69150
-
Mig 29 UB
ezt még panelezni kell aztán egy lakkréteg és jó lesz!
-
mennyi időbe telt megcsinálni? -
Kösz!
-
nincsen kritika...jól néz ki,így semmi hibát nem látok rajta!:DD
-
Valami kritika?? -
annak ellenére,hogy nem szeretem az "afrikai" festést,egész jó lett! 
-

-
téged mint szakembert kérdezlek...múltkor BF2 topikban kissebb vita alakult ki,hogy melyik a jobb gép a MIG-29 vagy az F-14 Tomcat...tudom nem szereted a Jenki gépeket,de te mégis konyítasz valamit ehez...Én meg csak teljesen laikus vagyok,pláne a MIG-29 terén!:DDD -
Na itt van néhány kép a Tigrisemről!
Még nincs koszolva...
-
De teny hogy a legjobban annak orulnek ha kecskemeten lenne ilyen szinvonalu rendezveny...amit nem is ertek hogy mostanaban miert nincs (regen volt sok a tiszti klubban)...hisz az orszag (harci)repulos fellegvara vagyunk..
Nah mar mas nem vigasztal, csak az hogy lesz iden repulonap..ott kint szoktak arusok lenni...(bar ez meg se kozeliti a kulfoldi repnapok "bazarsorat"...sajnos ez tapasztalat..) -
nekem 3 óra lenne akár kocsival akár vonattal!:D -
ja nem olcsó...de minőségit kapsz azért az árért... -
Hat szhely nekem pont anyi ming mosonmvar... -
BP-re meg elmennek...az nem gaz...kozel van... -
Csoder #19728 Szombathelyen is rendezhetnének :) -
Mennek en is...igaz nem mint "resztvevo"..hanem csak mukedvelo nezelodo/vasarlo...de nem engedhetem meg magamnak ez van...
Raadasul aprilisban...nekem akkor aztan nagyon nem jo...munka miatt...nyaron van idom ilyennel foglalkozni. -
34K 
-
Én tuti megyek jövőre is! -
nem igaz,miért nem lehet Budapesten rendezni egy ilyet? -
Banyek ezek a makettversenyek/kiallitasok/borzek mindig tolem olyan tavol vannak megrendezve...ez is az orszag masik fele...autoval is min 10K megjarni..es akkor meg venni ezt azt...ahh
pedig szivesen elmennek meg megnezni is..
-
Tegnap kimaszkoltam cuccot, most varok holnapig hogy megjojjon pisztolymoso folyadek..mert az most nincs..es nem akarom amortizalni a retuspisztolyaim...
Holnap megjon..festem is ;) -
62 uzenet! oh jeeaah
-
MEGHÍVÓ!
Tisztelt Makettező Barátaink. Nagy szeretettel meghívjuk Önöket, Kedves Családjukat és Barátaikat a 2006. április
22-23-án tartandó,
X. Jubileumi Nemzetközi Makett Kiállításunkra és Versenyünkre.
Helyszíne: Mosonmagyaróvár
A szokásos több mint 40 versenykategórián kívül, 2006-ban a következő kiemelt kategóriák várják a versenyzőket.
- Star Wars figurák és járművek (30 éves a Star Wars)
-a II. világháború afrikai hadszínterének szárazföldi járművei,
-a P-47-es repülőgépek a világ légterében,
-híres személyiségeket megjelenítő figurák,
-az 1956-os magyarországi eseményeknek emlékét felidéző járművek.
- a 20 éves magyarországi Forma I. tiszteletére Forma I-es autók a kezdetektől napjainkig
2005-ben 15 ország makettezői tisztelték meg több mint 1500 versenymunkával rendezvényünket. Nagy örömünkre sok kiállító is megörvendeztette az ide látogatókat.
-
sg bug...amikor 2x megy be 1 kommentem(mint a #19713-es),akkor valaki "kilökődik"...nem tudom mitől... -
Elmör #19718
-
Elmör #19717 Az előbb írtam, hogy nekem a fekete Playboynyuszis van meg ,de ez nem jelent meg, akkor azt lökted ki??
-
Elmör #19716 Hogy érted, hogy kilüöktél??? -
Elmör #19715 Szépen leselejtezték! -
hoppá valakit kilöktem...sorry!:D -
egy idő után sajnos minden gép a "temetőbe" kerül...Tomcat-ek alól sincs kivétel!:(( -
még NASA tomcatet is találtam!:D
Meg a Playboy nyuszis fekete tomcatet... -
Nem...szvsz szar...demót kipróbáltam elég is volt!:D -
Elmör #19710 A legjobbak talán a milleneumi meg az ilyesmi gépek, mert azoknak általában valamilyen érdekes festése van.
-
jaja tomcat fan vagyok!:DD
van vagy 170 megányi képem,videóm...
század festések,századok logói,századonkénti tomcat képek...összesen 41 század,beleértve a már hadrenden kívüli,hadrendben lévő,teszt,top gun,stb századot!:DDD -
Elmör #19708 Juicedel nem játszol vagy játszottál??? -
Elmör #19707 Ötletes! -
Elmör #19706 Nekem először egy utasszállítót vettek a mamámék még talán 10 éve. Persze lehet, hogy azt hitték, hogy fémből van, de ez műanyag volt, nem tudom, hogy milyen fajta és, hogy ki gyártotta, mert már a gép sincs meg, aztán meg unokatesóméktól kaptam egy revell 1:144 Tomcatet és megindult a makettezés!! Először a szentgotthárdi makett klubban, aztán már csak egyedül. A klub azért talán jobb volt, mert láttam mások, hogyan haladnak és én is haladtam, persze akkor még hétközben is volt időm. Aztán amire pont Szhelyre kerültem, addigra megszűntek a boltok meg a klub is (ha volt) -
jaja téli stuka...IL-2 Sturmovik adta az ötletet.. -
Jaja,méghozzá ez is tudja állítani a szárnyát...
Utasszállítóm nekem is van...egy szép nagy Böing' 747...az is sejelt!:DDD
"sajnos" a maketteim nagy része még fiatalabb koromban készültek,amikor még nem tudtam úgy makettezni mint ma... -
Elmör #19703 Az a Swimmwagen bejön, talán egyszer majd rászánom magam! Stukát viszont még nem láttam fehéren! Vagy talán valami téli változat??