69150
-
igen...szvsz maradok az 1/48-nál...az is elég nagy pláne egy tomcat esetében,pláne hogyha még diorámát is készítek hozzá...de akkor is egy 60*60 cm-s tomcat makett!:DDD milyen jól mutat már...az egy dolog,hogy a szobát átkéne alakítani galériává!:DDD -
jáj fabuliséknál nem lehet kapni... -
Hát igen, de nem értem mi értelme ekkorát gyártani! Az még hgyján hogy nem tudod hol tárolni mert külön vitrint kell csináltatni neki:), de az ára 22K +postaköltség ami szintén nem lehet olcsó rá... -
asztalom sincs ahol összerakhatnám!:DDD -
hát igen...de ha nem is egy szoba,egy francia-ágy biztos!:DDDD
magamelé képzeltem mekkora egy robosztus makett lenne!:DDD
már már könnyebb lenne átugrani mint megkerülni!:DDD -
Ja, ahhoz egy egész szoba kéne:) -
Nem hétvégén voltam lenn és csinéltam egy csomó képet, meg átugrottam Gárdonyba a versenyre...
Még nincs lefényezve, de valami hasonló sotét metálkék lesz! -
hát igen,és egy kisseb hely,ahol tárolni tudd!:DDD
mert egy ilyet tuti rátennék egy diorámára... -
Ok köszi, várom!
-
te most lent nyaralsz,hogy így szórod a képeket nekünk vagy csak összegyűltek?:D
egyébként BMW-ket szeressük,igaz feketében jobban tetszene ez nekem,de így is szép!
-
Bameg ehhez OTP kölcsön kell!! -
hogyhogy repültél?? -
Seaweed kedvéért, készülő BMW M635CSI
-
ó gyerekek ha egy ilyenem lenne...
-
1 oran belul jelenkezek vele. -
Pá
-
Ok kösz akkor várom! -
Ja nem olvastam végig:))
havernak is van egy b'szott nagy poszterje amin egy másik géppel repül kötelékben...
-
nincs mit! -
byez! -
Elmör #19802 Köszi!!
És bocsi, akit kilöktem! -
Elmör #19801 BYe-BYE!!!
-
megkerestem az e-bolton amit írtál,rákattintottam és a képen jobb egér/tulajdonságok,és a Címet kell betenni ide képnek... -
Ha tobbet akarsz es nincs meg az idevago top-gun eppen bescannelhetem ha erdekel. -
Elmör #19798 Te hogyan tetted be??? -
Ez hulyseg. -
Elmör #19796 Jah!!!
Ezt vettem meg!
-
Hogy miva? :D irtam hogy ilyen van benne...bevallalni...mit tudom en..lehet nem is ember hanem csak egy tesztbabu..tudja a fene..
Amugy ha Racz Zsoltinak akarsz emleket allitani akkor mindekeppen a 17-es oldalszamu gepben orokitsd meg hisz azzal zuhant le.
Nekem van jopar kepen meg az "en idombol" a 17-es geprol, es van olyan is amin epp Zsolti gurul ki a geppel (17-es) felszallni!!! Azert nem semmi egybeeses az hogy fenykepeztem bo egy evvel a szerencsetlensege elott, en a 17-es geppel voltam kint repulesen, es ami kepeket keszitettem azokon majd minden epp o ul abban a gepben amivel kb 1 evvel kesobb szerencsetlenul jart es meghalt.... -
Elmör #19794 Mindjárt mennem, kell mert már egy ideje birtoklom a gépet, aztán a kedves családom már morog, hogy ők is jönni akarnak!
-
erre gondolsz?
-
szvsz mindannyiunkat érdekelne...legalábbis engem érdekel,de ha magánügy akkor magánügy!:DD
nem szólok bele... -
Elmör #19791 1:35 harcjármű kiegészítő Academy Tank Supplies set!
Hogyan kell??? -
Bár én azt hallotam hogy azok az ülések amiken a fej felett vannak az indító karok vagy mik azok általában jobbak!
de én is laikus vagyok:) -
mert oldalt linlesz be kép ként...
.php az nem fog soha bejönni képnek...mit szeretnél onnan betenni? -
Elmör #19788 Hamarosan meglesz a 20000. komment! Jeepeee! -
Elmör #19787 Na, ezt mondom, hogy hiába másolom be a fejlécet (címet) egyszerűen nem adja be a képet!!! -
Igen!
Bár nem tudom pontosan mi történt csak hogy elfogyott at olóerő és csatt...
De ha tudsz róla többet küld már el légyszi emilben mert érdekele!
[email protected] -
Elmör #19785 -
Elmör #19784 Én egy kitalált bázisféleséget építek majd meg, mert igazából nem érdekelnek a háborús cuccok, de a Sivatagi cápák című filmben megtetszett a Jeep meg ilyesmi. Hogy tudok linkelni vagy képet beszúrni a fabulis oldaláról_???? -
tényleg?jó tudni!:DDD
mondom nagyon laikus vagyok!:DDD