69150
-
Nekem ez a szitu vagy egy hasonlo mg van videon... azon szerintem egy tornádo van de megkeresem... -
Elmör #19981 Látom megy a GTA, hiszen megint van 2 új képed.
Vazze, nekem meg nincs még kész a gépem, pedig, hogy nyomnám!!!

-
Elmör #19980 Tégy úgy!
-
Nem akarom úsztatni, csak így dísznek a szobába. Venni se akarok, inkább csinálok saját kezűleg.
-
eleve fa ragasztó kell,meg fára való festék,és lakk sem árt,hogy védje... -
Elmör #19977 Nézd meg a fórum 14. oldalán Bobber hajóit!!
Ő talán tudna neked segíteni, mert végülis hajókkal foglalkozik. Persze gondolom másabb ragasztó meg festék kell a fához. -
bocs,de lövésem sincs mivel nem szoktam fahajókat faragni...milyen hajót szeretnél?vitorlás?úszni fog? mert műanyagba is lehet kapni olyan hajókat amik nagyok,úsznak,és drágák!:DDDD
de viszont részletesek,és nem kell velük annyit bajlódni mintha faragnád sajátkezüleg... -
Én meg azért untam meg, mert unalmas egy idő után. -
Elmör #19974 Ez jó kérdés....
-
Elmör #19973 Megnéztem a galériád. A kamionos játékkal én is nyomtam, de aztán kicsit meguntam, túl sokat kellett gürcölni,míg végre vehettem saját kamiont meg a magam ura lehettem és végül meg elbasztam mert keresztbevágtam egy kanyarban a verdát és felborult, szóval total KO. 

-
És ha mondjuk belefognék egy hajóba, akkor mik kellenének hozzá? Azt gondolom, hogy kell a fa, festék, csiszoló/faragó eszközök, meg valamilyen ragasztó is, ugye? De abból milyet ajánlotok? -
Elmör #19971
Például mint ez is!!! -
Köszi. Hát az autót nem gondoltam komolyan.
-
Elmör #19969 És az autót fából???
Az érdekes lehet vagy csak akkor nagyvonalakban csinálod meg??
Ha egy-két műanyag makett érdekel nézd meg a www.makettinfo.hu-t, ott vannak összeállítási útmutatók. -
Elmör #19968 Hát tudod a műanyag makettre gondoltam, amit itt a legtöbben csinálnak, az végülis legtöbb esetben fröccsöntött. Na mindegy, szóval fából nem tudok.
-
:DDDDD -
[ég]
:D -
"hen a GAF Tomcat and a Belgian Hornet almost collided over the runway at Kleine Brogel, Belgium."...
link -
se nem német se nem spanyol hanem belga!:D -
Az SPANYOL :)
(Az alsó.)
Vak vagy?
-
A miből? :-)
Hát a hajót szerintem könnyű. Kifaragni kitudo, van mini elektromos csiszolónk csomó fejjel. -
de ez se rossz!:D -
erről a jelenségről van egy videó...videó közvetlen linkje -
német az is!:D -
Elmör #19958 Vazze!!! Ekkora asztal!!
-
Elmör #19957 Szerintem nagyon cool, ez a Tomcat...bár talán kicsit túl sok az a felhő! 
Na jó, csak irigykedek.
-
Elmör #19956 És fából akarsz csinálni hajót meg autót???
Sajna fából nem tudok, csak a fröccsöntöttből. -
Mer' ilyen festéssel spanyol Hornet?? :DDD -
talán nem olyan nagy kép!:D
-
#19949 -
én amin egy kicsit vigyorogtam az a #19944-es...méretarány az szvsz luxus lehetett...kettes képen nézd meg a ház ajtaját és a katonát...milyen nagy már az ajtóhoz képest!:DD -
vótmá -
áj dont knó'...nálam képek!:D
lehet mert nem tudod megnézni csak 5 után!:D -
Már jó.
De ezek elég rosszak :S -
Hali!
Nem tudtok valami oldalt, ahol kocsi vagy hajó készítése van leírva/rajzolva? Horvátba láttam fábol készült hajókat és marha jók voltak, nah meg drágák is. Azt gondoltam inkább csinálok magamnak egyett. -
nem tudom...szerintetek?:DDtulajdonképpen nem olyan vészes
-
Há' nálam csak X-ek vannak :o -
német tomcatet még nem láttam!:DD
szvsz nincs is csak egy agyszülemény,de jól néz ki a festése...legalábbis az ötlet!!!!:DD
festést jobban megnézve ez a tigrisminta nem a legjobb...meg a kabinetőnél is nemtudom,hogy a ragasztó folyt ki aztán elkente,vagy fényes maradt a festék!
-
hátő...khm khm...nem mondok semmit a képek elmondanak mindent!:DD
"Operation Iraqi Freedom"
-
Mennyi hsz.