69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • kbx
    Mig 29 UB
    ezt még panelezni kell aztán egy lakkréteg és jó lesz!

• DJ Skyline
    mennyi időbe telt megcsinálni?
  • kbx
    Kösz!
  • DJ Skyline
    nincsen kritika...jól néz ki,így semmi hibát nem látok rajta!:DD
  • kbx
    Valami kritika??
  • DJ Skyline
    annak ellenére,hogy nem szeretem az "afrikai" festést,egész jó lett!
  • Seaweed
  • DJ Skyline
    téged mint szakembert kérdezlek...múltkor BF2 topikban kissebb vita alakult ki,hogy melyik a jobb gép a MIG-29 vagy az F-14 Tomcat...tudom nem szereted a Jenki gépeket,de te mégis konyítasz valamit ehez...Én meg csak teljesen laikus vagyok,pláne a MIG-29 terén!:DDD
  • kbx
    Na itt van néhány kép a Tigrisemről!
    Még nincs koszolva...

• Seaweed
    De teny hogy a legjobban annak orulnek ha kecskemeten lenne ilyen szinvonalu rendezveny...amit nem is ertek hogy mostanaban miert nincs (regen volt sok a tiszti klubban)...hisz az orszag (harci)repulos fellegvara vagyunk..
    Nah mar mas nem vigasztal, csak az hogy lesz iden repulonap..ott kint szoktak arusok lenni...(bar ez meg se kozeliti a kulfoldi repnapok "bazarsorat"...sajnos ez tapasztalat..)
  • DJ Skyline
    nekem 3 óra lenne akár kocsival akár vonattal!:D
  • DJ Skyline
    ja nem olcsó...de minőségit kapsz azért az árért...
  • Seaweed
    Hat szhely nekem pont anyi ming mosonmvar...
  • Seaweed
    BP-re meg elmennek...az nem gaz...kozel van...
  • Csoder
    Szombathelyen is rendezhetnének :)
  • Seaweed
    Mennek en is...igaz nem mint "resztvevo"..hanem csak mukedvelo nezelodo/vasarlo...de nem engedhetem meg magamnak ez van...
    Raadasul aprilisban...nekem akkor aztan nagyon nem jo...munka miatt...nyaron van idom ilyennel foglalkozni.
  • Seaweed
    34K

• kbx
    Én tuti megyek jövőre is!
  • DJ Skyline
    nem igaz,miért nem lehet Budapesten rendezni egy ilyet?
  • Seaweed
    Banyek ezek a makettversenyek/kiallitasok/borzek mindig tolem olyan tavol vannak megrendezve...ez is az orszag masik fele...autoval is min 10K megjarni..es akkor meg venni ezt azt...ahh pedig szivesen elmennek meg megnezni is..
  • Seaweed
    Tegnap kimaszkoltam cuccot, most varok holnapig hogy megjojjon pisztolymoso folyadek..mert az most nincs..es nem akarom amortizalni a retuspisztolyaim...
    Holnap megjon..festem is ;)
  • Seaweed
    62 uzenet! oh jeeaah
  • geronimo77
    MEGHÍVÓ!

Tisztelt Makettező Barátaink. Nagy szeretettel meghívjuk Önöket, Kedves Családjukat és Barátaikat a 2006. április
    22-23-án tartandó,
    X. Jubileumi Nemzetközi Makett Kiállításunkra és Versenyünkre.

Helyszíne: Mosonmagyaróvár

A szokásos több mint 40 versenykategórián kívül, 2006-ban a következő kiemelt kategóriák várják a versenyzőket.

- Star Wars figurák és járművek (30 éves a Star Wars)
    -a II. világháború afrikai hadszínterének szárazföldi járművei,
    -a P-47-es repülőgépek a világ légterében,
    -híres személyiségeket megjelenítő figurák,
    -az 1956-os magyarországi eseményeknek emlékét felidéző járművek.
    - a 20 éves magyarországi Forma I. tiszteletére Forma I-es autók a kezdetektől napjainkig

2005-ben 15 ország makettezői tisztelték meg több mint 1500 versenymunkával rendezvényünket. Nagy örömünkre sok kiállító is megörvendeztette az ide látogatókat.
  • DJ Skyline
    sg bug...amikor 2x megy be 1 kommentem(mint a #19713-es),akkor valaki "kilökődik"...nem tudom mitől...
  • Elmör
  • Elmör
    Az előbb írtam, hogy nekem a fekete Playboynyuszis van meg ,de ez nem jelent meg, akkor azt lökted ki??
  • Elmör
    Hogy érted, hogy kilüöktél???
  • Elmör
    Szépen leselejtezték!
  • DJ Skyline
    hoppá valakit kilöktem...sorry!:D
  • DJ Skyline
    egy idő után sajnos minden gép a "temetőbe" kerül...Tomcat-ek alól sincs kivétel!:((
  • DJ Skyline
    még NASA tomcatet is találtam!:D
    Meg a Playboy nyuszis fekete tomcatet...
  • DJ Skyline
    Nem...szvsz szar...demót kipróbáltam elég is volt!:D
  • Elmör
    A legjobbak talán a milleneumi meg az ilyesmi gépek, mert azoknak általában valamilyen érdekes festése van.
  • DJ Skyline
    jaja tomcat fan vagyok!:DD
    van vagy 170 megányi képem,videóm...
    század festések,századok logói,századonkénti tomcat képek...összesen 41 század,beleértve a már hadrenden kívüli,hadrendben lévő,teszt,top gun,stb századot!:DDD
  • Elmör
    Juicedel nem játszol vagy játszottál???
  • Elmör
    Ötletes!
  • Elmör
    Nekem először egy utasszállítót vettek a mamámék még talán 10 éve. Persze lehet, hogy azt hitték, hogy fémből van, de ez műanyag volt, nem tudom, hogy milyen fajta és, hogy ki gyártotta, mert már a gép sincs meg, aztán meg unokatesóméktól kaptam egy revell 1:144 Tomcatet és megindult a makettezés!! Először a szentgotthárdi makett klubban, aztán már csak egyedül. A klub azért talán jobb volt, mert láttam mások, hogyan haladnak és én is haladtam, persze akkor még hétközben is volt időm. Aztán amire pont Szhelyre kerültem, addigra megszűntek a boltok meg a klub is (ha volt)
  • DJ Skyline
    jaja téli stuka...IL-2 Sturmovik adta az ötletet..
  • DJ Skyline
    Jaja,méghozzá ez is tudja állítani a szárnyát...
    Utasszállítóm nekem is van...egy szép nagy Böing' 747...az is sejelt!:DDD
    "sajnos" a maketteim nagy része még fiatalabb koromban készültek,amikor még nem tudtam úgy makettezni mint ma...
  • Elmör
    Az a Swimmwagen bejön, talán egyszer majd rászánom magam! Stukát viszont még nem láttam fehéren! Vagy talán valami téli változat??