69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • kbx
    Köszi, 22. :))
  • Elmör
    Szép Messer!!Bár nekem ezek az antennák vagy mik sohasem tetszettek az elején.
  • Elmör
    Ehhez hadd csatlakozzak én is!!!
    Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Hányadik is???
  • Seaweed

• Seaweed
    Eleg nehez lenne nem? :D Vagy teleportaljam? :D
  • Seaweed
    KBX!
  • Cnut
    Szülinapot! Voltam makettboltban: Modell-Makett a király utcai villamos megállóban és Tamiya T34/85 (!) 6990Ft! De megvettem a próba tigrist 5000ért. Az új terv: elhozom a régi repülőimet és azon kipróbálom ecsettel a terepszínt, de valsz majd szórófejes lesz a megoldás, kibírom azt a háromszor sok pénzt. Szóval amit ezen a tigrisen ki szeretnék próbálni, az a zimmerit levegőre száradó gyurmából, amit már egy csempén próbálok, egész jó és nem zsíros szal lehet hogy festherő jól, a terepszín vagy szórófejessel vagy ecsettel és még van olyan hogy akrill mattlakk, szórófejes és háztartási boltban olcsón fellelhető. Ez utóbbit repülőn tesztelem hogy marja-e a festéket vagy a műanyagot. Ha az egészet elrontom, akkor fogom a tigris és vagy csinálok rá egy temperás hófestést és akkor ardenneki offenzíva vagy pedig ami most új ötlet és nagyon tetszik, hogy cérnametéltból szalmát csinálok és abból egy nagy kupacot a tankra és akkor normandiai tigris lesz. Velemény, ötlet, tipp, tanács?
  • modellmaker
    Te hogy szoktál polírozni? Úgy értem hogy lefújod, aztán átnyomod polírpapírral és utána a compound? Szted ha 2000 polírpapírral rámegyek és utána compound-dal úgy jó lesz? Tamiya FINISH compoundom van.
  • PrasCo
    Jaja, Herzliche Geburtstag, Kamerad!
  • kbx
    Thanks for all!![meghatódott] :)))
  • Csoder
    Kbx !
  • DJ Skyline
    hepi börzdéj!
  • kbx
    thx
  • Punkerwork
  • kbx
    Én is megnézném
  • geronimo77
    Persze hogy jó. Vannak matt katonai színek is spray-ben.
  • Elmör

Ez is nagyon bejön!! Kraftwagen!
  • Elmör
    A Makettezés megint bent van az első 5-ben jeeeppeee!
  • Elmör
    surmtiger???
    Nem Sturmtiger???

Az a surmó formája!!!
  • Elmör
    Nem tudom, mert én is most szeretném majd kipróbálni...
  • Elmör
    Nekem meg küldd át msn-en!!!
  • Cnut
    A Tamiya által gyártott ilyen spray festékek milyenek? Csak autókhoz vagy tankokhoz is jók? Akril alapúak? Mert arra gondoltam, hogy a leendő surmtigerem (igen olyanom is van jejejeje ) terepszínét ezzel fújnám, nem ecsetezném.
  • geronimo77
    nem adod kölcsön?
  • Seaweed
    Viszont a pormaszkban ilyen melegben eleg gazos volt ez az 1 ora festegetes...nem embernek valo ez..a "bajszomon" letaborozott a niagara vizeses
  • Seaweed
    Hehh..johogynem holnapra :D

Majd kesz lesz ha kesz lesz
  • Glpetyus

Sok sikert
    Hétfőre legyen kész ! :P
  • Seaweed

Eszmeletlen film...104 autot tornek ossze benne :DDD (megvan DVD-n)
  • Seaweed
    Nah igen am de neked fingod sincs en mit akarok majd kihozni ebbol! A szurke alatt keknek kell lennie hisz a festek itt-ott le fog "patogni"...nah de mit lovom le a poent?! Majd meglatjatok!
  • Glpetyus
    :DDD
  • Glpetyus

Én úgy szoktam,hogy elöbb megcsinálom az ilyen dolgokat,aztán azokat maszkolom a fújásnál.
    Nem a "kinti" szinre maszkolok.
  • Seaweed
    Igen az..egy ismeros hozta mar regebben, o epitette, elos maketthei kozul valo..szal hozta hogy fessuk le..eddig jutottunk a festessel...egyszer felb@asz aztan befejezem, es a kezebe nyomom hogy "ne" :DDDD
  • Glpetyus
    Akkor sorry :)
  • Seaweed
    oooh az meg odebb van...nem is ilyen szinu lesz..hanem szurke ;) azt meg majd ki is kell maszkolni.. meg mindnen..
  • Glpetyus
    gyáááá,az ott hátúl egy Dragonfly,vagy mi,nem ? :D
  • Seaweed
    Az eredeti "Gone in 60 sec". (1974)filmet ismered? Nah az az igazi! Meg a Mach1
  • Glpetyus

:)
    Nem baszogatni akarlak,de kicsit ki kellett volna dolgozni a futóaknákat,nem?
    Vagy az még csak most jön? :)
    Szép lesz amúgy
  • Seaweed
    ON:

Festettem....ez meg nem a vegleges, ezt meg koveti egy reteg vilagos szurke (light ghost gray) erosen higitva-kodolve...

• Elmör
    na eltűnt mindenki??
  • Elmör
    Akkor jó filmnézést!
    Én meg talán a Nagy Sándort vagy a Taxi -at nézem meg.
  • geronimo77
    Na de mostmár tényleg