69150
-
Lifecolor? Az amúgy jó nem? Mondom: próbáld + alkohollal. Én kipróbálnám. Akrilt azzal hígítom. -
Szep a felni, olyan mintha igazi aluminium lenne :) -
Régi porse:
-
"sejem" selyem akart lenni 
Nyelvtan sem az erősségem:) -
-
Ezen nem veszünk össze;) -
Lehet, hogy ez a megoldás, gőzöm sincs, és enamel festékeket használok mindig, csak a Humbrolnak szar a sejem lakkja ezért vettem ezt! Nem nagyon szeretem az akrilt mert szerintem lassan szárad! -
En se vagyok egy nagy kemai guru (soooot! :D)..de ez mintha igy remlene :P (aztan lehet hogy egy fatalisat tevedek..es majd jol kijavit valaki :)) -
Olyat is halottam mar oregektol, hogy pl Gunze-ra mondjak hogy lehet higitani vizzel meg alkohollal is....de van olyan aki a viz halllatan kiborul es azt mondja, hogy ha jot akarok magamnak akkor csak alkohollal higitsam...plane ha fujni is akarom... -
Én segghülye vagyok a kémiához, gimiben a kémia tanárunk azt csinálta, hogy dolgozat előtt lediktálta a kérdéseket és a válaszokat, persze hogy mindenki kipuskázta, tehát sokat nem tanultam:) -
Akkor a festékkel van a gond:)) -
Majdnem, de jo mind2 higitani(ugytudom a desztviz a valamekkora hofokon sterilizalt, az inonkezelt meg valamifele elektrobigyulas kezelessel tisztitott viz...de lehet rosszul tudom :P) -
#16725 -
Az ioncserélt víz és a desztvíz az ugyan az ugye??? -
Jah ;) -
Nem mondok semmi okossagot mert enyi infobol nem lehet..
Csak annyit hogy nekem multkor egy Gunze akril "belecsomosodott" a 0.30-as duzniju pisztolyomba... nem tudom mitol...pedig nem gagyi festek...(talan tul nagy volt a szemcsemerete...azota azt csak ecsettel...)
Szoval nem lehet mindet fujni.. -
Én a repcsikkel vagyok így, de hát "ízlések és pofonok" -
Próbáltam 1:1-ben, 1:2-ben, 1:3-ban is de köpködi a pisztolyom szal nem értem és nem fed rendesen, mintha vizet fújnék, nem marad meg a felületen, mintha zsíros lenne helyenként pedig nem. -
Nekem is...Nascar sokaig a szivem csucske volt...ezert is ez keszult el es nem egy akarmilyen auto ;) (Persze az akkori szinvonalamom keszult...de ezzel nem torodok ;) -
Nekem tecccik:) -
Jah hat P-47 azert mer az ujdonsag a nagy maketezzo lapokrol (es jol nez ki, tehat itt a helye)
Su-7 mert azt csinalom...
van meg kerdes? :DDDD -
Azt tom de a repcsik is a netről vannak. Nem? -
En nem keszitek autot :) 1 autot keszitettem ugy 7 eve, hogy kiporbaljam magam abban is:
-
Egy próbát megér. VAgy valami más arányt próbálj meg desztvízzel. -
Lehet hogy majd kipróbálom de kifejezetten a lelkemre kötötték, hogy desztvizzel higítsam 
Ki érti ezt? -
Most hogy írod a deltaszárny beugrott! a méretekkel nem vagyok tisztában... -
Autó nincs? -
Haaat...nem deltaszarnyu, kb 2x akkora :)
(Su-17/22 nek az "ose") -
Próbáld meg alkohollal. -
Tökre úgy néz ki mint a Mig 21-es! Biztos vannak különbségek, de nekem egyforma:) -
-
Nem ismerem ezt a gyátót, ha csinálok háborús cuccokat akkor is harcjárműveket, azok meg általában Tamiya, Italery v. Academy...
1 repülőm van, egy Mig 29 UB de az is Academy!
Más: te ismered a Lifecolor festékeit, met nekem van egy félfényes lakkom és azt mondták nekem hogy desztilált vizzel higitsam, de nagyon köpködi a szórópisztolyom, pedig kb 1:3 arányban higítottam, és még a felületen sem marad meg rendesen! szerinted mivel kéne higítani? -
Hat KP a gyarto...ez sok mindent elmond :P
Foleg illesztesek, torzsfeklapok szintbe csiszolasa, orrgyuru...es meg nincs fent se a stabilizator se a szarnyak..ott is lesz vagy 20 oranyi csiszolgatas.... ;/ (Mer hule japcsik nem gyartanak ilyen tipusokat...pedig egy Hasegawa-ban jobban esne...vag legalabb egy Trumpeter...)
-
Engem ugyan nem:P
Mit tömítettél? A panelvonalakat? -
Hát ez szép, nem kevés munka lehetett vele! -
Elkezdtem fojtatni Su-7est...mot tomitettem es csiszolom... (mar ha egyaltalan erdekel valakit :P) -
-
Van benne valami!
Úgylátom kedveled a kihívást, előb megcsinálod aztán összezúzod a makettet:)) A Civicet én viszonylag gyorsan megcsináltam, de a belsejével én is elszarakodtam, volt mit feljavítani benne... -
Nem tudom mikor lesznek kész. -
Ez így jött össze. :( Pedig nagyon zsír a mitsu. Különösebben nem is kellett volna foglalkozni vele. Nameg áltálánosan itt mindenki időhiányban szenved...