69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Punkerwork
    HPI-Savage Kawasaki KFX700 Quad
  • Punkerwork
    #20601-ben lévő quad-ra.
  • NGPETI
    Sziasztok!

„Éjszakai” gokartozás...

Az NH Motorsport Egyesület és a Kesjár Gokartsuli vár minden vállalkozó szellemű, gokartozni vágyót, aki szívesen kipróbálná, hogy milyen „sötétben”, lámpafénynél gokartozni.
    A százhalombattai gokartpálya erre tökéletesen alkalmas, mivel több nagyméretű halogén lámpával tudják biztosítani a megfelelő fényerőt.

A részvevők ismét kedvezményben részesülnek: 3 menet csak 5000Ft.!

Időpont: 2005. július 23. (szombat), 21 óra (találkozó 20.30-tól a helyszínen).
    Helyszín: Százhalombatta-Ipari Park (Kesjár Gokartsuli)

A „háziversenybe” számító 3 futamot a „megszokott” menetirányba rendezzük, a gokartokat sorsoljuk, a köridőket átlagoljuk, majd ez alapján hirdetünk eredményt.
    A leggyorsabbakat természetesen díjazni fogjuk (lesz különdíj is!!!) és a gokartozás „betétprogramjaként” a pálya „kertjében” lehetőség lesz szalonnasütésre is!

A futamok után a „bátrabbak” sötétben is kipróbálhatják a pályát visszafelé!

Kérünk minden jelentkezőt, hogy részvételét július 20-áig jellezze:
    Németh Gábor 06 20 383-1798, [email protected]
    Tolonics Mónika 06 30 405-4447, [email protected]
    Köszönjük a szervezésünk megkönnyítése miatt!

A pályáról és a nyári gokart tanfolyamokról a www.kesjargokartsuli.hu honlapon találsz bővebb információkat.

Németh Gábor

UI: Szervezzük a kora őszi Családi Gokartnap pontos időpontját és részletes programjait, amiről rövidesen tájékoztatunk Mindenkit!
  • NGPETI
    Sziasztok!

Ismét segítséget kérnék Tőletek!

Keresek gokart modellt vagy makettet,mostmár szinte bármilyen méretarányban!
    Előre is köszi!

Németh Gábor
    [email protected]
  • Jagi
    Motorról kép

kb 3 képet találtam róla, ha neked van rólá egyéb dokumentácód szivesen fogadnám :)
    Ja, 6800 pénz volt! :)
  • Jagi
    Hi! Beszéltünk még nagyon régen autóhoz maratásról (öv, (talán)pedál stb...)
    Azokkal mi van?
    Lehet már rendelni?
    Még nem rég linkeltél be egy Skyline-t, (kb 2 hete) az kell, ha meg van még. (??????????)
  • geronimo77
    A Nissan nagyon tuti. A motorját nagyon jóra meg lehet csinálni. Az egyik legszebb autó. Jó vétel volt. Nekem is megvan, sőt megvan belőle a hosszú változat is amivel egy évvel később mentek.
  • geronimo77
    ??
    Mire kell ár?
  • Jagi
    Múlt héten szabin voltam. tegnap jöttem haza Gergelyugornyáról nem volt rossz.

de, mindegy amíg otthon voltam volt időm egy kicsit makettezni, szóval csináltam a civic-em és szépen alakul. Csak az s2000 fenije nem fér be alá sem az Rx7 második garnitúrája (Aoshima ^^ még mindíg nem hiszem el! :) ) úgyhogy marad a gyári mert nincs csak 17-es meg 19-es papucson :(

benéztem a Tomcatbe es vettem egy ilyet

meg egy ilyet

erről véleményt kérek szépen hogy milyen, ha vki már látta, rakta össze stb...
  • Punkerwork
    #20601 majd ha tudsz mondnai árat, az lehet érdekelni fog.
  • Jagi
    Igen, boldog szülinapot így utólag!
  • geronimo77
    Köszi mindenkinek!
  • Csoder
    Valakinek itt szülinapja van
  • Elmör
    Megnéztem a videót erről a kis motorról, hát érdemes volt, mert szuper, nem is hittem volna, hogy ilyet is tud, ez a szörnyeteg...

Ez benzinnel megy ugye??
  • DJ Skyline
    hepi börzdéj gero!
  • LSL
    Mozgalmas életszerű, és ötletes. Csak ennyi
  • Elmör
    Boldog szülinapot Gero!
  • Punker
  • [Walaki]D`Lair
    HB2U
  • Seaweed
    Geronimo !
  • Punker
    talán hogy full egyedi? :)
  • Punker
    szereznem kell 1 ilyet :)

• Buci
    mi ebben a jó?
  • LSL
    Ez tök jó ötlet
  • Seaweed

• Seaweed
    http://modelingmadness.com/reviews/misc/vehicles/tamiya/48202preview.htm
  • modellmaker
    Gyárt vki Lada 2107, 1200 ill Golf II makettet?
  • Punker
    100% hogy kelleni fog, csak kiderítem milyen tipus :)
  • geronimo77
    Ha kell valakinek Tamiya R/C alkatrész azt is tudok szerezni jóval a bolti ár alatt
  • LSL
    Ja, hasonló velem is előfordult mikor haver buggy-jával akartam összemérni az F40emet. Csak nem szinkronban, hanem ellentétesen mozogtak. Azóta viszont az enyém csak porosodik a dobozában, mert túl ültetett és nem sok helyen tudom használni. Nem beszélve arról h nem is túl profi.
  • Glpetyus
    Ehhh... :))))
  • Punker
    ja és sajna a céges házi versenyünk bukik mert ugyanaz a kristály van mind 2 irányítóban, viszont egyszer ha unatkozunk csinálunk videót ahogy "kötelékben" mennek :)
  • Punker
    akksit / abroncsot tudsz szerezni?
  • Punker
    a kutya elöször nem értette, aztán úgy döntött megtámadja úgyhogy itthon nem tudom tesztelni.
  • Duddits
  • Punkerwork
    pár ezer darabot biztos kiszórtak most, hátha más is szerzett nem csak én.
  • Punkerwork
  • Seaweed
    Biztos mindenkinek van ilyen jatekszere....nekem 5db-is..de azert se cserelek veled
  • Random work
    Addigra veszek egy buggy-t is és azzal is lenyomlak. :D
  • Punkerwork
    ha a köv találkozót megrendezed Szegeden leviszem a járgányt, most meg van 1 hónapod megcsinálni a sajátod (ha addig én nem töröm össze az enyém) és csinálhatunk egy kis derby-t :)