69150
-
Ok Köszi
-
Ezt még le kell írnom! Haverom most jött haza Dániából, mesélte hogy ott a legputribb utolsó takarítónő is 13 ezer DK-t keres ami kb fél mila Ft!!!!!
Azt hittem dobok egy hátast, és ha elmúltál 18 alanyi jogon jár 120K (Foritban)!! Ott ia k'rva drága az élet, se azért ez egy kicsit földhöz vágott! -
ja és 1:14-es -
igaz nem makett, de hol lehet ehez új cuccokat venni, mert van 1 olyan érzésem hogy a kaszni törni fog + a kerekek is iszonyat gyorsan kopnak :)
-
Elmör #18818 Na, úgy látszik ma nem találtak meg minket a tankosok repcsisek! Pedig én azokat is szívesen nézegetem. -
Elmör #18817 A Mustang lesz nyár végén? Az csudijó!!
És a Rx8-ból mindegyik 8500?
Milyen fajta gyártmányok? Aoshima?
Valami speciel tunner változat kéne!Fentről az első kettő tetszik! -
(Persze volt hogy anyit kerestem en is.. KETMUNKAVAL...de most nem egymunkahellyel..)
Nah mostmar ON/ -
Ez nalunk is igy van (nah en azert nem jarok am megdogleszbe..csak ismerem a helyi tulajt munkambol kifolyolag)
Nah jah 10K kint 50$......mi az egy 1500$-os fizeteshez kepest...(ami aztan tenyleg nem szamit nagy fizunak kint)..mi az nekik a 4$-os hambele?...vagy egy 3000$-oshoz kepest?...rohogve vennem a maketteteket...meg minden mast. (Szamoljunk csak 3000 dollar az 600K Ft...a fele 300K...de en itthon ENNEK a felevel is megelegednek!...ugyehogy igy utanaszamolva meg szarabb a helyzet?!) -
-
RX-8 is van sok féle. 8500Ft
Mindjárt dobok képeket
-
majd lesz. nyár vége felé
-
Ilyet tudnék most talán 7500-ért
-
Elmör #18810 Húú, eszembe jutott! Az Underground 2-ből az újfajta Mustang!! Na az zsír verda!! Az tetszene nagyon! -
Elmör #18809 Valami ilyesmi kategória, 1:24-ben -
Elmör #18808 Igazából nem versenyautó, hanem sportkocsi, tehát a 350 Z is jó lenne, csak hátha van másod is olcsón, pl Mazda Rx8 vagy Hyundai Tiburon, esetleg Skyline? -
Elmör #18807 Köszike!
És a Renault? Bár gondolom az is olyan mint a fehér holló! Pedig egy Daciát akarok csinálni!!!
-
milyen versenyautóra gondoltál?
-
Elmör #18805 A kaja az biztosan drága az Usa-ban, tudom, mert voltam kint 2 éve nyáron. A Meki nem olcsó, szóval nem kapsz hambit 2 dollárért, ami azért nálunk 400 Ft, úgy emlékszem 4 dolcsi volt egy hambi, viszont a lényeg, hogy sokkal jöbb, mert nagyobb az adag és többféle kaja van. Egyik reggel mentünk be és kértem egy hambit, mire a csaj azt mondja, hogy most reggeli idő van, mire én és akkor mi van?? Aztán elmagyarázta, hogy ilyenkor nincs hambi, ahogy a tábla is mutatja, hát ki a franc gondolta, hogy a táblát mindig változtatják és hogy nem csak egy félét mutat. 
-
ok-ok
Nincs ford fiesta. 1/43-ban talán van a Super1600-as rally prototipus
-
Elmör #18803 Nekem is válaszolj légyszi!!!
-
10e itthon nem sok de nálunk gazdagabb országokban pl. USA. Japán elég sok mindenre elég. Bár ha jól tudom a kaják ott drágák de pl. elektronikai cuccok vagy modell,makett sokkal olcsóbb -
Na látod, nem kell cigizni!!!
-
Hát nem biztos. Majd meglátjuk. Lehet hogy igen. -
ok írj.
Felni az kritikus. Azt akkor lehet venni amikor kiadják és addig amíg el nem fogy. Most épp nincs csak nagyon kevés fajta. természetesen nem a jobbak
-
Igazad van, bár én annyira nem érzékelem, mert még nem vagyok önellátó, de én is 10K-t úgy elverek 1 hét alatt, hogy szinte nem vettem semmit: kaja, pia a Suli büfében, cigi, elmegyek bulizni, min 3K...
Szal téleg gáz! -
Hat az a "baj" hogy nekem nincs pofam hozza...
De banyek tudom hogy senkit nem erdekel...de ma is egy hetvegere valo kajaert 1 fore kifizettem 4.5K-t...jo persze nem zsiroskenyer meg tej-re...nah de akkor is....mi ma mar 10K? [SEMMI!] -
"nem lopok eleget?" Szóval lopsz, nem szép dolog 
-
Baszki, az nagyon baráti!!!
A japán rallys kerük 11K -nál többe a Mega Modellben!!
Venék ha lenne pénzem, mert a Subaru az egyik kedvencem!!!
3 hónap mulva is ennyi lesz????? Akkor talán... -
Elmör #18794 Gero!
Nem tudsz 1:24-ben Ford Fiestát??A legújabb fajta kellene, asszem Mk6 a jelzése. Vagy esetleg valami olcsó max 6-ért sportkocsit? Láttam a 350 Z sem drága, de nem tetszik annyira. Esetleg ami ritkaság, de talán tudsz Renault 11, asszem abból csinálták a Daciát. Majd írj! Előre is köszönöm!!!
-
Elmör #18793 Kéne, csak kicsit sok pénz...sajna.
-
Puntigamer #18792 oks, akkor megkérdezem tesómat kell-e neki rx8, de 99% hogy kell, nekem meg biztos hogy kell 350z!
de majd emailben felvesszük a kapcsolatot,és megdumáljuk.. mer lehet felni is kéne stb...
ma este dobok 1 mailt... -
OFF/
De mit er ma 10K?....mar rendesen hetvegere se tudunk belole bevasarolni...(persze ha csaladban gondolkozunk es persze nem "tej-kenyer"-ben)..bezzeg par eve...
Inkabb nagyobb baj hogy a fizetesek (enyem se..azaz plane nem!) kovetik az arakat...vagy csak en vagyok rossz helyen? vagy nem lopok eleget?...
nah ennyi eleg is volt az offbol
/ON -
[Walaki]D`Lair #18790 Hátőő...alacsony ár adóval együtt is alacsony... -
állam bácsit kérdezd. -
+ az apróságok stb. -
[Walaki]D`Lair #18787 Miért ilyen drágák a modellek? :((( -
[Walaki]D`Lair #18786 8500????? 

-
scaleautostylet is tudok de csak később.
Ha sürgős megrendelem neked de akkor sok az extra ktg.
Majd ha én is rendelek tőle együtt elosszuk a postaktg.-t meg az átutalás költségét.
-
a 350Z- 6500
Az RX-8 8500
-
mi van veled ember??
tudok 350z-t de nem jövő hét végére
ahoz tegnap előtt kellett volna szólnod.
Rx-8-at is tudok.