69150
-
Egy darabig kint volt a polcon, mert maga az autó tetszett (Koening Porsche 928)
Aztán festék teszt lett. Azon a kasznin próbáltam ki a színeket, meg a festéket fújás előtt
-
Suru a festek, vagy keves a nyomas. (2 bar ajanlott ez alatt nagy rutin kell, de nem mondom hogy nem lehet festeni 1 barral, mert lehet.)
Pisztolyos festeshez mindig higabb festek kell mint ecsethez.
Meg kell tanulni! Az emlegetett cikkekben is volt errol szo. (Nah egyszer nagyon raeros hangulatom lesz bescanelem oket :P...de azert anyira ne remenykedjetek...inkabb google.com es tele a net hasonlo temaju irasokkal! igaz foleg angolul..de azert van magyar annyag is!) -
szerinted? :D -
:) mi lett azzal a makettal? -
Nyilván kísérletezni nem a maketten kell!
Ott maximum elronthatod azt amit már kikísérleteztél.
De ha nem tudod hogy hogyan kellene vagy nincs benne gyakorlatod akkor valami műanyag darabon kell próbálkozni előbb.
A legleső makettemnél én is így rontottam el a festést. Fújtam a sprayből ahogy jön. De mire körbeértem az autón kezdett megszáradni és más árnyalata lett, na erre én még fújtam tovább hogy ugyanolyan legyen mint másol és előbb útóbb olyan vastag lett a festék hogy szinte egy rétegből eltakarta az amúgyis vastag vésett (1/24) es panelvonalakat. és meg is folyt. Persze a végée mindenhol ugyanolyna színű lett. (de kevesebb festéktől is az lett volna)
-
Hát EZ az ami miatt nem szeretek próbálkozni a festési módszerekkel. HA valami nem úgy megy mehet a kukába az egész. Mondjuk jobb lett volna valami régi maketton v nagyobb műanyag felületen kipróbálod Elmör De ott meg lehet máshogy hat... -
Lefújtam reggel a Chevyt. Még szárad pár napot aztán polír és megmutatom milyen lett.
-
Szerintem vegyél egy újat. Ennyi baszakodást nem ér meg.
-
aha. így jobban belegondolva ez valószínűbbnem tűnik -
Köszke! -
Szerintem meg sűrű volt a festék... -
Lemosod szappanos v. mosószeres vízben és már jó is!! -
Uccsó kettőnél lemaradt egy enter sry:/ -
-
Szerintem túl nagy volt a nyomás. De kíváncsian várom a többiek verzióját is. :) -
Hali, ha letolod a kasztnitf.olajjal, utána mit kell csinálni vele, hogy festeni is lehessen? -

Én is megvenném ezt a matricát ha lehetne még kapni. Ez az egyik kedvenc autóm. van belőle 3. meg megvan a '97-es és '98-as verzió is
-
Elmör #19405 Hoppsz!
A ma az tegnapra vonatkozik!
-
Elmör #19404 Mindenkinek jó éjt!
Ma nem voltatok valami aktívak!!
Én meg a következő héten nem leszek, szóval bye-bye 1 hétig!!
-
Elmör #19403 Hja, én meg ma a Tomcattel bajlódtam. Ugye le kellett volna szednem a festéket, de amikor elkezdtem (bár ne kezdtem volna) még nem sejtettem, hogy a festék milyen makacs. Azzal a higítómmal próbálkoztam ami a kis pixisem alját kimarta, de bezzeg a festéket alig akarta leszedni, 1 óra alatt nem tudtam a gép negyedén sem leszedni a festéket!!! Hát akkor döntöttem úgy, hogy leszarom milyen lesz a festés, majd megpróbálom a matricákkal eltakarni (na persze ahol gázos volt ott leszedtem, csak nem mndenhol). Aztán fújtam egyet, miután kimaszkoltam nagyjából a kabint (az is jó kis fél órás sziszifuszi munka
) és egy újabb jelenséggel találkoztam, ami nagyon bosszantó!
Miért történt, hogy a fújás közben a fújó kör melett végig kis festékcseppek repkedtek??? Most úgy néz ki egy-két helyen a gép, mintha festés közben megázott volna és kis pöttyök vannak rajta, amik talán a következő fújásnák eltűnnek. ARRRGGGH!
Ez nem az én napom!
-
Elmör #19402 Én meg azt hittem, hogy matrica az is!
Hát ha ügyes volt (a kép szerint az volt), akkor maszkolóval megcsinálta. -
Ja-ja, de nem lehettet egyszerű lefesteni ilyen két színűre, főleg hogy megnézed az elejét, a légbeömlőnél... -
Elmör #19400 Itt meg nem látom az egész képet, szerintem csak a fele jött le!!
De azért zsír!!
-
Elmör #19399 Na, ezen még nincs is olyan sok matrinya!
-
Elmör #19398 Na, megyek keresek egy ilyen Juiced fórumot, aztán ott is körbekérdezek...
-
Elmör #19397 Srácok!
Ez nem a témához kapcsolódik, de hátha tudtok segíteni!
Letöltöttem a wanadoo.atw.hu-ról a Juiced autós játékot, de nem tudom elindítani, azaz feltelepítettem már, csak a crack fájl nincs meg. Nem először csináltam ezt a fajta telepítést, nem hiszem, hogy én vagyok a hibás, bár lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet. Azt írta az info, hogy a Cd1 szektorban van a crack fájl, de egyszerűen nem találom, már próbáltam az összeset kicsomagolni winrar-al, de csak a játékot hozza be.
Ha valaki esetleg letöltötte már (ilyen hoodlum-os formában) akkor légyszi írjon, vagy küldje el nekem a crack fájlt legyenszíves! Már tegnap majdnem megőrültem amikor vagy egy órája szórakoztam ezzel. Előre is köszi!! -
Elmör #19396 Nah, az érdekes egy autó!
Ha olyan szép, mint a Civiced, akkor biztosan bekerül majd az is a Pro modellbe. Apropó, Pro modell, nemrég vettem meg és bár nem túl sok érdekes cikk volt benne, de az Impreza tetszik benne nagyon. -
Elmör #19395 Akkor sajna nem tudok menni,mert Savaria Rally lesz. Majd neten úgyis találok róla képeket, azt megnézem.
-
Egy kis cigi reklám:))
-
És viszem a kész Buick Riviérát:)) -
Én megyek!! -
Nekem a verseny van benne mivel az egész kaszni a verseny verzióé
-
-
-
Bár megnézve egy-két képet a gyáriról normális. CSak annyit torzít amit egy két mm-es műanyagnak kell.
-
ok. kösz. Neked a gyári vagy a verseny supra ablaka van bent? Mert tegnap elővettem és hát egy picit érdekes a gyárié. -
-nem
-igen
-
jövő hét vége Gárdonyban
-
De szar lehet nekik
-