69150
-
-
én se voltam...kínáncsi vagyok én is... -
én MIG-29-est Kecskemétnék (vajon miért) amikor mentünk le Gyulára...eléggé alacsonyan szállt... -
Nem az licensz, megkaptak a haboruban a jogokat/dokumentumokat es nagyon sokban kulombozik egy Li-2-es egy DC-3/C-47-tol. (kulsoleg alig) -
én még soha nem voltam ilyenen, egyszer érdemes megnézni!
Egyszer láttam közelről gépeket, amikor tavaly május 1-én volt az a banzáj!! -
De az mar biztos hogy iden semmit se ugy fogok csinalni mint eddig repulonapjaimon itthon es kulfoldon! Ahol mint a megveszekedett orult mindent fenykepezek, varok hogy felszalljon es csungok az egen...
Iden elvezni akarom..vasarolni(makett)..setalgatni...es messze nem egesz nap kint rohadni a napon (nekem ma mar nem nagyon van olyan tipus amit ne lattam volna eloben, azok kozul amit latni akartam...), egy fenykepezogep/videokamera + par liter eletmento viz tarsasagaban! -
4k-m van bőven,de akkor meg nem jut tomcat makettre!:DD -
Elég szép a résztvevők listája, érdemes lenne kimenni! majd spórolok rá:)
A LI-2-es is amcsi koppintás nem?? -
Nincs VIP belepom...de lehet dolgozok majd kint egy fotos baratommal...ha igy lesz ertesitelek benneteket..
...es ha igy lesz jeleznem hogy lehet majd bazi nagy meg termeszetesen kicsi plakatokat/kepeket (nyomtatott) venni nalunk, amiket ott fenykepezunk majd elotte/kozben!
(De ez az egesz meg nem biztos..szo van rola..ha igen engem felkert a fotos baratom hogy menjek neki "szakertokent" segiteni)
Ha nem..veszek en is ugyanugy belepot es ennyi... -
kár hogy nincsenek Tomcatek egy ilyen repülőnapon! 
:DDD
Seaweednek biztos VIP belépője van és páholy(j)-ból(melyik jé'?) nézheti az előadást... -
Mindig erdemes elmenni..foleg ha 2 evente(vagy meg ugy se) van es ennyi, nincs mas magyarorszagon. igen a beugro 4K korul lesz/nap...ez van ez magyaro.
www.repulonap.hu -
A repülőnapról tudsz valami? Érdemes kimenn, mert a hvaverom el akar rángat, csak azt hallottam hogy 4K a beugró! -
Van egy keves :P -
Akkor van refernciád egy MIG 29-es maketthez
-
Semmi kulonos mintha leulnel barmi masra. Csak van korulotted egy kabin es par meter magasan ulsz a fold felett..
Persze mikor eloszor ultem akkor nagyon meg voltam illetodve..aztan mikor napi rutin lett mar teljesen temeszetes volt, mintha autoba ulnel be.
-
Aha értem, akkor ezért nem tudtam hovatenni, mert azt nezen tudtam elképzelni, hogy Kecskeméten motoros sárkányokat bütykölnek... -
gondolom ültél már MIG-29-ben!:D
Milyen érzés?:DDDDDDDD -
Nem...vagy nem tudom mrie gondolsz. A repulogepeken sarkanynak hivjak azt amit az autokon karosszerianak, azaz a gep vaza szerkezetei elemei, ahajtomu egyertelmu.
E ketto osszevonasabol van a sarkany-hajtomu szerelo. Akik altalaban uzemeltetik a gepeket (valojaban nem szerelik, azt mas "szak"), ezeket nyugaton foldi kiszolgalo szemelyzetnek vagy technikusoknak hivjak. -
Ja hogy az a motoros sárkány!! -
Ezt hogy erted? Arra vagy kivancsi mi az a sarkany? vagy hogy mi az a sarkany-hajtomu szerelo? -
Milyen az a sarkany-hajtomu?? -
OK
-
:P
1 evvel korabban repult eloszor a Tu-144-es...sokan meg vannak gyozodve (tudnam mire alapozzak..de nem akarok flamet) rola hogy az oroszok elloptak a Concorde terveit es az alapjan epitettek meg az o gepuket. En ezzel nem ertek egyet. de ez itt OFF szoval reszemrol tema [CLOSED] -
Én csak laikus vagyok a témában,ezt hallottam valahonnan, a haverom szokta tömni a fejemet a repülős dolgokkal mer ő ilyen nagy repülő fan! Én csak annyit értek hozzá, hogy a Boing 767-es dundibb mint az Airbus A320-as:)) -
Me az sem...mert jobban megnezve a ket gepet nagyon kulomboznek egymastol. Csak a koncepcio es az adott kor altal kivitelezheto megoldasok miatt hasonlitanak egymasra. -
Akkor fordítva történt:)) -
Marhasag! Ezt hiszi a jonep...mikozben a Tu-144 protipusa jopar evvel elobb elkeszult.
