69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • modellmaker
    hopp
  • modellmaker
    Jó hely... :)

• LSL
    Úgy legyen. Tomcatet nagyon sajnálom hogy bezárt. Ott tényleg volt választék, meg hozzáértő eladók. Ja és végre 1 kirakat ami előtt én is megálltam
  • modellmaker
    Én nem. A Supra ablaka nem torzít? Be lehet látni rendesen az utastérbe?
  • Elmör
    Mikor lesz? És pontosan hol is?

Örül a fejem, mert kaptam ma egy Hasegawa Toyota Celica-t, persze ez nem a legújabb típus, hanem a régebbi, amelyik sokáig a rallyban is jeleskedett. És nem a rallyváltozat, hanem az utcai kis tuningos.
  • geronimo77
    Jön valaki a gárdonyi versenyre?
  • Seaweed
    Ehhe..ez a csik csak egy Ford Torino-n nez ki jol vagy egy lehalabb olyan szogletes, es legalabb olyan sportos auton max!
  • modellmaker
    Sky! Talán innen jött az ihlet? :)
  • Seaweed
    Hat jah...
    (Bar en az uj malom centerben bizom nagyon...remelem lesz benne mozi (mert en pl azert nem jarok mert a kozponban mar nincs egy jo mozi se...vagy nincs is..nem is tudom..es remelem lesz a sok uzlet kozott egy jo makett bolt is..vagy egy aruhaz ahol lesznek makettek nagy valasztekban...persze igy vagyok massal is ha tenyleg lesz benne Media Markt akkor annak is orulni fogok..foleg hogy kb 150 meterre lakom :D)
  • LSL
    Bocs tényleg elfelejtettem, szörnyű ez a vizsgaidőszak. iszok is rá valalmit :D

Alfölddel kapcsolatban meg pont mint a mozi nincs másik örüljünk h van 1átalán
  • Seaweed
    Az alfoldre gondoltam. De az meg mindig jobb mint mas videki varosokban....sajnos.
    En mar nem is nagyon jarok boltba..interneten veszek mindent. Persze neha elnezek hogy hatha van valami erdekes...de alt nincs...

..es hogy kecskemeti vagyok e? ezt mar megbeszeltuk..csak ugylatszik elfelejtetted :D
  • LSL
    Kecskeméti vagy??? Mond már hol van az a bolt, mert a Tomcat és a kőhíd utcai bezárt és az alföld választéka meg nagyon gyenge.
  • Seaweed
    hat hogyne...siman...meg szep :D
  • PrasCo
    Azon vagyunk. :) Remélhetőleg ilyenkor is van fent még valaki?
  • Elmör
    Na, jól csináltátok!
    Benézek és vagy 200 hozzászólás, vazz!

Na, ez a lényeg, nyomjátok!!!
  • PrasCo

Az F-16-os festése talán izé... "igényesebb", viszont nekem jobb' tetszik a Su-27-es.
  • Seaweed

• PrasCo
    Istenem, de marha vagyok... lemaradt ez.
  • PrasCo
    Köszi. Természetesen Vektor.
    Hogy témánál maradjak:
    Pras blog'gya: á Pánzer IV élete.
    Mivel mielőtt nincs meg az alváz, nem akarok továbbhaladni (időm meg mint a tenger), ezért még mindig a görgőkkel tökölök. Egy sor már kész, holnap megszárad, és megy föl, per me heppi, festhetem a következő adagot.
    Aggódva néztem utána a neten a '44-es álcafestési szabványoknak is, mire kb. azt találtam, hogy kiutalták a csapatoknak a három színt, és a szakasz(? / század)parancsnokokra volt bízva, hogy a körülményeknek megfelelően milyen álcázással látják el a járműveket.
    Úgyhogy csíkos lesz.
  • modellmaker
    (jó az aláításod )
  • modellmaker
    Itt is vannak. (Debrecen) CSak csupa-csupa tömeg cucc. pl:f-15, f-18, bf-109, f-14 stb. Autó meg ló****... VAgyis van de hát azzal a két rallyval nem sokra megyek...
  • PrasCo
    Áh, Szombathelyen még mindig van egy-két darab 1/72-es. :) Bár nem tudom, még meddig... lehetséges, hogy át kell térnem a netes rendelésre.
  • modellmaker
    (Mennyi spam volt itt az utóbbi 2-3 napban. Többek között ez is.) :))
  • PrasCo
    Mindenesetre hozzászólásoddal közvetetten elősegítetted a makettezés népszerűsítését azzal, hogy topicunk előkelő helyet foglal el a toplistán. Ezúton köszönjük hozzászólásod.
  • modellmaker
    Késő van már. :))
  • Seaweed
  • modellmaker
    Nem tudom hogy ilyen figurák vannak-e. De elképzelhető. :))
  • kiskenus
    wow
  • Seaweed
    Szerencsere ha nem is valami nagy valasztek de itt (Kecskemet) van meg makett a boltban...de ha akarok is valamit, akkor egyertelmuen internet! Azzal meg semmi baj! Megrendelem kihozzak, kifizetem, orulok :)))
  • modellmaker
    Nem hát. Hanem ragasztó&festék. Makett már most sincs. Legalábbis nálunk. Csak tömeg cuccok.
  • NGPETI
    Sziasztok!
    Bocsi,de kicsit OFF!

