69150
-
Nem, levegőbeömlő lesz, az intercooler hűtésére!
Nincs is szerintem, mert én még csak a régi muscecar-oknál láttam ilyet azok meg karburátoros (szerintem) Wankel motor! Meg nem is nézni ki jól:)
Elöl is lesz szélesítés, de nem ekkora, meg azt tömítöpasztával csinálom. Ahátsó az ilyen utólag felszerelt idom igazából is.
Versenygép lesz! a Japán D2 Drift bajnokságban indult 2002-ben. Maga kitt is ez az autó, csak vannak hiányosságai! -
reggelt -
ték ^^ -
Puntigamer #18899 nekem is van távirányitós hajóm, meg autóm, meg repülőm, meg helikopterem:)
szegény megboldogult nagyapám, szórakozott az ilyenekkel, volt ismerettségi köre... a helikopter még nincs összerakva:(
De van egy csomó repülő, még benzines is:P -
hat penzbe nemolyan hude hajde ha csak nezegetni akarod:)
idoben rengeteg :)
es igen ezek elvileg usztathatok is kiveve a 2 arbocos:)
a vitorlas az egyertelmu:)
a masik ketto meg motoros :)
na az nagyon draga bele en azert is altram meg most mert az FSR-nek mar meg van a vaza mint latszik a kepen de egy eleg komoly motor kell bele ill adovevo es az eleg draga:(
amugy ma mar eleg jo vilanymotorok vannajk szal meg lehetne csinalni nekem villanyal is esmost arra is van elokeszitve de az se olcsobb sokkal mint a robbanomotoros:(
-
Nálunk:
Beszerzési ár+fuvar+vám+áfa+nemkevéshaszon -
Jól alakul.
A múltkor már tudtál jó képeket berakni!
Ugye lesz hátul toronymerevítő -
Hello,
Csak akkor lesz RX-8 ha rendelsz. magától nem.
Legközelebb nem lesz kint az összes autóm. Most csak azért volt kint mert zsűri voltam és a zsűriknek volt külön kiállítás.
Egyértelműen Mosonmagyaróvár a legszínvolnalasabb. Nem voltam még külföldi versenyem. Most szeptemberben megyek először. -
Elmör #18894 Milyet veszel?
Én nemrég vettem egy Sonyt, és bár nem volt olcsó, de nagyon megérte. Asszem DSC-S60 a típusa. Egyedül az akkut eszi kicsit, de hát sokat is nyomogatom. -
Elmör #18893 Köszi Gero!
Akkor majd ha lesz a Lexus vagy Rx8, légyszi szólj, aztán akkor megyek érte vagy ilyesmi!
THX!
Milyen gyakran szoktál külföldre menni kiállíásra? Nálunk szerinted a Mosonmagyaróvári a legjobb? Ja igen, a legutóbbin láttam kint a verdáidat, egy külön helyen, jól meg is néztem őket, fénykép az elmaradt, mert akkor még nem volt digit gépem, de majd legközelebb! -
Elmör #18892 Gondoltam. Nézegettem weboldalakat, főleg USA oldalakat és meglepődtem, hogy egy ilyen Tamiya vagy Fujimi utcai gép (pl. Rx7) milyen olcsó. 20-25 dolcsiért már olyat kap az ember, hogy "megszólal", nálunk meg gondolom az állam jól rányomja a kis adóit, aztán máris nem olyan olcsó. Gondolkoztam is, hogy rendelek onnan, de aztán kiszámoltam és a postaköltség maitt nem éri meg, ha még csak 10 dolcsi lenne, megérné, de legalább 20-25 az is, tehát ott vagyok, ahol a part szakad. -
Elmör #18891 A mocitetőt azért vágtad ki, hogy majd a motor kilógjon??
Bár ennél a típusnál még nem láttam ilyen megoldást, de azért zsír ötlet. A kék Pontiaccommal én is ezt akartam csinálni, de nem volt merszem, hátha elrontom, aztán akkor nézhetem.
Elől is lesz szélesítés vagy csak hátul?
Majd a végére leszek kíváncsi, hogy mit hozol ki belőle? Ez egy utcai gépnek készül ugye? Vagy versenygép lesz? Zsír!
-
Elmör #18890 Hát helyet azt tényleg foglal ahogy elnézem, meg gondolom kényes is, hogy azért nem lehet, csak úgy a szekrénybe bezsúfolni, de azért tetszik.!! És ha ezek modellek, akkor működnek is? Mit bír egy ilyen hajó? És hogy oldják meg a működését? Gondolom benzin vagy ilyesmi nem akkus.??
Meg hát nem kis munka és pénz..
-
hat nem keves helyet foglal:):) -
Igen, de képekeből nagyon nem látszik milyen is, de hamarosan lesz digitgépem és akkor rettegjetek 

