69150
-
Be, csak nem tudok olyan szépen fújni mert kicsit érdes lesz a felület és csicsolhatom napokig, általában olajos festéket hasznélok a tamiya lakk spray meg azt felmarja! Úgyhogy marad az alapozó. Csak most nincs egy fillérem sem:( -
Matt feher szerintem befedne retuspisztolyal 1-2 retegben gyonyoruen. -
Mi a helyzet az RX-7 el?? Csillog már?
-
Még ez sincs lefényezve:))
Én ilyen nagyon csapongó makettező vagyok
Kéne hozzá fehér alapozó, mert fehér lenne a kaszni csak ezt a szürke szart nem fedi. -
Jó lenne ha ez sorakozna a garázsomban 
-
-
Igy a kepekbol egesz jol sikerult..soot
-
Töröm kezét lábát:))
De szerencsére nincsen olyan korú rokon ismerős aki ne tudná felfogni hogy nem szabad! -
Igen már rég vettem de max 2.5K volt! Nem egy Tamiya de elsőnek pont jó volt... -
..es ezt hogy dugod el a rokon kisgyerekek elol..mert szerintem ezt ha meglatjak egybol jatszani akarnak vele 
-
Ez a kedvencem 

-
Ez italeri kitt?
-
Lehet hogy bevállalom 
Akkor lesz:
C-West
Top Secret
Z Tuned
MCR
Do-Luck (majd ha kiadják az átalakítót)
R34 Skylinejaim
+ 400R R33 és Veilside R32
-
??? -
Azt én is néztem elég faszán néz ki! -
Ez ita? Egesz olcson lehet kapni... -
Ezt mostanában találtam
Új Skyline
-
thx -
-
hi 
-
Uff -
meg a gportal is felesleges... fogsz egy snassz freeweb vagy ultraweb vagy ami jol esik tarhelyet es akarmelyik galeriakeszito progival csinalsz galeriakat...
kapasbol anelkul hogyvegigneztem vona melyik milyen es melyik a legjobb, mar is talatam a bevagott keresesi oldalrol egyet aminek van windowsos installja is:
http://tanksoftware.com/gallmage/
Vagy siman fogsz egy Adobe Photoshopot es azzal csinalod meg!! Nagyon jo galeriakat lehet vele csinalni...de Dreamweaver-el is lehet szepet...
nagyon sok jo lehetoseg van. -
hi!
-
Majd lehet hogy a gportálon próbálok valamit... -
-
Méllevegő, beszív-kifúj 
Rileksz -
Az hagyjan hogy most nem mukodik..talan ez is a rendes elet-jele
...de fabulis forumaban is neztem egy arc kepgaleriaajat ami ebbe volt..es hat kb 2 perc utan hangos anyazasok kozepette csuktam be a tabot...mert felidegesitett ez az antiergonomikus rakas szar galeria....
-
Tele van a net jobbnal jobb galeriamegoldasokkal! pl:
http://freshmeat.net/search/?q=gallery§ion=projects&Go.x=0&Go.y=0 -
Na bameg 1 órája még működött!
Köszi letöltöttem! -
MIEEERT ezt a fostubus galeriat hasznaljatok? :( Fogj egy photoshopot vagy van meg egy rakas ingyenes galeria keszito progi is..es csinalsz galeriat. Aztan valami ingyenes tarhelyszolghoz feltoltod...keszvagyok az ilyen fosoktol...bocs.
(Raadasul ez a t-online-os szar meg aztan viszi a primet..nem kepes rendesen elkuloniteni a lekerdezeseket...igy csak 1 lekerdezest tud vegrehajtani egyszerre....rakas kaki az egesz!)
itt a cikk:
http://web.axelero.hu/seaweed/anyag.zip -
Életem 1. harcjárműve:
Életem 2. harcjárműve:
-
Hát azt biztos könyebb lehetett összerakni mert ezzel megszenvedtem, elég pontatlan néhány helyen de szép részletes makett, már-már meglepő az Italerytől:) -
Képek Gárdonyból:
link -
Csoder #19829 vááá, iylen volt nekem régen papírból! -
ok -
Aha, értem. -
Köszi, majd szétnézek az oldaon!
A revellt nem szeretem én inkább humbrolt vagy tamiyát használok v. Gunzét de azt nagyon ritkám mert az akril sem a kedvencem:) -

(nah elmegyek tusolni..meg elokersem azokat a top-gun szamokat..es jovok..el ne tunjetek :)) -
Széééép cucc. :) Én a Panzához alap homokszínnek Matt 16-os Revell Enamel-t használok, ezt adta meg a haszn.ut. is, de neked is ajánlom figyelmedbe ezt. :) -
Nem, sarkany-hajtomu szerelo voltam a seregben.