69150
-
Kukába velük... -
Elmör #19181 Neked talán nehezebb is, hiszen KÖZGÁZ, hát az nem lehet semmi. Nekem meg a pedagógiával van gondom, persze nem arról tanulunk, hogy mit kell tenni a gyerekekkel, hanem valami szar pedosz történelmet, hát erre mondom, hogy olyan tantárgy ami csak kell, hogy valakinek legyen munkája, meg nekünk elegendő tantárgyunk. Most néztem, hogy a 2 évet egyben is el lehetne végezni, ha a fölösleges tantárgyak nem lennének. -
Nekem a tavaszi félév nem szokott menni, ilyen melegben tanulni??? inkább strand:DD -
Elmör #19179 Bazz! Hát hogyan porolt?? Tarolt mindent?? Nekem is szar volt amíg nem kaptam egy vitrint, de most meg már az is kevés lesz. Majd kiteszem hugom sok kacatját és berakom helyére a szép maketteket.
-
Én is csúszásban vagyok 1 évvel de idén meglett a közgáz szigorlatom úgyhogy nó para :P
Amúgy én is másodéves vagyok:) -
Ez még aránylag elviselhető...
-
Elmör #19176 Az indexemben van egy oldal, ahol csak "nem teljesítette" pecsét van. Még elsőben szinte az összes kreditem megvolt, most meg már csak a negyede, lehet, hogy rossz társaságba keveredtem? -
Havernak a nagymamája porolta ke rendszeresen az anyahajóit meg repülőit! Azóta kb van 2 makettje a 10-ből a többi kuka:)) -
Elmör #19174 Nekem jövőre fog szorulni a hurok a tökömön, mert akkor már be kell vallanom, hogy hát ugye csúszok 1 évet, bár ha nem lesz meg az egyik uv-m akkor meg az egész fősulim csúszott és mehetek melóni érettségivel. Szomorú, hogy ennyire elszoktam a tanulástól, de ez van, azért nem látom borúsan a jövőm, majd lesz valahogy. -
Én is beszereztem 2 vitrint, most már ki tudom rakni a makettjeimet ha befejeztük a lakásfelújítást, eddig dobozban pihentek! -
Elmör #19172 Nekem volt, hogy repülőmet eldobták, aztán szerencsére nem lett nagyobb baja, csak ragasztani kellett. Az autóval azért szebben bántak, azt belátták, hogy nem lehet "használni" mert a kereke nem forog, de a repcsi az ugye repül ha eldobob.
-
Azaz, apám kérdi hogy hány UV-m volt ebben a félevben! mondon eddig 4 :) erre Ő, neki a TF-en összesen nem volt ennyi... Erre gratuláltam neki és leültem a net elé:)) -
Elmör #19170 Elrontod a kedvüket! 

-
"játszanak vele" NE is mondd kissrácok kiméljenek. Vendégség van nálunk a szobám törvényszerűen zárva. Illetve mostmár üveges szekrényeim vannak, és magasan
.
-
Elmör #19168 Előadások?
ÁÁÁÁ!
Csakis gyakorlat vagy még az sem, volt hogy egy héten 2 órán voltam vagy egyen sem, persze anyámék néha megkérdezik hogy megy-e a suli. Most 2 év után akarják először megnézni az indexemet. Hát azt nem kéne.. -
-
Elmör #19166 Nagyon ott van!
-
Igen nincs az a kötöttség, bár nekem azon az ominózus napon csak gyakorlatom volt, úgyhogy esély sem volt lógásra:(( De az előadásokra lelkiismeretesen nem járok be:)))) -
Elmör #19164 Hát ez nem sikerült, ezért linkeltem. -
Elmör #19163 Ezt ismeritek? -
Elmör #19162 Trabik -
Elmör #19161 -
Igen ez is ugyan az! Persze attól is függ hogy milyen a kivitekezés! Ezek közöl már egy jópárat láttam élőben és szépek! -
beza
de az már valahogy más. MEg van az az érzet hogy bármikor leléphetsz nem kapsz intöt sem igazolatlant, anyusit sem hívja fel az ofő... és még is kevesebbet lóg onnan az ember, persze nem mindig...:) -
Elmör #19158 óó!
Én is azt szeretem!!
A cuccost asztalon hagyni, aztán másnap folytatni. Nekem az albiban inkább óvnom kellett a makettot, nehogy rátegyenek valamit vagy játszanak vele.
-
Elmör #19157 Trabi
Na. Itt nézd meg! -
Hát azért ekkora átalakításba belemenni... különben is, már majdnem 1 éve nem vettem kezembe makettot. Kolis szobatársakat nem akarom felbaszni a szaggal meg rumlival. Mert én csak úgy tudok normálisan haladni, ha nem kell minden vackot elpakolni ha vége a napnak. -
Elmör #19155 De egyszer asszem láttam valahol még a Trabit makettben, na majd mingyá.. -
Hát majdnem, de szarból nem lehet aranyat csinálni!:)) -
Elmör #19153 Hajjaj. az télleg gáz.
-
Elmör #19152 Úgyis át akarod alakítani, akkor meg mindegy, hogy milyen nem? Fogod a kést, aztán adsz neki rendesen. 
-
Ja, nekem a DDR-es rally válltozat van meg de ahhoz is ugyan ezt a műanyag kereket adták, pedig azon elméletileg szélesebb kerekek voltak, a motorháztetőt teljesen egybeöntötték a többi idommal, panelvonal még véletlenűl sincs rajta, a tető illeszkedés pocsék, az ablakok szarok és tozítanak, és még drága is volt ráadásúl! -
Elmör #19150 Több, mint a semmi. -
Fú bazz az egész eleje 1be van öntve és még a jel is csak matrica. Egyedül a felni ami elmegy. -
Revell Trabi
Látszik rajta hogy elég gagyi készlet!! -
Nekem volt hogy akkor kezdődött, de legalább nem kell (mindig) olyan korán kelni...
Placbó: Ezaz ezért nem tudok most tanulni, be van sötétítve :D -
felkevered -
Fúúú bazzz, emléxszem, hogy anno hogy szídtam a hetedik órákat, most meg a fősulin volt olyan napom hogy 7-ig benn voltam:((( -
ebből is látszik hogy a tanuláshoz világosság kell..:) -
:P nem az enyém, csak az én asztalomon nem volt elég fény a képhez...