most is éppen a motorháztető beömlőjét alkotom... -
Szep munka! Sztirol lapok? -
-
Vazeg mekkorák, hol lehet ezeket tárolni?????
De szépek!!! -
hiho all:)
na egy par kep ahogy igertem bar ezek ugye nem makettek :)
amugy bocsi ha szarok a kepek nem vagyok egy fenykepesz venaval megaldott ember:(:(
na meg nem volt kedvem most sokat tokolodni a bealitasokkal:)
pedig ugye azs sokat dob a dolgon:)
de azert elkuldom oket:)
ezt a modelt epiti most fater tobbek kozott
ezt en epitem de sajna most nincs ra idom hogy befejezzem:(
alulrol is:):)
sokat kellet vele szenvedni:):):)
fater msik felkesz modelje:):)
es a vegere egy egyszeru vitorlas:)
-
Itt van 2 kép, kicsit szar de látható 
-
Ok, nekem szerencsére lehet a pisztolyommal kb 2mm es csíkot fújni 
Lakk kell?? -
az nem jó.
Én inkább valós képeket használok referenciának.
Azon pedig arany-narancs-vörös-lila-kék átmenet van.
Majd meglátjuk. Sajna nincs retus pisztolyom igy elég nehéz lesz, vékony sávokat fújnom
-
A Promodellekben van jó referencia.. -
Én clear kék és citromsárgát olvastan de ez szerintem válltozó! -
Jól, közgáz szigorlatom megvan:)))))))
Ha kell én odaadom az én Tamiya Lakkomat, mert nekem nem jött be! Majdnem tele van! -
1/48 Monogram AV-8B Harrier II+ Van benne feljavító is. -
Ok.
Gondolom clear kék, piros meg arany kell átmenetesre
Az én RX-7-emet már felpoíroztam, de sajna kell mégegy réteg Tamiya lakk mert nem lett elég fényes. Úgyhogy most pihen, mert nincs Tamiya lakkom.
A Bentleyt vizes polírpapírral már átpolíroztam úgyhogy most jöhet a pasztás polír.
Hogy állsz a vizsgákkal?
-
Akkor majd oszd meg a tapasztalatodot kipuffogó festés ügyben, nekem is kell majd az RX-7 re...
Elég jól haladok vele, felrakram a hátsó sárvédő szélesítést, kivágtam a motorháztetőt, a belseje majdnem készen van csak festeni kell!
majd rakok képet:) -
Ez nagyon állatul néz ki.Hányas méretarány és milyen gyárto?Tiszta dobozbol épitett vagy van bent feljavito készlet is? -
Amiről van kép az oldalamon annyi van kész.
Mosonmagyaróváron kint volt szinte mind. Kivéve talán a Penzoilos Nismo meg a Golf.
Most gőzerővel készül Rossi motorja. Bár még csak a blokknál járok de majdhogynem tökéletes a makett. Alig kell vele foglalkozni. Csak ragasztani aztán kész. Holnap-holnapután kipróbálom a kipufogó égetésének a festését. -
-
Azt hittem ,hogy több kész maketted van!! 
Bár a minőség a lényeg, nem a mennyiség:)) -
az nem elérhető most.
A fujimi és aoshima autókat elég nehéz beszerezni. Főleg a népszerű, jól kinéző darabokat. Hamar elkapkodják az emberek, aztán utána hónapokig nincs.
-
Elmör #18869 Glpletyus!
A galériádban láttam egy Golfot, az a tied? Zsírul néz ki!!
Meg látom, hogy imádod a Nascart is. Nekem anno a Nascar Thunder 2003 volt meg, de nem jött be, kicsit untam.
Most szereztem meg pár napja a San Andreast! Nagyon cool bro! Csak kellene erősebb videókártya, most egy MSI fx 5200-esem van, igaz 128 Megás, de azért mégiscsak jobb lenne valami 6600 GT.

-
Elmör #18868 Rally mániás.. 

-
Elmör #18867 Ja értem! Szóval akkor tőled meg tudom rendelni. És a Lexus van amit a shoppodban láttam?
De akkor hogyan intézzük, ha te hozod meg nekem?
Köszi! És bocsi az értetlenkedésért.
-
Elmör #18866 Sajnos nekem csak a link ment, mert tudod link figura vagyok. 
-
-
-
Ha én hozom neked akkor 8500!