69150
-
Nah kb ilyen szinten megcsinalom a Su-7-est akkor nagyon elegedett leszek!!!
-
Hmmm ILYEN KELL NEKEM!
http://www.tamiya.com/english/products/87076light_curing_putty/movie.mpg -
Simán. LEszek majd én is. :) Vannak szépek! -
-
Azert siman a Top10 5. helyet befigyeltuk...mi lenne ha a tavaly nyari akciot lefolytatnank megint? :DDD -
-
Folyik a konkurencia harc 
Tamiya Nismo R34 GT-R Z-tune
Aoshima Nismo R34 GT-R Z-tune
-
Na most megyek
-
Ok köszi! az a vicces hogy nekem lenne időm de nem ismerek ott senkit
-
Majd meglátom. Az a baj hogy nincs időm bemenni a SASba
-
Nem tudsz még öntetni párat mert akkor vevő lennék rá?? 
-
Majd megpróbálom csak előbb kéne itercoolert szerzni
-
akkor csináld úgy hogy a fekvő eltakarjon mindent
-
Na igen de neked csak szemből látszik és úgy eltakarja az intercooler, de nekem a motortérből látni az egész genyát!! -
Na ez az amit nem sikerült kiderítenem, pedig egy rakás képet átnyaltam, de szerintem úgy lehet mint a szérián, hogy alul 45 fokban megdöntve! Akkor meg főleg útban van az a szar! -
Hát valami azért csak van a levegőbeömlőnél is. Ha más nem egy hűtő
-
Lehet hogy igazad lesz!
Amit én használok az revell putty ugyan olyan mint a többi normál putty! -
Csak ennél az a bibi, hogy az intercooler nem a beömlő mögött van függőlegesen, hanem a motor előtt vizszintesen mint itt:
-
Ahogy en kombinalok, szerintem ez valami olyan putty ami a masikkal ellentetben nem lesz betonkemeny! (Mert ugye az altalaban kemenyebb lesz a makett anyaganal is..es sokszor problema!)
Amugy lent az RX-7-en az Gunze feher putty? (ha igen az milyen kemeny lesz? mert nekem az a bajom hogy az eddig alatalam probalt putty-k (Tamiya, italeri, Gunze ketkomponensu "strong") mind betonkemenyre szaradnak meg es nehez veluk dolgozni..foleg nagy baj akkro ha a kit anyaga az atlagnal puhabb muanyagbol van. -
Nem találom a fényképezők hogy berakjam az enyém hogy van de nálam a gyanta intercoolerrel tökéletesen illeszkedi a kaszni meg az alváz
-
Ezt adta ki a CURINGre:)
szótár -
Light-curing próbálom kinyomozni hogy mit jelent! Valami lassan száradó lehet tán? -
Valami ujdonsag..es nagyon dicserik minden fele... -
Ez milyen putty?? -
nem jo hir...szerzek akkor nemetorszagbol... -
Latatlanba is sejtettem hogy ilyen...de en abban az idoszakban nem tudok az orszag masik felebe menni, mikozben estenkent a munkam az orszag masik felebe szolit...
-
Belepróbáltam a motort a gépbe és tökéletes, a toronymerevítő is jó!
A pirossal bekarikázott résztől beszéltem neked hétvégén hogy azt hogy iktassam ki, mert az rögzíti a kasznit az alvázhoz és látszik a légbeömlőn keresztűl!
-
Viva la Japan! -
Bp.-n senki nem képes olyan színvonalú versenyt rendezni mint Mosonmagyaróváron.
Látod csak egy apró példa. Már most elkezdik szervezni. És ez Európa egyik legyszínvonalasabb versenye.
Megéri eljönni. Főleg a repülősöknem meg a harcjárműveseknek. Leesne az állad ha látnád milyen cuccok vannak. Olyanok amikről képeket szoktatok belinkelni. Alkatrészeire szedett repülők. Minden ami nyitható rajta kinyitva. Ritka harcárművek, Idén az 1/72 harjárművek volt az egyik legbruálabb kategória
-
Hol tudnek ilyet venni es menyiert? (Fabulisban nincs..legalabbis neten)
-
alapban sarga jah...a gunze lakkom viszont atlatszo...de azt meg nem probaltam ki
-
azt tudom hogy a humbrol lakk sárgul baromira, a testorst nem ismerem, dee gondolom az is ilyen sárgás színű. Ha ráfújok 2-3 réteget a fehérre akkor már látható a különbség... -
Kicsit megvagyok zuhannva, fáradt vagyok! tuti hogy elbaszék valamit ha elkezdenék most makettezni... -
hat amenyi fenyes gepem van...nem tudom :P...nem kizart... -
???
Mivan?
-
De az meg besárgul eg idő után, nem!? -
Az kemény!! Én most annyira zizi vagyok hogy nem éri meg maketthez nyulnom
-
Hat ebben nem tudok allast foglalni..en nem hasznalok ilyen cuccokat. azt viszont tudom hogy ha matt feheret lefujom testors fenyes lakkal az olyan zsir lesz mint "a salamon toke"
-
Ezér jobb a Gunze lakk. Ugyanolyan fényes és nem mar. Viszon itthon drágább. -
Még nem. Annyi minden van az asztalomon hogy azt sem tudom mihez fogjak.

Bentley, Yamaha, Rx-7 és ezek csak amik az asztalon vannak.
A Bentlyet be kell fejeznem hamar mert vinni akarom a bécsi kiállításra és még a Toyota TS020-at is meg akartam csinálni, de ennek mapról napra csökken az esélye.