69150
-
tudom mutattad már...:D fehér volt vagy milyen színű... -
Meghalna az autó makettezés:D -
LOL...:D -
nem tudom szeintem vagy összeszedik magukat vagy web lap szerkesztéssel foglalkozzanak mert az oldaluk az jól néz ki!:DD Mi lenne velünk Gergő nélkül?!:DDDD
-
Szerencsére nincs!!:)) Nekem szervó izomhelyem van!! -
Vót olyanom is:)) Különben ha jók a gömbfejek a ládába akkor a kormány is bartáságos. -
Az a csávó nagyon LOL a csajról ne is beszéljünk -
elég ha ladád van!:))) olyan izmod lesz!:DD -
:DDD
nekem egyszer azt mondta hogy inkább rendelnek abból amire nagyobb a kereslett...tehát kérdeztem supra???na na?van nincs,lesz?mondta inkább renrelnek olyat amire nagyobb a kereslet...mondom ok,viszlát...és az akinek meg az kell amiből nem rendelnek?:D -
Legalább gyurhatsz tekerő izomra:))) -
Ajánlom a TS51-et Telefonica Blue az szép nagyon! -
Ja ráadásul autó makettből alig van valami választék és kérdeztem valamit a csávótól és mindig az volt a válasza,hogy fogalmam sincs:) Na lassan lépek autot szerelni mert reggel szétesett a szervó kormányom:) -
Most akartam berakni én is! -
thx!:D -
-
Hi,
Én is rendeltem egy éve egy Cobrát 1600-ér, mire postaköltséggel együtt 2600 volt! Drágák nagyon! A makettek is drágábbak állt. -
Nekem eddig 2-re elég volt. Pl.:a bordó amivel fújtam az Edselt az majdnem félig maradt. -
lehet kipróbálok egyet...majd mindjárt megnézem mik vannak a tamiya oldalán a színskálába ha van egyátalán olyan az oldalon!:D -
Nekem elég szokott lenni 2 3 kasznira! -
"A postájuk meg drága és gecci sokat kell várni, ha egyáltalán foglalkoznak a rendeléseddel!" Jó múltkorába rendeltem tőlük majd kiküldték és azt hittem dobok egy hátast mikor a csávó mondja,hogy mennyi a díj 1400Ft!!!! Amit rendeltem az meg vót kb 2500 Ft.. Na onnantól kezdve nem rendelek semmit utánvéttel. -
hyhy! -
de csak 100ml...épphogy kibírja az autót...emlékszem Tigris tankhoz vettem egy 100ml-s flaskát és ahoz hogy normálisan nézzen ki a festés,elkellett fújnom az egészet...pedig csak 2x fújtam le... -
Hi All!! -
Jobb a Tamiya, kisebbek a pigmentjei! -
fújni fogom!!!viszont nem veszek tamiyát 1500ér!:DD inkább veszek egy 400ml-est műanyagra való festéket a Praktikerben!:DD -
azt hogy influenza volt és holnap lehet menni suleszba!:)) -
Lehet fekete v. metál narancs! De fújjad!! -
Bajcsyn! Mit mondott a doki? -
melyik mega modellben mert van egy pár! vagy inkább úgy kérdezem hogy hol? -
Ok Hi! -
Akad egy két érdekes dolog! Azt én a Mega modellben láttam de nem hittem el!! -
de lehet nagyobb is...nem néztem meg csak távolról mert mással voltam elfoglalva!:D
na most meeek' dokihoz...majd jööök'... -
ja meg volt náluk egy Trumpeter 1/35-ös Leopold Rail Gun...ÚÚÚ mekkora a doboz amiben van!Kb akkora magasságra mint egy 17'-es monitor fele!:DD -
hát ja,de viszont a makett galériát ami ott van náluk azt érdemes végig járni,mert ott van az összes dioráma,makett ami benne van a Pro Modellekben...:DD ingyen múzeum,és kiállítás!:DDD -
teljes gőzerővel belevetem magam,DE nem kapkodunk...egyenlőre csak a dobozt,meg a rajzot nézegetem!:DDD meg még festék,ecset(mert rommá b*szodtak a régiek),stb...színe milyen legyen ötleteket kérek...én fekete mellett voksolok...:D -
Ja, most elég fos a Fabulis, de eddig sem voltunk elkényeztetve az autókkal! A postájuk meg drága és gecci sokat kell várni, ha egyáltalán foglalkoznak a rendeléseddel! Rendeltem tőlük másfél éve 18'-os gumikat, meg matricát, azóta sem kaptam meg! le is mondtam a rendelést! Ennyit a Fabulisról
-
Igen én vagyok, egyenlőre csak a Civicet viszem mert a Xsara nem lesz kész addigra szerintem de majd kiderül! Nekem is kéne találkoznom a héten Gergővel de még nem jött meg a zsém!
Akkor belvtheted magad a Supra építésébe!! -
Tőlem 5-10 perc kocsival a Fabulis...Gyalog(tömegközlekedéssel egybevéve) egy 15-20 perc...Eléggé levannak épülve különben..Csak egy raktárnyi makettjük van ami nem túl sok... -
Te vagy az Ádám ugye?:DD
tegnap találkoztarm Gergővel és megvolt az üzlet...Mesélte hogy majd az Október végi kiállításon ki viszi a Supráját...Téged is invitált valami olyasmit értelmezett a szürkeállományom...Ha kész lesz kiviszed te is a cuccost?És mit fogsz vinni az Ikszarát(Xsara)?:D -
EL kell menni a Fabulishoz, lehet hogy segítenek, mert olyan kedvesek!!!:(((