69150
-
Eleg szarul hangzik! En mindenkepp eltavolitanam a festeket es fujnam.
-
Elmör #19101 Mit csináljak a Black Tomcattel? Már 2 réteg festék van rajta ecsettel és még mindig csíkos a festés, bár igaz az is, hogy nagy a felület (1:48) talán le kellene fújnom, de eddig nem akartam, mert nincs kedvem a kabint kitakarni. Vagy előtte szedjem le a két réteg festéket? Légyszi adjatok ötletet, hogy mit tegyek.
-
Elmör #19100 Sajnos én is csak a Revelltől láttam eddig trabit. Habár lehet, hogy a Rally Classics csinál vagy valamilyen magyar gyártó, de azok biztosan nem annyira reális áron, talán kérdezd meg Gerot.
-
És egy rakás szar volt!!! A "gumija" egybe volt öntve a felnivel, és két félből kelett összeragasztan!!!!! 
-

régen a revell gyártott trabantot de szvsz azt már csak a neten fogod tudni beszerezni... -
vááá ihletet -
Persze, te tudod. Csak nekem adott egy kis ikletet:
Bár még csak papiron van megvalósítva, de gondolkozok rajta.
Tud valaki normális fröccsöntött trabit mondani (revellen kívül)? -
ánder 2 csak 1 hónapig volt fent!:DDD
annyira meg nem szeretem a matricákat...csak ez jól néz ki... -
Szerintem nézd végig az undergroung2ben, hogy mi állna neki jól. Ott annyi ilyen "matrica" van hogy felénél megunod. Ja és még a skyline pontos szinét is belőheted hozzá.
-
Elmör #19093 Nekem bejön az ötlete, próbáld meg!
Esetleg matrica megoldás? Akkor mégsem kell annyit dolgozni a fújással.
-
Én nem csinálnám ilyenre.
Da ha te ilyenre akarod akkor előbb lefújod fehérre azt a részt ahol látszani fog a fehér aztán kimaszkolod és lefújod pirosra az autót.
Sima piros nem áll jó a Skylinenak
-
Puntigamer #19091 naja
de ha ezt akarja tegye ezt, ő autója, meg hát ki tudja talán még jó is kisülhet belőle...
-
Isten ments, hogy én azt feltételezzem rólad, hogy abban a hitben vagy, hogy Skyline-nal rohangáltak. Csak mondom, ami jól mutat egy Fordon, nem feltétlen mutat jál egy Nissan-en.
-
igen tudom,hogy nem skyline-nyuk' volt(Ford Gran Torino volt),de jó ötletnek találtam,hogy mi lenne ha...mondjuk én jobban szeretem az egyszínű kocsikat,de szvsz nem néz ki rosszul a skylineon ez a fehér csík.... -
A probléma gyökere onnan ered, hogy sztárszkijéknak nem szkájlájnjuk vót vala.
Egyébként nekem sem tetszene az a csík rá. Valami más fehér csíkos mintázat (pölö a jó öreg tattoo-style) tán jól menne rá, de nekem az a style nemigen jött be.
-
nájn...pirosat egymagába nem szeretem... -
Nem kell az rá! Sima piros jobb!! -
Puntigamer #19085 áhhááá -
sztárszki end háccs -
Puntigamer #19083 ohh, elnézést, akkor nem értem az értelmét:) -
-
nem nem...akkor elveszti az értelmét ha az alap kék lenne... -
Puntigamer #19080 bhazzeg várom má hogy megkapjam a keshem, húzok maketteket venni
csak rohadt nagy kiadás lesz, mert festékszóró pisztolyom nincsen, és azt is akarok venni, az meg +egy 10es legalább
+ a festékek, mert régen maketteztem, és beszáradt 1-2,meg hát vagy 6 éves festékek:)
meg azt akarom hogy a 350z-hez ugyan olyan festékeket vegyek mint amilyet ajánlanak hozzá, és akkor gyönyörű lesz, csak az is baszott drága főleg a tamiya festék... -
Puntigamer #19079 őszintén szólva nekem sem tetszik rajta
kéken mág talán jobb lenne
máérmint kék kasznin fehér csík -
jó az!:DDD -
Biztos hogy akarod te ezt? Szvsz nem kell rá az a fehér izé. -
heló!
te hogy csinálnál meg egy starsky & hutch féle festést egy skylinera?
így nézne ki...jó kicsit sz@r lett tudom,de most ez van!:DD -
Párducom már van úgyhogy a néni! 

-
a cseh meg lengyel repülőmakettezők nem emberek 
-
Elmör #19073 -
Elmör #19072 HMMM...nice! 

-

-
Elmör #19070
-
Jah johetnek...en szivesen nezem azokat is! -
Csak hogy autó is legyen:
-
Elmör #19067
-
Mostanában nem tudok írni:((((
picon=piacon -
beza -
Meg ott van hozzá háttér! A cseh cégek a legjobbak közé tartoznak a picon... -
Jaja...csehek ott vannak a szeren rendesen....persze mint tudjuk azert ott se csak es kizarolag cseh maketteket allitanak ki /versenyeztetnek..de akkor is..igen szinvonalas rendezvennye notte ki magat...evrol evre jobb lesz!

Csak mondom, ami jól mutat egy Fordon, nem feltétlen mutat jál egy Nissan-en.