69150
-
Elmör #19702 Persze, hogy nagy, hiszen egy dögmadár!! Egy bombázó! 
Ilyet nem csinálnék, meg utasszállítót sem! Ja, szóval Dragon Wagon! Majdnem Suzuki Wagon rulez!
-
Dragon itt jelen esetben nem a márkára utal,hanem a jármű nevére...így hívják,hogy Dragon Wagon!:D -
Revellnek van 1/48-as gépe...ez
és majdnem 1 méter hosszú a makett!:D -
Elmör #19699 Dragon makettem sem volt még, de egyik haverom, aki már nem nagyon makettezik (mert nem ér rá) adott egy Nato rakéta szállítót, ami dragon, hát, szerintem nem is lesz vele probléma az összeállítás során, hacsak nem a lánctalp, na attól félek. És lehetne persze egyszínű, de ő megkért, hogy terepszínű legyen. Affene. -
Amcsi Dragon Wagon...ilyen műszaki mentő szerű...pl relobbant tankok szállítására használták meg ilyenek... -
Elmör #19697 Eléggé sok munka lehetett vele.
-
igen -
Elmör #19695 Nem ismerem igazából a harcjárműveket, milyen verda ez?? -
Elmör #19694 Ez 1:35?? -
Elmör #19693 Talán az 1:72 nekem a legideálisabb! Abból van a legtöbb!Bár még vettem egy F-15-t 1:48-ban (vonzanak a méretek
) valamikor ősszel, hát azzal se nagyon haladok.
Sea Harrierből van 2 db-om, az egyik 1:48-as és ebből a gépből viszont az a jó méret, mert az eredeti gép is eléggé kicsi, hát még az 1:72-es! -
itt nincs mindíg nagy pörgés...van olyan amikor napi 1-2 komment,de van olyan amikor meg napi 100-200 is lemegy... -

-
Elmör #19690 Egyik nap is ment eléggé, bár volt olyan is, hogy talán 3 hozzászólás ha volt! Hiába főleg nyáron nem ér rá mindenki, mennek az emberkék erre arra. Én is voltam mamámnál pár napot, meg aztán a Savaria Rallyn. Pont láttuk, amikor a Turi kiesett az Octavia WRC-vel, bazze mekkorát csattant!! -
1db 1/48-as és 3 1/72-es...de abból 2 az olyan vacak hogy van...mármint én álltalam lett vacak!:D
az 1/48 meg ilyen porfogó szerepet tölt be...az se lett jó... -
Elmör #19688 Pörög a fórum!!!
-
Elmör #19687
-
Elmör #19686 Ja, inkább az ülésekre mutat nem?
Nálam viszont a padlóra kell ragasztani a cuccot!
Na, majd beteszem, ha kész lesz (nem mostanában)
4 Tomcat?? Akkor télleg nagy fun vagy!
-
Elmör #19685 Ez fura! Akkor valami nem stimmült a rendszerben!
-
nekem van vagy 4 tomcatem!:DD
abból 3 selejt!:D -
na ez az
[URL=http://www.1999.co.jp/dbimages/user/hobby/itbig/10015416z3.jpg]8as lépésben látszik,hogy "kárpitozni" kell!:D[/URL] -
Elmör #19682 Jah, az durva!! Én már kicsit bánom, hogy már most elkezdtem, mert egyre inkább csak elb*szom, szóval nem hiszem, hogy a legjobban sikerült makettjeim közé tehetem majd, pedig szerettem volna. De majd veszek valamikor egy másikat, aztán azt megcsinálom frankón! -
az enyém nem fordítva fényképezett,hanem az volt a gáz,hogy hiába volt benne a makett a képben néha néha a fele mégsem került rá a képre!:DDD -
Tamiyának is van ilyesmi készlete...majd mindjárt megkeresem
ehez a Tomcathez még fotómaratás is volt!
-
Elmör #19679 webkamerával lehet jól bazsakodni, mert ugye fordítva jelenik meg a kép. Vettem egy kis kínai mütyürt én is, de nagyon durva!! Olyan mátrix mozgást lehet vele produkálni és még nem is kell gyorsan mozognom!
