69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • kbx
    Mindenki nyaral
  • Punker
    na sikerült letörnöm egy alsó légterelőt az RC autóról, mondták hogy érdemes leszedni mert könnyen törik, nem hittem el :)

+ az adónak bezavart a külső-belső hőmérőm rádiója, a kocsi megbolondult, a hőmérőről meg eltünt a külső jel :)
  • LSL
    JAh és Boldog szülinapot minden illetékesnek így utólag :D
  • LSL
    Nem azon múlik, hogy jó-e egy topik, hogy telespemmelik v sem.
  • Seaweed
    Nem egy a szeker...nem istudom..nem vagyok meggyozodve arrol hogy a sok kepeim vinnek a dolgot..mert olyan sorozat amire 1 nappal kesobb jott az elso reakcio...
    Passz...ugylatszik az ido az emberek forumozos kedvet is elveszi...
  • geronimo77
    Heppi Börzdéj petyus!

Szülinapodra megveheted tőlem a hajót
  • geronimo77
    mi van itt emberek
    Nemrég még benne voltunk a TOP10-ben most meg nap 5-10 hozászólás
  • kbx
    Ez nagyon király!!!

Nekem nagyon bejött, bár egy kicsit nagyobbnak tűnek a csatok, a kelleténél de gyönyörű!! Főleg az esztergált csat a király!!

Nekem igy néz ki készen!

• kbx
    Csatlakoznék az előttem szólókhoz!!

Hepí Börzdéj Petya!!!
  • Csoder
    Itt mindíg szüli napja van valakinek :))
    Boldog szülinapot Petyus ! :)
  • Random work
    PM ment!
  • Seaweed
  • Jagi
    És mindezt értem? Hálám üldözni fog akkor is ha nem akakrod! :) Söt már üldöz is, csak nem veszed észre (remélem nem vagy paranoid :D)
  • Seaweed
    Csinaltam neked a sajatjaimbol galeriat!
  • DJ Skyline
    :D:D:D
    jó a betűtípus!
    :D
  • Jagi
    Használni fogom megígérem! :)
  • Jagi
    Júúúúúúj! :D
  • Seaweed
    OFF:
    Mivel ma megleptem a 6500-dik postom itt (regisztralva) az sg-n...nyomtam egy kis onarckepet!
  • Seaweed
    Meg szep hogy hasznalhatoak...airliners a net egyik legnagyobb repulos kepadatbazisa..hanem a legnagyobb!
  • Jagi
    A korom az OK! Tehát nincs rozsda. #20674 ezek is használhatóak, THX! :)
  • Seaweed
    Ezek osregi kepek...ez egyik meg "besargult"....a masikon csak az inditohajtomu kormolodasa latszik.
  • Jagi
    vhonnan ismerős :)... és én még fizut is kapok! :(
  • DJ Skyline
    nekem nincsen pénzem,és ha van akkor se sok...amit...kb most van 12.000-em,és azt is gyűjtöm makettre...játékokat meg nem veszek eredetiben,mert úgy is tudom,hogy 1 hónap múlva már nem azzal játszok így szvsz nem ér meg 10.000-et egy játék...igaz a pacific fighters 4000 vagy mennyi,de most másra gyűjtöm...
  • Jagi
    Köszke!
  • Jagi
    Kár, a képeket vhogy megkaphatom? Persze csak akkor ha használhatom (ha nem bánod)
    Mikor leírtam már gondoltam, nem lesz teljesen egyértelmű, lehet olaj volt,
    de ott ahol muszály fém alkatrészeket használi, ott vannak megfolyások Pl: antenna fellépők (ez nem biztos, hogy eggyezik a "madár" anyagával) ilyenekre gondoltam.
    de linkelek

ez, meg ez
  • Punkerwork
    ha makettekre van X ezer forintod akkor a game-t miért nem veszed meg?
  • Seaweed
    Panelezes:
    En a folyatott higitott feketenek vagyok a hive...de sokan csinaljak az erosen bepacsmagolt majd fultisztioval/rongyal lemosos technikat is! Ezekrol tobbszor is volt mar a topicban szo! Pl nem olyan regen vagtam be egy 32-es Su-27-est annak a kepanyagaban is van tobb megoldas a panelezesre.
  • DJ Skyline
    szép!

--->Hepi Börzdéj Petya!<---

Áhhh nem soká lent lesz a Pacific Fighters és lehet írtani a Japókat vagy fordított esetben az Amcsikat!
  • Seaweed
    De ha csak kep kell! IME egeszsegedre
  • Seaweed
    Nem jon Typhoon hozzank...de ettol fuggetlenul en mar lattam eloben..es van is fotosorozatom rola

"Rozsda" ? :DDDD Nem szoktak a gepek roszdasodni..egy ket kiveteltol eltekintve...mert az aluminium meg a titan mega kompozit muanyag nem roszdasodik :P Olajfolyas, korom az lehet boven de rozsda az nem..mag Mig-25-on mert ott acel a vaz ami roszdasodhat...vagy egyes orosz tipusokon az elvileg "rozsdamentes" acel vedoburkolat, pl gepagyuknal...roszdasodhat..de mashol meg nem lattam rozsdat repulon
  • Jagi
    Na, erről beszéltem! :)
  • Jagi
    Ja én is ilyesmire gondoltam. Néztem már párat és felfedeztem egy néhányon rozsda kezdődő jeleit. De a panelvonalakkal akkor sem tudok mit kezdeni. :( Régebben csináltam repcsiket(sztem mindenki flúgcojggal kezdi),de nem folytam bele nagyon így nem ismerem a technikát.
    A cockpitről viszont van egy két használható fotó.

Hááá!!!! Kérés ha mész a repülőnapra csinálhatnál pár fotót a Typhoonról leköteleznél. Én sajna men tok Lmenni, a melóm miatt. :(

A linket köszi
  • Seaweed
    Kivetelt ezalol a spanyolok ketuleses nullszeria gepei jelentenek..azok esetenkent igencsak szutykosak voltak :DDD
  • Seaweed
    Italeri 1/48 Typhoon
    Sok kopas biztos nincs meg a gepeken! Hisz meg csak most kezdodott a szeria gyartasa/atadasa. Fenykepeket keress, foleg "walk around"-ot azaz reszletfotokat.
  • Jagi
    Valaki a 1:48-as Eurofighterre tud vmit mondani, hogy milyen esetleg mire kell vigyázni? #20614

Ja szeretnék egy "hogyan csináljunk repülőt" doksit van valahol... valakinek... valamilyen. Gondolok a panelvonalakra, kopásra futóakna feljavításra, meg még sok érdekes dologra!

-------------------^.^ Istenéltessen Petyus!!!! ^.^--------------------

• Jagi
    Tehát 10k! Akkor tedd már el nekem légyszi, majd privizek ha van ZS! Legkésőbb hónap elején!
  • Seaweed
    Nah nezd mar tenyleg! :D
    Petyus!
  • Punkerwork
  • Random work
    Eltört az első dió és nem tudom, hogy mi a cikkszám azt tudom, hogy az öntőkereteket külön is meg lehet venni pont alkatrész pótlás miatt.
  • geronimo77
    Hi,
    7500+1800+posta