De ha mar hasonlosagokat keresunk akkor a CH-34 heli vs Mi-4. -
re
Vannak bar nem tulzottan sok. -
Concordot is lekoppintották!! -
Hy! 
MIndjárt gondoltam,hogy te rávágod!:D
Vannak még ilyen feltűnő ruszki koppintások!? -
Lehet, bar a freewebes emailcimemre jott a mail, es azt nem hasznalom mar regota....az is lehet fabulis forumarol...nem tudom.. vegulis mind1..lenyeg hogy szanom-banom de az uriembert nem tudom hova tenni
-
Biztos idekeveredett, a fórumra aztán látta hogy hajókat meg repülőket linkelgetsz és elküldte neked! Gondolom mert a nickneveden szólított meg!
-
Megvallom nem emlekszem a lenti uriembert honnan ismerem/honnan ismerjuk egymast, de ezt a levelet kaptam tole amit megosztok veletek! (telefonszam es emailcim nalam privatban ha valakit valami erdekel)
Kedves Seaweed,
Ha van kedved tedd be az SG Fórumba vagy más makettezős helyre, én azokat
nem ismerem.
Hátha így jobban járnak a repülős / hajós kartársak, mintha egy bolton
keresztül jut el hozzájuk.
Köszönettel: Fehér Tamás.
Az alábbi AIRFIX gyártmányú antik repülő- és hajómakettekkel rendelkezem,
mind originál. Ezek a maketteket még az 1960-as évek végén gyártották,
azóta a dobozukban álltak, nincs összeépítve egyik sem.
1/72 "De-Havilland Heron II" négymotoros kicsi angol utasgép (1955)
1/72 "Hawker 125 / 800" business-jet és angol kiképzőgép (1962)
1/72 "JAS-37 Viggen" szuperszonikus svéd vadászgép (1970)
1/72 "F-111A" szuperszonikus bombázógép USA (1967)
1/72 "Douglas Skyraider" légcsavaros támadógép USA (Vietnam)
1/72 "Bronco" turbólégcsavaros támadógép USA (Vietnam)
1/72 "P-38J Lightining" kétmotoros vadászgép USA (II. vh.)
1/72 "B-17G Flying Fortress" négymotoros bombázó (II. vh.)
1/72 "Junkers 87B" német zuhanóbombázó (II. vh.)
1/72 "Dornier-217E2" német kétmotoros bombázó (II. vh.)
1/72 "Me-109G6" német légcsavaros vadászgép (II. vh.)
1/72 "Mitsubishi Dinah" japán kétmotoros felderítőgép (II. vh.)
1/72 "Savoia SM-79" olasz hárommotoros bombázó (II. vh.)
1/72 "Hanover" német kétfedelű vadászgép (I.vh.)
1/144 "Vickers VC-10" brit utasszállító és légiutántöltő repülőgép (1970)
1/144 "Handley Page 42 Heracles" óriás kétfedelű utasgép (1929)
1/600 "HMS Victorious", brit repülőgép anyahajó (II. vh.)
1/600 "HMS Fearless", brit helikopter-hordozó cirkálóhajó (1965)
1/400 "Patyomkin páncélos", cári orosz nehézcirkáló (1905)
Tisztelettel:
Fehér Tamás -
Tu-4 -
Én ne legyek kemény
-
Ízi rájder öcsém
-
Aztán gumi garnitúra/15ezer km minimum 160 ropi!! -
Babetta... makett... babetta... makett... 
-
Ehh akkor inkább biciklizek,vagy veszek egy babettát!:DDD -
De én a Panzer IV-esemet hogyan?... Súyadó? :DDD