69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    Nah kb ilyen szinten megcsinalom a Su-7-est akkor nagyon elegedett leszek!!!

• Seaweed
    Hmmm ILYEN KELL NEKEM!
    http://www.tamiya.com/english/products/87076light_curing_putty/movie.mpg
  • modellmaker
    Simán. LEszek majd én is. :) Vannak szépek!
  • Seaweed

• Seaweed
    Azert siman a Top10 5. helyet befigyeltuk...mi lenne ha a tavaly nyari akciot lefolytatnank megint? :DDD
  • kbx
  • kbx
    Folyik a konkurencia harc
    Tamiya Nismo R34 GT-R Z-tune

Aoshima Nismo R34 GT-R Z-tune
  • geronimo77
    Na most megyek
  • kbx
    Ok köszi! az a vicces hogy nekem lenne időm de nem ismerek ott senkit
  • geronimo77
    Majd meglátom. Az a baj hogy nincs időm bemenni a SASba
  • kbx
    Nem tudsz még öntetni párat mert akkor vevő lennék rá??
  • kbx
    Majd megpróbálom csak előbb kéne itercoolert szerzni
  • geronimo77
    akkor csináld úgy hogy a fekvő eltakarjon mindent
  • kbx
    Na igen de neked csak szemből látszik és úgy eltakarja az intercooler, de nekem a motortérből látni az egész genyát!!
  • kbx
    Na ez az amit nem sikerült kiderítenem, pedig egy rakás képet átnyaltam, de szerintem úgy lehet mint a szérián, hogy alul 45 fokban megdöntve! Akkor meg főleg útban van az a szar!
  • geronimo77
    Hát valami azért csak van a levegőbeömlőnél is. Ha más nem egy hűtő
  • kbx
    Lehet hogy igazad lesz!

Amit én használok az revell putty ugyan olyan mint a többi normál putty!
  • kbx
    Csak ennél az a bibi, hogy az intercooler nem a beömlő mögött van függőlegesen, hanem a motor előtt vizszintesen mint itt:
  • Seaweed
    Ahogy en kombinalok, szerintem ez valami olyan putty ami a masikkal ellentetben nem lesz betonkemeny! (Mert ugye az altalaban kemenyebb lesz a makett anyaganal is..es sokszor problema!)

Amugy lent az RX-7-en az Gunze feher putty? (ha igen az milyen kemeny lesz? mert nekem az a bajom hogy az eddig alatalam probalt putty-k (Tamiya, italeri, Gunze ketkomponensu "strong") mind betonkemenyre szaradnak meg es nehez veluk dolgozni..foleg nagy baj akkro ha a kit anyaga az atlagnal puhabb muanyagbol van.
  • geronimo77
    Nem találom a fényképezők hogy berakjam az enyém hogy van de nálam a gyanta intercoolerrel tökéletesen illeszkedi a kaszni meg az alváz
  • kbx
    Ezt adta ki a CURINGre:)
    szótár
  • kbx
    Light-curing próbálom kinyomozni hogy mit jelent! Valami lassan száradó lehet tán?
  • Seaweed
    Valami ujdonsag..es nagyon dicserik minden fele...
  • kbx
    Ez milyen putty??
  • Seaweed
    nem jo hir...szerzek akkor nemetorszagbol...
  • Seaweed
    Latatlanba is sejtettem hogy ilyen...de en abban az idoszakban nem tudok az orszag masik felebe menni, mikozben estenkent a munkam az orszag masik felebe szolit...
  • kbx
    Belepróbáltam a motort a gépbe és tökéletes, a toronymerevítő is jó!
    A pirossal bekarikázott résztől beszéltem neked hétvégén hogy azt hogy iktassam ki, mert az rögzíti a kasznit az alvázhoz és látszik a légbeömlőn keresztűl!

• geronimo77
    Viva la Japan!
  • geronimo77
    Bp.-n senki nem képes olyan színvonalú versenyt rendezni mint Mosonmagyaróváron.
    Látod csak egy apró példa. Már most elkezdik szervezni. És ez Európa egyik legyszínvonalasabb versenye.
    Megéri eljönni. Főleg a repülősöknem meg a harcjárműveseknek. Leesne az állad ha látnád milyen cuccok vannak. Olyanok amikről képeket szoktatok belinkelni. Alkatrészeire szedett repülők. Minden ami nyitható rajta kinyitva. Ritka harcárművek, Idén az 1/72 harjárművek volt az egyik legbruálabb kategória
  • Seaweed
    Hol tudnek ilyet venni es menyiert? (Fabulisban nincs..legalabbis neten)
  • Seaweed
    alapban sarga jah...a gunze lakkom viszont atlatszo...de azt meg nem probaltam ki
  • kbx
    azt tudom hogy a humbrol lakk sárgul baromira, a testorst nem ismerem, dee gondolom az is ilyen sárgás színű. Ha ráfújok 2-3 réteget a fehérre akkor már látható a különbség...
  • kbx
    Kicsit megvagyok zuhannva, fáradt vagyok! tuti hogy elbaszék valamit ha elkezdenék most makettezni...
  • Seaweed
    hat amenyi fenyes gepem van...nem tudom :P...nem kizart...
  • geronimo77
    ???
    Mivan?

• kbx
    De az meg besárgul eg idő után, nem!?
  • kbx
    Az kemény!! Én most annyira zizi vagyok hogy nem éri meg maketthez nyulnom
  • Seaweed
    Hat ebben nem tudok allast foglalni..en nem hasznalok ilyen cuccokat. azt viszont tudom hogy ha matt feheret lefujom testors fenyes lakkal az olyan zsir lesz mint "a salamon toke"
  • geronimo77
    Ezér jobb a Gunze lakk. Ugyanolyan fényes és nem mar. Viszon itthon drágább.
  • geronimo77
    Még nem. Annyi minden van az asztalomon hogy azt sem tudom mihez fogjak.

Bentley, Yamaha, Rx-7 és ezek csak amik az asztalon vannak.
    A Bentlyet be kell fejeznem hamar mert vinni akarom a bécsi kiállításra és még a Toyota TS020-at is meg akartam csinálni, de ennek mapról napra csökken az esélye.