69150
-
-
Elmör #19221 Hát azokon a képeket meg főleg, mivel giccspartyra készültünk, az azelőtti nem sikerült valami jól, mert nem tudtunk elmenni a buliba annyira bekáóztunk. -
Elmör #19220 Élvezetes, amikor a sok kis fél kilós vagy kisebb után jön egy ilyen kapitális nagy darab és majdnem megszab, holnap megyek Lenti mellé horgászni, a Sárberki tóra. Majd meglátjuk mi lesz.
-
Azért nálatok is megvannak a partyarcok:))) -
Elmör #19218 Jah, kínlódtam is vele. -
Aszta mekkor keszeg!!! -
AZ még talá:))) -
Elmör #19215 Majd mingyá teszek be galériámba képeket! -
Elmör #19214 Ez nem is Bacardi, jóféle Hajós rum! 
-
Nekem nem jön be a Backardi! Szerintem szar -
Elmör #19212
-
Elmör #19211 Mostanában már nem bírom annyira a bort, ezért aztán néztem valami más után, aztán egyik buliban igen megtetszett a rum-kóla. Hát tud az emberrel fura dolgokat csinálni. -
Muktkor hallota egy jó sztorit:
A természetben a természetes kiválasztódás során a gyeng és beteg állatok pusztulnak el többségeb! az alkohol is pusztítja az agysejteket, tehát a gyengébb sejtjeid halnak el tehát ez azt jelenti hogy csak jó marad! TEHÁT AZ ALKOHOLTÓL OKOSODSZ :)))))))))))))))) -
Elmör #19209 Szerintem az alkohol jobb!
Bár ha vezetsz akkor a fű, azt nem mutatja ki a szonda!
Én próbáltam mindkettőt, de inkább az alkoholnál maradtam.
-
Mint az összes főiskolás 
-
És lesz belőle nagy piros X ha kész lesz
-
Elmör #19206
-
Elmör #19205 FRANCBA! Nem jött össze. -
Igen, akinek nincs drogra pénzre az az alkoholista
-
Elmör #19203
Ez még majdnem alapállapotom.
-
Én egyszer egy haveromhoz vittem át az épp elkészült Civiet, ézegette ( ő is makettezett úgyhogy nem aggódtam) erre egyszer csak elkezd röhögni, én meg nézem hogy mi van! Letörte az egyik abalaktörlőt, és ez nemsokkal a verseny előtt volt! Ilyen barátok mellet minek ellenség:)) -
Elmör #19201 Azért aza GI JOE sztori nem semmi!!
Ez az 50%-os duma majdnem igaz!
-
Ezt ismeritek?
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze
drogokra. -
Én a legelső makettemet, egy félezerpénzes Sherman-t direkte odaadtam egy 6 év körüli rokonomnak. Hát... a méretarányos 128 milliméteres Panzergranate nem tudta volna annyira atomjaira bontani a szerencsétlen sörment. :D -
Na én akkor voltam mérges mikor unokaöcsém széttörte a GIjoem karját. Az melett, hogy a legrégebbi játékom amire a legjobban vigyáztam, mindig ennek segítségével néztem meg, hogy nem e lesz túl nyakatekert a katona ha átalakítom. -
Hát igen, csak egy jó ötlet kell és meg kell tudni valósítani aztán sinen van az életed 
Csak nehogy jöjjön a vonat :P -
Elmör #19196 Általában elég 2 max 3 liter egy jó estéhez.
-
Elmör #19195 Hát, az persze sok, de mondom, az uccsónál már jött a béka. -
Elmör #19194 Sokszor azon is elgondolkozok, hogy mit ér ez a főiskola? Hiszen legjobb esetben elmehetek térségfejlesztőnek, ami azért nem rossz,de nem sokat kereshetek vele, rosszabb esetben tanár leszek vagy könyvtáros, amit tényleg nem akarok és még keveset is keresek, és amikor meg hallom, hogy más egy érettségivel vagy anélkül keres havi 200-300 ezret, na persze kell kapcsolat is hozzá. -
Háromkettes VBK 
9, öcsém az 4,5 liter
-
Ja-ja de inkább hagyuk a sulit mert már így is a f'szom ki van vele!! -
Elmör #19191 Aztán meghívott egy jó nagy vadászra, 3 dl bor 2 dl kóla, az odabasz, eddig max 9-et tudtam meginni, de az uccsó már jött is vissza.
-
Elmör #19190 Én is meglepődtem egy cseppet mikor eldobta, hú az annyát. -
Elmör #19189 szopás mindegyik suli szerintem. Legalább az uv-k nem túl drágák és lehet menni kétszer uv-zni. Unokatesóm Tatabányán van kereskedelmin és igen drága egy tanév ráadásul az uv-k is meg aztán nem is lehet annyi uv-ja mint nekem. -
El ne ájuljál:DD -
Na jó megkegyelmezek:)) -
Elmör #19186
, de azt azért mégsem lehet...
-
én így kezdtem
, de mostmár legrosszabb estben is 3.5ös átlagom lesz.
Hallod szabályosan rosszúl lettem a repülős sztoridon... -
Én meg marketing szakon vagyok és csupa műszaki tantárgyam van, a franc sem érti ezt 
-
Elmör #19183 Ha tavasz akkor megyek ki én is erre-arra, kocsmateraszra, autózni meg ilyesmi, ha tél akkor meg számítógép meg driftelés a havon, jégen.