69150
-
Köszi, 22. :)) -
Elmör #20261 Szép Messer!!Bár nekem ezek az antennák vagy mik sohasem tetszettek az elején. 
-
Elmör #20260 Ehhez hadd csatlakozzak én is!!!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Hányadik is??? -
-
Eleg nehez lenne nem? :D Vagy teleportaljam? :D -
KBX!
-
Cnut #20256
Szülinapot! Voltam makettboltban: Modell-Makett a király utcai villamos megállóban és Tamiya T34/85 (!) 6990Ft! De megvettem a próba tigrist 5000ért. Az új terv: elhozom a régi repülőimet és azon kipróbálom ecsettel a terepszínt, de valsz majd szórófejes lesz a megoldás, kibírom azt a háromszor sok pénzt. Szóval amit ezen a tigrisen ki szeretnék próbálni, az a zimmerit levegőre száradó gyurmából, amit már egy csempén próbálok, egész jó és nem zsíros szal lehet hogy festherő jól, a terepszín vagy szórófejessel vagy ecsettel és még van olyan hogy akrill mattlakk, szórófejes és háztartási boltban olcsón fellelhető. Ez utóbbit repülőn tesztelem hogy marja-e a festéket vagy a műanyagot. Ha az egészet elrontom, akkor fogom a tigris és vagy csinálok rá egy temperás hófestést és akkor ardenneki offenzíva vagy pedig ami most új ötlet és nagyon tetszik, hogy cérnametéltból szalmát csinálok és abból egy nagy kupacot a tankra és akkor normandiai tigris lesz. Velemény, ötlet, tipp, tanács?
-
Te hogy szoktál polírozni? Úgy értem hogy lefújod, aztán átnyomod polírpapírral és utána a compound? Szted ha 2000 polírpapírral rámegyek és utána compound-dal úgy jó lesz? Tamiya FINISH compoundom van. -
Jaja, Herzliche Geburtstag, Kamerad!
-
Thanks for all!!
[meghatódott] :)))
-
Csoder #20252 Kbx !
-
hepi börzdéj! -
thx
-
-
Én is megnézném
-
Persze hogy jó. Vannak matt katonai színek is spray-ben.
-
Elmör #20246
Ez is nagyon bejön!! Kraftwagen! -
Elmör #20245 A Makettezés megint bent van az első 5-ben jeeeppeee! 
-
Elmör #20244 surmtiger???
Nem Sturmtiger???
Az a surmó formája!!!
-
Elmör #20243 Nem tudom, mert én is most szeretném majd kipróbálni... 
-
Elmör #20242 Nekem meg küldd át msn-en!!! 

-
Cnut #20241 A Tamiya által gyártott ilyen spray festékek milyenek? Csak autókhoz vagy tankokhoz is jók? Akril alapúak? Mert arra gondoltam, hogy a leendő surmtigerem (igen olyanom is van jejejeje 
) terepszínét ezzel fújnám, nem ecsetezném.
-
nem adod kölcsön?
-
Viszont a pormaszkban ilyen melegben eleg gazos volt ez az 1 ora festegetes...nem embernek valo ez..a "bajszomon" letaborozott a niagara vizeses 
-
Hehh..johogynem holnapra :D
Majd kesz lesz ha kesz lesz
-

Sok sikert
Hétfőre legyen kész ! :P -
Eszmeletlen film...104 autot tornek ossze benne :DDD (megvan DVD-n) -
Nah igen am de neked fingod sincs en mit akarok majd kihozni ebbol! A szurke alatt keknek kell lennie hisz a festek itt-ott le fog "patogni"...nah de mit lovom le a poent?! Majd meglatjatok! 

-
:DDD -
Én úgy szoktam,hogy elöbb megcsinálom az ilyen dolgokat,aztán azokat maszkolom a fújásnál.
Nem a "kinti" szinre maszkolok. -
Igen az..egy ismeros hozta mar regebben, o epitette, elos maketthei kozul valo..szal hozta hogy fessuk le..eddig jutottunk a festessel...egyszer felb@asz aztan befejezem, es a kezebe nyomom hogy "ne" :DDDD -
Akkor sorry :) -
oooh az meg odebb van...nem is ilyen szinu lesz..hanem szurke ;) azt meg majd ki is kell maszkolni.. meg mindnen.. -
gyáááá,az ott hátúl egy Dragonfly,vagy mi,nem ? :D -
Az eredeti "Gone in 60 sec". (1974)filmet ismered? Nah az az igazi! Meg a Mach1 -
:)
Nem baszogatni akarlak,de kicsit ki kellett volna dolgozni a futóaknákat,nem?
Vagy az még csak most jön? :)
Szép lesz amúgy
-
ON:
Festettem....ez meg nem a vegleges, ezt meg koveti egy reteg vilagos szurke (light ghost gray) erosen higitva-kodolve...
-
Elmör #20225 na eltűnt mindenki?? -
Elmör #20224 Akkor jó filmnézést!
Én meg talán a Nagy Sándort vagy a Taxi -at nézem meg. -
Na de mostmár tényleg

KBX!