69150
-
Hmmm erre nem is gondoltam volna :)) -
Ertem, koszi! Szoval akkor a "finish"-el is boven eleg lehet fenyesre polirozni egy festeket. (Nem lehet hogy a masik ketto "erosebb" es a karcolasokat tuntetni el?)
Mas: Probaltadmar atlatszo alkatreszen? Mert tudom hogy valamelyik Tamiya compound-al lehet a megkarcolt kabin vagy szelvedot "kezelni" es eltuntetni rola. -
nem kell hozzá hígító. csak fújni lehet. Olyan híg mint a víz. Ha megnézed az üveget akkor látszik hogy kb. 1 rész festékanyag 19 rész hígító.
-
Régen volt a sima compound. Normál polírpaszta. Ez túl olcso volt és áltatlános. Ezért megszüntették és lett belőle 3 fázisú és drágább. Nekem csak a finish van meg ami a legvégső lépés. Elég jó. Puhább (folyékonyabb) mint a régi és nem hagy fehér szart a panelvonalakban. Bár igazság szerint a régi simával is tökletesen fényesre lehet poírozni így igazán nem látom a különbséget miután ezzel a finshel is felpolíroztam
-
Spec higito kell hozza? mivel higitod? -
Aha.
Itt egy link a több képről ha érdekel
képek -
kozbe megtalatam en is..most nezem
-
Gero!
Letezik 3 fele Tamiya polirpaszta! Plz meselj mar nekem(kunk) roluk, hogy melyik mire valo.
Thx.
Jah es ha tudsz es arat is tudsz ra akkor azt is megkoszonnem ;) -
Alclad -
Elmör #20173 Te fotóztad az állatokat?? -
mifil koszto? (linked van ahol jobban megnezhetem mirol van szo? olvastam mar rola, de most hirtelen...) -
mert a másik hobbim a fotózás :)
A makettes képek meg a honlapomon vannak
-
Kell valakinek Alclad festék. Az a krom amit én is használok.
Polírozva tükrös felületet ad.
-
ez aztan ontopic! -
Postatol meg nem kaptam olyan dobozt ami nem ugy nezett volna ki mint amint ne csocsaltak volna meg! GLS-el nagyon meg vagyok elegedve! Pontosak, segitokeszek (futar mindig felhiv mobilon hogy hozhatja e), es szvsz nem draga..jo szerzodest kell kotni GLS-el..en rendeltem mar olyan cegtol aki GLS-el szallitatott es mindenre 990Ft a koltseg az egesz orszagban. Pl nekik is jobb szerzodesuk van.
De nem kell sirni! El kell meni boltba es vasarolni! De ajozan esz az azert nalam meg mukodik...ugyanis ha en felmegyek pestre azt nem uszom meg 5K-bol, es akkor meg az idegbetegseg hatararol nem is beszeltem ami pl a parkolasnal van..es az idovesztesegrol sem. -
Elmör #20167 Gero!
Hogy-hogy nem makettokat tettél be a galériádba?? Persze az állatok is szépek!
-
Elmör #20166 Örül a fejem mint állat, mert megszereztem egy csomó jó zenét, pl a Resident Evil zenéjét!!! Már vagy 10-szerre hallgatom meg, de nagyon zsír!!! 
-
Elmör #20165 Szerintem a posta akkor is olcsóbb, még ha lassúbb is, vagy csak én rendeltem régen és nem követtem az inflációt???
-
Elmör #20164 Helló!
-
Tudom $3.70 a sima ez uj meg $14.70... -
De pl. amikor 160USD-ért vettem egy műgyanta McLarent. De az a putty ami még Japánból is majd 3000 az azért kicsit sok. Bár nem tudom mit tud
-
Te meg soha nem voltal ugy valamivel hogy az "kell" es nem erdekel h menyibe kerul?
-
Nem ertem mit rinyalsz! Posta Budapest-Kecskemet cirka 1200Ft.... -
http://www.trumpeter-china.com/war513/products/en_message.asp?id=244

-
Elmör #20158 Kbx tényleg szépek a verdák!! 

Bárcsak én is így nyomnám!!!
A Mustang milyen gyártmányú és melyik fajta?? Mert nem az eredeti, de nem is a 95-ös féle, ez talán az új??? -
Most nézem hogy amirő délután szó volt Tamiya Curing Putty kib@szott drága. 5x annyiba kerül mint a Basic Putty
-

-
Elmör #20155 Vazze! Több mint 2000 Ft a szállítás!!! -
Elmör #20154 Srácok, én pont azt néztem, hogy a fabulis milyen drágán szállítja a cuccot (postaköltség) szóval??? -
De elöbb a Constitution-t veszem meg Gero-tól!!!!55 :) -
1/350 :o
12 K
-
Jah -
készleten-t ír.
2 nap?
Király. -
Ha van raktaron akkor 1-2 nap (feladjak, masnap megkapod). Ha nincs es rendelni kell nekik, akkor 1 het-tol akar 6 honap is lehet... -
Mennyi idő,mire ideér a fabulistól?
(csak ott van ami kéne :)) -
En sokszor rendeltem. Amiota meg ok is ataltak postarol a GLS futarra meg egesz kellemes! (Persze ami van raktaron..ha olyat rendelsz ami nincs az hosszu hetek mulva vagy akar honapok mulva jon/het csak meg)...de most latom hogy jatek-makett.hu nal is van mar GLS! (vegre!) -
Fabulisról is szoktatok rendelni? -
naja :P -
Nem semmi!! -
Pedig rágta a füledet egy darabig hogy mi van