69150
-
-
csak nézd meg az Assembly guide-t,vagy a Contents-et...biztos mutattam már neked,de még1x!:DDDD -
De nekem KELL a cucc :)
Csak Lfelejtettem
-
volumen 

-
Nem erőszak:)) -
http://hsfeatures.com/f14abm_1.htm -
Jáj,nekem meg geronimotól "kell" megvennem már azt a kurva hajót,amit egy éve beszélünk legalább
-
-
Gondolom a Tamiya szinvonala is 2x-es -
Én is rendeltem tőlük, bár én 2 utcával arréb lakom az üzlettől és felhívtak hogy mejött a makett és mehetek érte... -
Aha, nem tudnám megmondani mekkorák, de a kisebbel tényleg lehet kb 2-3 mm-es csíkot fújni, de nekem inkább nagyobb felületre kell!
Ami szerintem nagyon jó benne, hogy nagy a festéktartálya így nem lötykölődik ki annyira a festék és nem kell álandóan utántölteni...
Nálam már megszolgálta az árát! -
azért nem rossz...1/32-es revell tomcat 14K,Tamiya meg a duplája.... -
Hat jah..de nekem 8...legalabb legyen! gyonyoruen megjott rendben idoben onnan ma amit rendeltem. [respect] -
Szép fossárgászöld lett:)) -
banyek! par perce meg nem igy nezett ki a jatek-makett.hu :D
http://www.jatek-makett.hu -
Nahmost a lenti kepekbol is latszik hogy 15-30PSI..ebbo len joesetben 15-ot tudok eloallitani neki...ami a lentebb irt esetekben keves lehet.
Nah de nem sirok, nem is akartam, csak tisztaba akartam tenni a dolgot! igy is lehet dolgozni veluk
-
Nem a duznire gondoltam..de azota elolvastam makettinfon a cikket rola..es ez cserelheto felyu..szal nem egyre gondoltunk(tam). Nekem a ket retus pisztolyom kozul az egyik 0.20 mm-es a masik 0.30mm-es duznivel van ellatva:
Ertelem szeruen minnel kisebb annal vekonyabbat lehet vele fujni, es annal kevesbe lehet nagyon vastagat, mi a nagyobb duznivel annal vastagabbat es vekonyat nem. -
éjjen' -
Na bassz, gözöm sincs! a kompresszor -bár nem hinném hogy annak lehet nevezni- elég gáz mert van benne két kis pumpa és az felvátva fúj (egyszer szédszedtem)tehát nem lehet nagyon erős...
A hány milis az az hogy milyen a legvékonyabb csík amit fújhatok vele? -
Most is megvehetnem..de akkor rendesen lenullazanam magam 
-
Nah utananeztem.. 15PSI az kb 2 bar ha jol remlik a fizika ora
-
Hát akkor jó spórolást :D -
Ezt ismerem..nem olyan rossz cucc alitolag! hany baros a kompreszora? a pisztoly hany milis? -
Nem egyszeru!! Mivel max 2 bart ad le es se tartalya se szelepe nincs, igy a 3 meteres csovem a tartaly tulajdonkeppen! Azt felnyomja 2 bar-ra es abbol fujok, ugy 1 bar kornyeken ujra beindul es nyomja fel folyamatosan! Nahmost ha elfogy a nafta, pl ha folyamatosan nyomod megallas nelkul akkor egy ido utan mar nem jon a festek a pisztolybol! Varni kell es akkor mikor megint van nyomas ujra fujni (1mp)...de a lenyeg nem tudsz folyamatosan megszakitas nelkul dolgozni!
A masik hogy ha pl 1-2mm-es csikot akarsz fulyni akkor ez a 2 bar meg semmi...kise fujja a festeket! Legalabb 3-4bar kell ehhez a retuspisztolynak. Ilyenkor eloveszem a jooreg suritettlevegos tartalyt es azzal fulyom az olyan dolgokat amit ilyen vekonyak! De azt meg megint nem kell ecsetelnem hogy azzal hogy kell fujni! azzal se lehet folymatosan. Ezert lenne jo egy 4-6bart leado kompresszor(foleg amin tartyal is van!! az nagyon lenyeges), igy minden hatranyom eltunne! -
Na akép meg lemaradt!
-
Nekem most ilyen van kb 7 éve vetten 12K-ért használtan: pisztoly + "kompresszor" úgy nekereg mint egy rossz Singer:)) -
"minek szenvedjek ha penzert jobbat is vehetek?!!!"
Gondolom nagy szenvedés a mostanival fúJni

-
-
"rohattt miller"
hogymijarakvan? -
Nem csak én vagyok analfabéta:)) -
-
:PPPPPPPPPP -
-
átmegyünk nyelvtan topikba?:DD
ide hívjam taranovoT?egy normális komment nem lesz akkot!:DDDDDDDd -
Nem "hangzik" rosszul! Persze nem fetetlen kell azt venni amit en linkeltem :)
Amugy is ha odajutok hogy "nah most mar csere" akkor majd jol utanajarok mit hol...ezt a revell-t csak tippnek raktam be hogy egy ilyennel "tuti megelegednek" ;))) -
rohattt miller -
ly -
probléma?
-

-
Akkor ezt ajánlom figyelmedbe, Szerintem bőven fele annyiból kijönnél!
Airline kft