezni, egy srác szokott nekünk rendelni külföldről!
hemit meg nézd meg a körúton, a Király utcánál! -
És ezek esetleg a Mega Modell üzleteiben megtalálhatók?
Igazából kb 5 éve nem nyúltam műanyaghoz, és megint el szeretném kezdeni.
A Hemi 'cuda meg nem Charger, Challenger, hanem Hemi :D Jó? :D -

-
Hi!
Supra van, Corradoról még nem hallottam, cuda szerintem van, de a hatvanakárhányas Dodge Challenger ugyan olyan az meg tuti van! -
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy lehet e kapni a következőket:
- '70 Plymouth Hemi 'cuda
- '95 Toyota Supra (halálos iramban vörzsün kéne)
- akármilyen VW Corrado
köszike -
reggelt!
-
HI
-
Nah én léptem By All!
-
Biztos, én sem vágom! -
Én passzolok,sosem vágtam a távirányítos cuccokat :)
-
Nehéz az élet
-
zero_cool51 #13075 E-bayen kapni már 200 euró alatt motoros modellt. megéri annyiért? -
-
Te szegény... 
-
Ok -
ehhh...
-
Elozo esetben konnyu zserrel leszerelnem a tolteteit a nostenynek..utobbinal kabbe :D
De amugy meg nem...Sztahanovista elbrigad is peldalozik lassan velem :D
(behavaztak...lassan kezdodik a szezon...heten is megyek 4 napra Zalaegerszegre edzomecsre csapattal...)
(Hetvegen is volt nalunk ...azert kicsit raerek, de makettezeshez ennyi ido keves, mint amennyi alatt ezt osszedobdtam a munkam eredmenyebol: http://web.axelero.hu/seaweed/basket/zuzda_mpeg.zip )
(Nah majd ha beindul a "szeker" akkor lesz megint idom heti 1-2 alkalommal makettezni...) -
Persze...,és azokat is azzal a szinnel fújd át természetesen,mint a talajt -
Vagy mind kettő
-
Akkor hajrá!
Én meg csinálok egy afrika diorámát, már csak az alp hiányzik! Miből csinájam a talajt szerinted: sulifix+homok vagy rakjak bele apró köveket is? -
No csak nem végre nő(vagy csávó:D) van a láthatáron?? 

(sry :P) -
Mire gondolsz?
Azt már,vagy fél éve csináltam :)
Már csak új fényezés kéne neki
(asszem mostmár tényleg megcsinálom) :) -
O..jah..olvasgatom topicot..de nem igazan erek ra mostanaban...se makettezni se semmi masra... -
Hogy állsz a Camaroval? -

-
Akkor tuti üzlet:)) -
hi :)