69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Elmör
    Bár a tuning se tesz neki jót, de valami kis teljesítmény kéne, legalább egy 100 ló.
  • kbx
    Ja és 35 fokban azt jelzi hogy kint minusz van:))
  • Elmör
    Hát ilyet pedig nem igazán szabadna neki. Az enyém remélem nem jár így.
  • Elmör
    Jók azok a Civickek. Nekem az a gáz, hogy csak 1.3 70 ló és 1040 kg a kocsi, 0-100-ra 16 sec, ez gáz, de viszont már mentem vele 180-at is. Vettem rá 14-es Alukat meg sportlégszűrőt, kipuffot, aztán most nyáron talán egy teljes rendszert nem csak hátsó dobot.
  • kbx
    Igen! 2.5-ös kb 13 litert fogyaszt, néha rángat mintha kihagyna pár henger, időnként nem találja el az alapjáratot a computer és leáll vagy pörög mint atom, zörög csörög nyikorog, most repedt végig a szélvédő pedig semmi kő, vagy ütés nem érte csak úgy magától!
    Viszont 170 ló és nagy nyomaték, azt tetszik
  • Elmör
    Eddig meg vagyok a verdával elégedve. 1 éves volt márciusban. Az aksija merült le egyszer télen, mert sok rövid út meg hátsóablakfűtés megtette a hatását. Persze kicsit kiakadtam, mert hát mégis csak fél éves volt. Aztán amikor bebikáztuk nem figyletünk arra, hogy közben be kell kapcsolni a nagy fogyasztókat, kivéve a lámpákat, hogy ne kapjon túl sok áramot a számítógépe, de persze nem lett komolyabb baja, csak a benzinvisszajelző lett rossz, túl sokat mutatott,de megcsinálták gariban, azóta nincs gond vele.
  • kbx
    Csak 1.4-es 90 paci de nem rossz! Az is 7 éves és a világon semmi gond nincs vele.
  • Elmör
    És a Ford? Sok baj volt vele?
  • kbx
    Én meg Bp Műszaki Fősuli, Keleti kar:))
    Én nem szeretem a Fordokat, apámnak Mondeoja van 98-as de egy rakás SZAR!!!
    [Eladó ha érdekel valaki:))] aztán lehet hogy az újabbak már jók! Előtte volt egy Accorja 10 évig hajtotta és semmi baja nem volt, csak féltengelyt kellet cserélni 110ezer után.
  • Elmör
    Milyen Civic? Csak nem egy 1.6-os Vtec? Az megy mint atom.
  • kbx
    Mostanában régi gyártok makettjeit veszik elő és adják ki újra, azok nem a legjobbak de ritkaságok!!! Amúgy téleg nem rosszak, a festék viszont szar szerintem is!!
  • Elmör
    Én is fősulis vagyok. Szhely Berzsenyi. Volt kezdésnek egy Dacia 1310 Tx-em, amit nagyapámtól örököltem, ez kb 1 évig, aztán el kellett adni, mert minden hónapban volt vele valami. Szüleimtől kaptam egy új Ford Fiestát, a legkisebb benzines motorral, a tök alap amiről szól a reklám is. Szóval 1.3-as csak, de tuningolom. Talán majd lesz jobb is. Szép kis piros!
  • kbx
    Általában igen, de van WW II (Afrika Korps a király :)))is meg egy Mig 29.
  • Elmör
    Hát néha, attól is függ miben??
    Festékük nekem nem tetszik, inkább Humbrol, az autók néha jók, a harcjárművek viszont meg a repcsik jók szoktak lenni. De még nem sok makett fordult meg a kezemben, szóval ennyit tudok. A heller egy vacak szerintem. A revell viszonyleg jó.
  • kbx
    :))))))))))))))
    Nekem is volt már ilyen:))
    Nekem az egyik kedevncem a Mustang!! 66-os Shelby Mustang gt
  • kbx
    Kb
  • Raszkolnyikov
    A Revel az nem jó?
  • kbx
    Nekem is a sajátom lenne a kedvencem de nincs:(( [Csóró főiskolásnak nincs pénze]
    Én anyám Civicét hajtom!
    Neked milyen kocsid van??
  • Elmör
    Csak autókat raksz??
  • Raszkolnyikov
    szerintem ez marhajó.
  • Elmör
    LEginkább a Tamiyát pártolom, de a Fujimi autók se rosszak. A Revell néha meglepően szépet alakít.
  • Elmör
    Hallottam az Aoshima márkáról már, de még nincs tapasztalatom, minőségben olyan Fujimi szintet üt meg??
  • Elmör
    Ne is mondd!
    Az volt az első és eléggé olcsó volt, egy AMT Mustang, ami ugyancsak gyári és gyártási gondokkal küzdött, hát nem egy mesterdarab, de nem volt rossz kezdésnek, illetve az volt, mert kicsit nehéz volt és ezért egyszer földhöz is vágtam.
  • kbx
    Nem Aoshima! Nem egy Tamiya minőség de azért összességében jó!
  • kbx
    Azt meg még egy párat:))
    Én is olyan vagyok mint a Gero egyszerre vagy 10 makettet csinálok:))
  • Elmör
    Tamiya ugye? A dobozban benne volt gyárilag az a szép kipuff?
  • kbx
    A mustangnak is érdekes az első kereke...
  • Elmör
    Sajna! DE mivel ez a kedvenc kocsim (a sajátom után) ezért megvettem és megcsináltam. Az volt a második, hát majd lesz jobb is!

Te az RX7-est csinálod most?
  • kbx
    Az nekem sem tetszik, olyan aránytalannak tűnik a formája, kicsit gagyi hatása van!
  • Elmör
    Inkább az illeszkedés valami botrány, a motorháztetőt nem tudom lecsukni, mert nem jó az illeszkedése, meg a hátsó tengelye volt elferdűlve, amit nem mertem bántani, hátha eltörik, ezért áll a kocsi furcsán, mintha lowrider lenne.
  • fifi
    ja lehet/?/

sry
  • Elmör
    A régi revell nekem is megvan, ház az tényleg nem nagy dobás, bár nem is a legrosszabb.
  • kbx
    Ez zsír új makett! Az nem a régi Viper amire te gondolsz??
  • fifi
    nemtom, én néztem anno keretről-keretre és botrány volt az egész..
  • kbx
    Nem tűnik olyan rosszanak:)
  • fifi
    viszont kidolgozásra takony...

sry
  • Seaweed
  • kbx
    OK
  • kbx
    Az nekem is tetszik:))
    ez sem rossz bár nem BMW:
  • Elmör