69150
-
Minden katapult ules ilyen amit leirtal. -
Ilyen van a MIGben...
Az nagyon komoly mekkora lehet egy ilyet beválalni:) -
nekem meg befejezni a shermant,willys-t,és elkezdeni a tigrist,meg megtervezni a dio.-t!:D -
Rácz Zsolti? (R.I.P.) (Tulkepp nem bemutato volt, hanem jott par fejes es nekik KELLETT bemutatot repulnie..de ez megint egy szovevenyes tortenet..hagyjuk inkabb)
-
az orosz ülésről én is hallottam...nem tudom az e,de valami olyasmi volt,hogy rögzíti a test részeit...lábak,karok,aztán katapultál... -
Én meg Afrika Korps-osat, rajta lesz a Tigris, a Kübel meg a Dragon afrika korpsos katonái, meg egy rakakt kiegészítő! Már meg is terveztem meg megvan hozzá minden, csak a tigrist kéne befejezni... -
Hat nem veletlen hogy meg a jenkik is teszteltek az orosz Zvezda K-36DM katapult ulest ami a Mig-29-ben a Su-27/33-ban van mert nemzetkozileg is a vilag egyik legjobb katapult ulese! (aztan a Martin Baker jol lemasolta a jo 5leteket es lass csodat az uj F-35 ulese ugy hasonlit az orosz katapult ulesre mintha a kisocse lenne :DDD)
mar rendesen elmentunk itt OFF-ba
-
én egy ardenneki diorámát akarok majd csinálni Tiger I,Willys Jeep,Sherman tank körítésével!:D -
Na az jól hangzik... -
Az viszonylag jó, csak a pilótafülke gagyi egy kicsit, de azt feljavítottam 2 műgyanta üléssel.
De még mindenféleképpen akarok csinálni egy Mig 29A-t, magyar felségjellel, apukám egyik volt osztálytársa emlékére, aki jópár éve egy kecskeméti bemutatón zuhant le egy 29-esel! -
Elmör #19772 Vazze!Hogy utálom a katonákat, nincs türelmem kifesteni!!!A hajam tépném, ha több lenne, mint 1 centi. Willis Jeepet én is csinálok, bár én nem szeretem követni a festési útmutatót, mert nem sivatagi verzió, úgyhogy csak 2 színt használok, egyet a kasztnira, egyet meg a belsőre, persze mindkettő homok színű, csak kicsit más. Egy diorámába szeretném a kicsikét egy Hummerrel, meg katonákkal, múlt héten vettem hozzá kiegészítő szettet!!
-
-
én a tomcat terén a katapult ülésekről hallottam rossz megjegyzéseket...hogy előfordultak olyan balesetek mint a top gun-ban,amikor katapultáltak,és a csóka belezakózott a kabintetőbe... -
Rakétavetős SWS, már vag másfél éve így áll! 3 színű álcázó festéssel akarom elkészíteni, csak nem tudom milyen a sárga alapszín!?
-
Ez 48-as acedemy? -
nálam is ez volt a fater F-104-esén...mikor kicsi voltam játszottam vele...persze ő csak úgy adta oda,hogy csak nézegethetem...én meg mindíg repülőztem és leszálltam vele...aztán az orrfutó mindíg letört!:DDD 5x biztos!:DDDD -
Meg anyit tennek hozza hogy ha az uzembiztonsagot is nezzuk akkor is a 29-es nyerne hisz a Tomcatnek csapnivalo volt az uzembiztonsaga mindig is..de legfokepp a vegefele (ugye kivontak mar oket), hogy 1 repult orara majd 10-20 munkaora jutott a szereloknek...ami nagyon rossz arany! (draga es munkaigenyes) -
Bár most le van törve a hátsó ajtaja, ott figyel az ülésen:))
Most tört le kb hatodszorra... -
-
Teljesen dobozból van, néhány maratott alkatrésszel. -
-

-
igen, még a kereket is le kell festeni, meg koszolni és koptatni kell a cuccot.. -
MG nélkül nem az igazi :( -
Ez az:
-
szép!
gondolom még csak készülőben van,mert a katona olyan mintha csupa sár lenne!:DDD
magyarul még nincsen lefestve -
értem...köszönöm szépen! 

