Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meglehet a ruszkik nem változtatnak azon ami bevált (ezelõtt 20 évvel) assszem, 2110-es Ladák is vannak náluk, de ebben tényleg nem vagyok biztos!!!
Varnyu: Olyan mint 1 tank! Nemhiszem,hogy úgy össze lehetne törni, mint a zsír új szolgálati M3-ast.
De láttam én már karón VARNYUT
!!!
Varnyu: Olyan mint 1 tank! Nemhiszem,hogy úgy össze lehetne törni, mint a zsír új szolgálati M3-ast.
De láttam én már karón VARNYUT
!!!
Hmmm... A Zsigára emlékszem iszonyat jó!!!! A Nivára + a haver emlészik!! Olyan ment utána az almásba!!!
Az lehet, De a 900 Lovas Shelby gt "500"-am csak akkor fogja látni, ha 1 óra mulva mellé áll a lámpánál 

Gondolkoztam rajta, Hogy azt is bevállalom, csak már nem volt zsetonom!!! 500 volt a jegy hazafelé + másnap rendesen "eláztunk"!!!Majd talán most!
Bár nem vagyok egri, de 2 évet ott tanultam,azt kell mondjam: Megérte!!!! Ott vettem "enyhe" animés beütésü robotot 2,5-ért! Mozog mindene, és a dobozon egy arab betü sincs!
csak 15 cm
A nagyobb tesói 10 000-nél kezdõdnek(meg a minõségük sem olyan, hozzáteszem ezzel sincs semmi gond)
csak 15 cm
A nagyobb tesói 10 000-nél kezdõdnek(meg a minõségük sem olyan, hozzáteszem ezzel sincs semmi gond)
Igen, az!!! Nálam kiránykék + arany agyig ültetve (csak kivágtam az ajtaját és még nem ragasztottam fel,ha kész lesz
mutatom!
mutatom!
Pedig ezek az autók itt Pesten 5-6-ezer.
A Buick az az aminek ilyen hulye kékes zoldes színe van a dobozon?
A Buick az az aminek ilyen hulye kékes zoldes színe van a dobozon?
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
+ nem tudom mennyire lehet látni (a hátulját biztos nem 😊) )
oldalt és hátul 30%-os fóliával sötétítve
oldalt és hátul 30%-os fóliával sötétítve
Köszi! Az 1 Dogde Charger, 1971-bõl, AMT csinál 1/25-ben. Mellesleg szerintem jól áll neki a matt fekete! 4990-ért vettem az EGRI TESCO-BAN (egy '69-es Buick riviera-val együtt(ahhoz még Lowrider set + kerékpár)
rossz (JÓ
) vonalkódot húztak le a pénztárnál, amúgy dúrván 7e lett volna!
rossz (JÓ
) vonalkódot húztak le a pénztárnál, amúgy dúrván 7e lett volna!
,lehet rosszul tudom, de van Octavia RS is!