69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Elmör
    CSáó!
  • Elmör

Vadállat!!
  • kbx
    Na lépnem kell
  • Elmör

Hoppá!
    Ok, befogom a pofám!
  • Elmör

Ha csak ennyi autó volt, akkor ez nem egy "nagy" verseny volt. Persze itt Mo-n mi nagy?
  • Elmör

Ez se rossz, csak kár, hogy a mocitetőn ott az a benyomódás.
  • Elmör
    Az a motorbekábelezés eléggé súlyos, nem lenne türelmem hozzá. Hány szálból áll összesen kb?
  • kbx
    Ja-ja
  • Elmör

Ez szintén a tied nem??
  • kbx
    Igen a Heller elég fos, azért is csinálok a Xsarából utcait...
  • kbx
    Köszi!
    Első
    Nem annak fehérnek kell lennie! az tuti!
  • Elmör
    Minden elismerésem!!!

Persze a Tamiya már régen sokkal jobbakat gyárt a Hellernél, nekem az van meg, hát alaposan megbántam, hogy megvettem, de most már persze utólag mindegy. Pl nincs benne a kamera sem a kocsi tetejéről, nincs benne ennyi antenna sem...

Helyezett lettél??
    Nem kötekedés képpen, de a mocitetőn a fehér matricánál a 2 légbeömlő nem fekete lenne?
  • kbx
    Nem tudom, az ilyen ingyenes tárhelyeken nem lehet?
  • kbx
    Nálam is kb ezek voltak a bukták:)
    De náhán fődarab még megvan: kerék, alváz, utastér
  • Elmör
    Ez nektek megjelenik??
    Nekem eddig látszott, de eltűnt.

A zenére tud valaki megoldást? Nem vagyok nagyon ott a weblapban, ezért kéne segítség, mert az egyik oldalra csak netről tudok zenét feltenni, az meg nem megy.
  • kbx
    Itt van az EVO-m
    http://www.makettinfo.hu/versenyek/html/gardony_2005/kiallitas_baranyai/108.jpg
  • Elmör
    Köszi!!
    Mindig elszúrok valamit!
    Persze ami elkerülhetetlen, az úgyis bekövetkezik, általában a vékony rideg darabok törnek el a levágáskor.

Ja, Hasegawa, meg vagyok elégedve vele, amit így láttam eddig a dobozból, mert még nem kezdem el. Lesz kárpitozás is benne vagy mi. Csak a festést nem kéne elszúrnom, meg az ablakok és lámpák ragasztását, mert az egy nagy támadópont nálam, tudod a ragasztó befogja, meg ilyesmi, ezért veszek is majd Clear Fixet!
  • kbx
    Ja de csak átfutottam, hiszek neked
  • kbx
    Ha nagyon nagy véget akarsz, akkor szelés toll betétjéből faszát lehet csinálni!
    Nekem a Dodge Challangeren olyanból van dupla mind kát oldalaon! Olyan mint a gyárkémény
  • Elmör
    Ez a beszéd TES!
    Zsír arcok nem veszekednek! Max részegen!
    Megnézted a linket?
  • kbx
    Hasegava?? Nekem is volt ilyen, még vagy 8-10 éve, talán a második autómakettem volt, el is b'sztam rendesen, de néhány alkatrésze még megvan ha valamit te is elszúrnál!
  • Elmör

Itt a makett hátulról!
    Szerintem zsír, bár majd a kipuffot megpróbálom olyan tunnerre megcsinálni, tehát a saválló krómvégről beszélek, csak azt nem tudom, hogy fogom, mert azért a tollról nem fogom levágni a kupakot!
  • kbx
    Szó sincs veszekedésről!!
  • Elmör
    Dehogy veszünk össze!!
    De ami létezik, az létezik!
    Azért is linkeltem be, hogy nehogy már a funba tegyetek!
  • Elmör
    Zenét nem tudok betenni a galériámba mi?
    Van olyan ingyenes hely a neten, ahol pl zenéket tudnék felnyomni, hogy máshova is be tudjam tenni?
  • Elmör
    Az igaz, hogy a tintasugarassal sok a gond ilyen ügyben, mert ol haveromnak tavaly próbáltunk meg pósztereket csinálni a disco-hoz, de aztán az eső tönkretette a papírt, szóval valószínűleg már a matrica is ilyen sorsra jutna, pedig annak kell víz ugyi?

Gero te tudsz ilyen matrinyákat rendelni ugye?
    Bármilyen gyártónévvel (Sparco, Neuspeed..) ??
  • Elmör

Ezt kaptam legutóbb, persze ez nem az enyém, de ennek jobbak a felniei is!
  • geronimo77
    Egyébként ha megpróbálok jól visszaemlékezni akkor nem is lézernyomtatóval csináltam a matricáimat hanem fénymásolóval kicsinyítettem rá.
    De megvallom őszintén hogy már halvány fingom sincs hogy melyik verzió volt
  • geronimo77
    Ok de azárt össze ne vesszetek
  • Elmör
    Itt a linkje, magyar oldal!
  • Elmör
    HP
  • kbx
    Na mindegy, én még nem hallottam tintasugaras mulifunkciós gépről, de attól még lehet hogy van!
  • kbx
    Csak az a gáz a házi nyomtatással, hogy fehéret nem nagyon tudsz!
  • Elmör
    Miért? Szerintem úgy működik, mint a scanner része, beviszi az adatokat, aztán kinyomtatja. Biztosan tintasugaras, mert fater kb 3 éve vette, és akkor a lézeres még nagyon drága volt.
  • kbx
    Az lézer nem, tintasugarassal kicsit sokba kerülne a fénymásolás, meg nem i hallottam még olyanról!
  • Elmör

Ez az !
  • Elmör
    Egy hp Officejet d155xi

Nyomtató, scanner, fénymásoló és fax egyben és elvileg tud matricát is nyomtatni, de nem ilyen makettosat. Eléggé szép képeket lehet vele csinálni.

Veled mi újság? Készülnek az autócsodák??
  • geronimo77
    milyen az a spéci nyomtató?

Amit én csináltam egyszer az matricalapra lézerrel majd lakk rá
  • Elmör
    Vazze, az nem semmi! MAN-DRIFT!
  • kbx
    Nekem van vagy 10 driftes videom, nagyon állatok, az egyik egy MAN vontatóval csapatja:))