69150
-
reggelt... -
Reggelt 

Mi ez a sok komment?
-
Az biza nem matrica lesz, ez egy Italeri Tiger, nekem is volt vala ilyen, és a torony-számozások vörös színnel voltak mellékelve a matricán. Ez az állat odafestette, gondolom sablonnal. :) Esetleg lopott egy andere matricát vhonnan. :D -
Azt gondoltam :D Csak ez másmilyen matrica lehet valszeg mint ami nekem van. -
na lépek bye all! -
mert a matricát a festés után kell feltenni!:)
-
Jó 10 éves tapasztalattal nincs semmi különös :D Én meg egy infarktust kapnék ha meg kéne csinálnom :D:D:D:D
Amúgy jah, arra is gondoltam hogy lefújják tényleg.
De hogy lehet matrica? Én nekem is van a repcsimen, de festés előtt raktam fel, és tökre össze maszatoltam a matricát amikor lefestettem :D
-
nem nem az szerintem matrica...de vannak akik kivágnak egy sablont aztán ráteszik és lefújják...tehát van aki festi is...
semmi különös nincsen szerintem ennek a hátulján...:)))
szép nagyon ez a tigris!:) -
Na így én nem tudnék lefesteni semmit az is biztos:D
A számokat is ecsettel csinálta? -
Jééézusom mennyi 'izé' van ennek a hátulján 
-
Én is Legóztam:))))) -
Nos... nagyon jól tudok rajzolni, ha másolásról van szó, és kiskoromban sokat legóztam :D:D:D:D
Amúgy remélem örököltem apámtól valamennyit, mert ő nagyon jól csinálja. Olyan terepasztalokat csinált anno... tyűű... -
NEEEEM, én amikor elkezdtem 11néhány éves voltam, akkor az ember úgye csak játékként fogja fel az egészet és nem is akarja olyan "profi" szinten megcsinálni mint idősebb társai, tehát ez csak tőled függ, meg attől hogy mennyi tehetséged van hozzá! -
cég az is!:)))Hasegawa -
Mi az a Hasegawa?
-
Azjó... szal olyan 10 év múlva már csinálhatok extrákat, király :D -
Kb 10 éve, de igy komolyabban 3-4 éve! -
Nekem 4 Revell makettem van: Egy M3-as BMW -azt a Dragontól vette át, az szép is; 1 Lanca Stratos -az Hasegawa eredetű az is szép; az a harcjármű; És a Ferrari amit előbb írtam, az nem tudom honnan van mert 2004-es kiadás de a minősége 80-as 90-es évek! -
Oké, köszönöm :) -
:DDDDDDDD
És megtudhatom te hány éve foglalkozol ilyesmivel? :) -
Jaaaaa... az szép :D
Én 6-7 évesen írni és olvasni tanultam :DDDDD -

-
És azóta csak visszafejlődött:))))))))) -
Hát repülőben nem nagyon vagyok otthon,(most jut eszembe nekem van egy 1/72-es revell harcjárművem ami szép) nem tudom, ha harckocsit veszel kezdésre vegyél Italeryt. Olcsó viszonylag jó is főleg a Hummer azt tudom ajánlani! -
ja akörül...amikor iskolába mentem kb akkor...igaz az első makettet ami az enyém a faterom rakta össze...:) -
6-7!:) -
Hö?! Wow :D Hány évesen kezdted? :D -
1/72-es vadászgépek kb 15-20 centi körül vannak, nem túl sok alkatrészből állanak, tehát egy egy kezdőnek ideális!
De ha az autók is érdekelnek, a revell gyárt olyan makettet is ami szintén kevés alkaktrészből áll és csak össze kell pattintani azokat, és majdnem olyan szép lesz mint a drágább kittek -
vagy 12... -
kb 10 éve... -
inkább mint a Hellert...az még gázabb...kb 3x raktam össze Hellert...elég is volt belőle!:)))...meglévő maketteim fele Revell és nem sok problémám akadt az összerakással kapcs... -
Hm, akkor te melyik márkát ajánlod?
-
Te mióta foglalkozol makettezéssel? -
Amúgy a Revell nem csinál szerintem minőségi maketteket, 1 hete vettem egy Revell Ferrari 365 GTB Daytona-t, de tele van beszívódásokkal,meg sorjával, meg az illeszkedése sem az igazi, elég kemény dió!! -
kicsinek kicsi...nem tudom...én 1/35-s léptékben építkezem!:))) -
Nah igen... Fenn áll annak a veszélye is hogy elrontom... De akkor biztos szét fog vetni az ideg :D:D
Értem, még azért nem akarok feljavítani semmit, csak érdeklődtem :)
Az 1/72es amúgy nem túl kicsi
Minél kisebb annál könyebb elrontani nem? :D
-
és azt is tegyük hozzá hogy nem olcsók ezek a feljavítók!:))
ja 3x rakom össze de én átalakítom nem marad gyári!:)))))))) -
Hát Revellt nem hiszem hogy lehet valahonnan... -
Ha egyszer összeraktad, akkor utána nem nagyon lehet feljavítani!
Ezeket a feljavítókat még nem ajánlom neked, mert általában ezek apró réz kütyük, meg műgyantábol öntött bisz-baszok és ezek felrakásához kell egy kisseb fajt idegrendszer:), meg makettező gyakorlat( meg ezek akkor néznek kio szépen a maketten ha le van festve az egész)!
Én is azt ajánlom, hogy előszőr egy olcsóbb 1/72-es repülőt csinálj, mert viszonylag egyszerű összerakni és olcsó, nem jutsz anyagi csődbe 2 elrontott makett után... (mint Sky, már a 3. Supráját csinálja:))))))))))) -
hát max rendelni tudsz de nem tudom honnan!:)