69150
-
Csoder #20902 Igen, mert valami tiszt besz.rt , megijedt, és azthitte ha korábban elindítja a DD-ket akkor az jobb döntés, de nagyot tévedet, ugyanis túl messze volt a part ahoz h elérjék.... -
Elmör #20901 Boldog szülinapot Duddits!!! 

-
Elmör #20900 Valami ütős autómakett is kéne már. 
-
Elmör #20899 Ezeknél a makettoknál meg a "bizonyos" diorámánál is csak ennyit mondtam, miközben a képeket néztem, hogy: aha-aha-aha... 
nagyon durván nyomják egyesek. És azok az emberi arcok, hát nem semmi, nekem ennyi türelmem nincs.
-
Dehogynem :))
...Bár a sárga egy kicsit ront az összképen
-
Biza, de omahan 1 sem ért partot, már amíg volt védelem. -
nah ahogy most nezek utana latom hogy tevedtem..vetettek be DD-t a D-napon...
(Pont az Omaha es a Juno beach-en) -
johat a DD...az egy uszo tank...
(De nekem ugy remlik hogy normandiaban nem vetettek be DD Shermant! Csak olaszorszagi partraszallasnal! De biztos rosszul emlekszem.) -
DD-harckocsikat még az első LCVP-hullám előtt elindítottak, de szinte az összes elmerült, amint "lyukadt a szoknya" :) -
Hihi, már megint kezdi. -
Hát igen... -
Teljesen egyertelmu amugy hogy nem az elso rohamrol keszult a diorama. Hisz a nemet-ek lottek mint a guzu...es a tiszt nem allt volna igy ki dirigalni, a tankosok is bent kuksoltak volna a tankban, es nem kint figyelnek...es a hullakat/sebesulteket se szedik ossze az elso rohamban... (de infoim szerint az elso rohamban nem is dobtak partra tankokat, csak miutan a gyalogsag megvetette a parton a labat, mert a tankok addig ming vizen vannak nagyon sebezhetoek! (gondoljatok bele! Eleg egy joliranyzott loves pl egy 88-asal es a partraszallo jarmu tankstul emberestul megy a tenger fenekere!) -
Omaha?... Omf.
Ma többet inkább nem szólalok meg. :D -
Meg hogy Skyline is mondta a darabok! :DDDD
Azért a kifigyelő pótkereken jól mutatott volna egy kar csonk!
-
Hja... honlapot már nem néztem, jogos. :} Akkor pontosítok. Nem feltétlen Omaha-parti jelenet. :D Vagy egy olyan szakasz, ahol épp csak egy hulla nem-tengette az életét. -
Az a cime a dioramanak hogy : "D-Day Omaha Beach" -
Ha megnézed a honlapon, az a cím, hogy D-Day .....! Szerintem ez azt jelenti:)) -
Dehat latjatok! Mar "takaritanak"... Amugy en se szeretem ha teli van minden hullakal...meg ha eletszagubb is..eleg gaz az hogy az elet ilyen durva... -
Bár aztán ki mondta, hogy ez D-napi dio? :) -
ja meg az emberdarabkák!
-
Tengot nem is lattad? :D (#20791) -
Egy pár még biztos elfért volna, a Rájen közlegényben csak úgy hullottak az emberek. -
Durva nagyon. Nem akarok telhetetlen lenni, de behajigáltam volna a vízbe még vagy 2 holttestet. DE tudod mit, jó ez így. :) -
ja, de próbál:)) -
Biztos kilottek mikor meg uszott...es hat a kacsa se marad a vizfelszinene sokaig ha az oldalan ektelenkedik egy tiz centis "nyilas"
-
Köszönjük 

-
Jó munkát hozzá, ha most hozzákezd, nyugdíjig végez is vele!! -
Jol sejtettem en hogy nektek nagyon fog tetszeni ez a diorama, es a rola szolo kepsorozat! ;) (Megerte maris betenni) -
Az király, valamelyik promodellben is volt, de az a vicces, hogy ez egy kétéltű:) -
hát ja...de ő türelmes ember...megoldja majd!:D:D:D -
Jah igen..erre elfelejtettem valaszolni...sorry ;|
Spec direkt modellviz. -
Hát én is... -
Az kemény, inkább mégsem:)) Mekkora harc lehet az összerakni!? -
nekem a vízalján lévő jármű tetszik!:D:D
istenien néz ki -
az egy 1/72-es Monogram Kitt!:D -
Ja, én is el voltam halva. Nem, még most is el vagyok. Mekkora víz! -
Nekem meg az a NASA Space Shutle kéne:)))) -
-
Húúúú bazzzz!!!!!!