-
nem tudom!:DDD
nincs akkora polcom,se üres terepem...pláne ha "nyitott" szárnyállásban akarom majd elkészíteni!:DD
ha jól tudom akkor durván 60*60 cm-s területet foglalna el ha nyitott a szárny állás...:DD -
Elmör #19677 A Hasegawával csak most találkoztam először, mert kaptam egy Toyota Celicát (1:24) és csak kamilláztam!! Bár a Tamiya nagyon minőségi, de ez!! Van külön méretre vágott maszkoló lap az ablakokra, meg a kocsi "szőnyegeit" sem festeni kell, hanem rendes anyagból vannak!! Hát elismerésem, pedig már több mint 10 éves a készlet! 
-
thx!
webkamera sajnos...
ja GTA SA is van,joak game!
-
Elmör #19675 És hol férne el???
-
Elmör #19674 Na, megnéztem a fotókat, bár szerintem már láttam valamikor régebben a galériádban őket! A gép nagyon tetszik!! Kamerás mobillal csináltad a képeke vagy webkamerával??
A BT.-ben nem is láttam ezt a tankot!! Vazze! De béna vagyok, bár nem sokat játszottam vele és csak egyedül. Viszont látom befigyel a GTA SA is nálad! Nekem meg pont tönkrevágta valami a vinyóm, ezért nem tudok egyelőre játszani!!!
-
A Bf-ben nem sokat tököltek az életszerűséggel. :D De a Bf-ben tudtommal olyan jenki páncélvadász is helyet kapott, ami el sem készült a háború végéig. :) -
igen...ha egyről beszélünk!:D -
Elmör #19671 Na, mindjárt megsasolom!!! -
Ááh... csak egy szerencsétlen kis hobbista. :D Érdekelnek a csörömpök, főleg a németek, onnan ragadt rám egy-két dolog. De még ígyis épp lejjebb kellett kiigazítanom magam.
A Panzer IV pedig szééépen készül. :) A páncéltest festése nagyrészt megvan, épp most megyek a tornyot elkezdeni zölddel csíkozni. :) -
Elmör #19669 A Bt.-ben szürke volt??? -
miért én gondolkozom azon,hogy megvegyem majd a Tamiya 1/32-es Tomcat-ét!:D
Amúgy tettem föl a galériámba képeket a maketteimről...Köztük van az 1/72-es Hasegawa Tomcatem is!D:DD -
Elmör #19667 Mi újság veled??
-
Elmör #19666 Ja, az. -
Most pedig meg kell, hogy cáfoljam magam - kicsit utánanéztem.
Bár szürke sturmtigerről tudtommal nincsenek infók, de a festékhiány miatt a gyári alapszín akár panzergrau is lehetett. Ezt azonban a tábori műhelyekben bemázolták, tehát ha szürke makettet csinálsz, akkor az a "gyártósorok és a harctér közötti úton van". :)
Továbbra is azt mondom azonban - terep. :] -
Elmör #19664 Na, egy sokkal szakmabelibb emberke!
-
Elmör #19663 Ez már túl nagy méret!! 
Én az 1:48-ban is szenvedek az F-14-el, nemhogy majd még nagyobb méretet csinálnék.
Ez a meleg kikészít!!! Éjjel nem bírok aludni, legalább 1-óráig fent vagyok, pedig már éjfél előtt megpróbálok szunyálni, aztán meg másnap csak délben kelek és akár délután is el tudok aludni (nemhogy nyomnám a makettot)

Cnut!
Ahogy elolvastam a dilemmád, hát én is úgy gondolom mint te! Azaz vennék még egy vagy akár több olcsóbb!! próba makettet és aztán csinálnám csak meg a nagy durranást! Vagy fogj valami nagyobb műanyag darabot (azt nem tudom mit) és próbáld meg azon a festést. Persze ahogy láttam az első maketod, azt se kell szégyelni, biztosan ez is sikerül majd!!!
Végső megoldás az egyszínű festés!
Én azt jobban szeretem mert egyszerű.
Bár kevésbé látványos....