-
Igen mert még ez sincs kész:)) Nincs panelezve, meg "koszolva" 1 harcjárművem van kész(sivatagi kübel) a kb 10 közül... -
Nagyon fasza kis készlet...
Lassan befejezem ha kedvetkapok hozzá, még kb 2 év:)) -
Szep bar nagyon steril nekem ez a 29-es ;) -
Talált süllyedt:)) Regény.. -
Azért ennyi mert ritkán foglalkozom a csörömpökkel...
Van egy készülő SWS-em is azt is mindjárt felrakom.. -
ilyenem van, csak nem a 30-as géppuskával, van 1 rendes meg 1 roncs :) -
Nem lehet oket osszehasonlitani hisz az egyik flottavedelmi vadasznak keszult a masik meg nem frontvadasz vagy flottavadasz(Su-27 or Su-33) amivel osszelehetne merni.
De ha tegyuk fel veszunk egy adott allapotot, (mert fejlesztesek utan mindenkeppen az F-14 fele dol a merce a modernizalas utan), akkor is nehez a dolog hisz a Mig-29 legfokeppen vadaszrepulo minimalis foldi csapasmero potenciaval, mig az F-14 kizarolag vadaszrepulo. (kesobb a modernizalasok soran igencsak beelozott, hisz kapott precizios csapasmero potenciat is tobbek kozott)
De ha csak a ket gepet mint vadaszrepulot vesszuk gorcso ala akkor mindenkeppen a Mig-29 a jobb, mert menoverezo kepessege es toloero tomeg aranya jobb mint a Tomcatnel. Ellenben ha veszuk a fegyverzet-et is akkor meg a Tomcatnel az adu, hisz van(volt) neki egy AMI-54 Phoenix raketaja, ami igaz hogy erosen manoverezo legi cel ellen semmit sem ert, de 150km+ hasznos inditasi tavolsaga egyedul allo volt (ugyebar ezt a tamado orosz bombazok ellen terveztek). De ugyan igy volt neki AIM-7 Sparrow raketaja melynek a fejlesztett valtozatai igencsak utokepesek voltak. Ellenben sokak tevhitevel ellentetben az AIM-120 AMRAAM raketat nem rendszeresitettek a tipuson, bar a probak lefolytak. Igy maradt meg az AIM-9 Sidewinder ami kozelharc raketa es annak a verziojinak nagyreszevel szemben a 29-es sisakcelzo+R-73 raketa prasotasa magasan..soot toronymagasan folenyben van! Szoval lehetne sorolni meg..de ezekbol is latszik hogy "balgasag" a ket tipust osszemerni..talan az F-14-est az orosz Su-33-al "kellene" osszemerni..de az se lehetne soha autentkus hiszen olyan soha nem fordulkelo hogy egy konfliktusban csak egy adott ket gep merje ossze erejet/tudasat+a pilotak tudasat (ugye nagyon komplex ez)...hanem doktrinak-rendszerek komplett hadseregek allnak egymassal szemben, minden hatter tamogatasukkal mogottuk!
De ha csak tegyuk fel, teljesen elmeleti sikon gondolkodva oszseresztenenk az amerikai es orosz gepeket 1 az 1 ellni legiharcban, meggyozodesem hogy az orosz gepek komoly elonyben lennenek, az esetenkent sokkal jobb manoverezo kepesseg es a gepek tulajdonsagai miatt.
De mint mondtam nem szabad az ilyen osszehasonlitasoknak helyt adni hisz ilyen esetek soha nem tortennek meg elesben. -
Willys Jeep by Tamiya.
-
seaweed ilyen hosszú szakmai elemzést ír a #19735-re,vagy eltűnt? 
na nem baj majd máskor megkérdezem tőle!:D -
és eredetileg ki a gyártó?
4 éve?jesszusom!:DDD
az eddigi leggyorsabb makettem az fél nap volt festéssel együtt!:DDDDDDD
na jó akkor még kicsi voltam... -
Saját, Velencén csináltam a nyaralónk erkélyéről... -
4 éve csinálom, és még nincs kész:))
De igy is benne van már 11-12K-ban: Esztergált lövegcső, fotómaratott feljavító! -
te hol szoktál fényképezni?saját kert,vagy ki mész valahova?
ez is jól néz ki!