Ismét GOKARTNAP!

A tavaszi gokartnapunkon megjelent részvevők lelkesedését látva és a kérésükre, ismét Gokartnapot rendez az NH Motorsport Egyesület és a Kesjár Gokartsuli Százhalombattán.

Az időpont : 2005. június 26. (vasárnap), 14 óra (találkozó 13.45-től).
    A helyszín: Százhalombatta - Ipari Park ( 6-os út 27-28 km, TOTAL kút mögött ).

Minden gokartozni vágyó, aki három 7 perces menetet teljesít ezen a napon, kedvezményesen gokartozhat! Az ár ebben az esetben 3 menet 5700 Ft helyett csak 5000 Ft lesz!

Minden érdeklődőnek további jó hír, hogy a pálya a májusi állapotánál sokkal tisztább, kevésbé csúszós és a gépeken versenygumik vannak, így a korábbi eredményekhez képest akár 5-6 másodperccel is meg lehet javítani a köridőket.
    Igény szerint „háziversenyt” is rendezünk.
    A pálya melletti épületben a mosdókon kívül új öltözők és zuhanyzók is kényelmesebbé teszik a gokartozás körülményeit, valamint büfé nyílt az emeleten és a teraszról az egész pályát be lehet látni!
    A pályáról és az elkészült kiszolgáló épületről információkat a www.kesjargokartsuli.hu honlapon találhattok.

Minden részvevőnek van egy MEGLEPETÉSünk is, amit viszont csak a helyszínen árulunk el... ;o)

Kérünk mindenkit, akit részt vesz majd a rendezvényen, ezt a szándékát június 22-éig jelezze nekünk a következő módok egyikén, az előzetes szervezések miatt:
    Németh Gábor 06 20 383-1798 , [email protected]
    Tolonics Mónika 06 30 502-4447 , [email protected]
    Köszönjük!

Várunk Mindenkit egy hangulatos, baráti gokartozáshoz! Azok részvételére is számítunk, akik „lemaradtak” a májusi gokartozásról.

Németh Gábor

UI: Természetesen a kora őszre tervezett Családi Gokartnapunk pontos időpontja és programjai már szervezés alatt vannak, amiről rövidesen minden érdeklődőt értesíteni fogunk.

• PrasCo
    Ööö... Trabant? :D
  • geronimo77

Egyszer én is akarok egy ilyen színű autót. Bár még nem tudom hogy milyen autó legyen
  • geronimo77
    Ez Subaru
  • PrasCo
    És amikor már vidéken sem csak a makett&festék&ragasztó aranyhármasból lehet válogatni. Azok lesznek a szép idők.
  • Seaweed
  • DJ Skyline
    :DDDDDD
    amikor már a kölkeinknek' tanítjuk a makettezés fortéjjjait!:DDD
    asszony meg szagolja a higítót!:DDD
  • Seaweed
    Oszt? nyitunk egy Makettezes#2 topicot :P
  • DJ Skyline
    csak az a baj,hogy akkor bezár a bazár...habár az még 10 év minimum...addigra én is apuka leszek!:DDDD
  • Seaweed
    :DDDD