69150
-
én is lusta vagyok elpakolni de ennyire nem fajul el,hogy még a szék mögött is keretdarabok legyenek,meg a szék alatt a gigantikus maradék hegy... -
szvsz ilyen körülmények között nem is lehet normálisan makettezni. ok ganéval jár az biztos de nem ekkorával. -
Csoder #21260 Hú bazz 
ehez az én asztalom p**** füst -
....en meg mar ugyanazert a mertekert rinyalnek is ha nalam lenne.... 
(azert ennek az egytizede is kib@sz nagy kupleraj! ;/) -
szép, nekem már az 1/10ért kapnám a rinyát... -

-
..eddig viszi a palmat a legnagyobb ganedomb a hobbyasztalomon versenyben....
-
Dedurva
-
Jeff Gondont én is utálom.. -
erre csak ennyit tudok mondani,hogy EJPAZDMEK'! 

tiszta terepasztal....ilyen qrva jó diorámát még soha nem láttam!!!!!! -
Ebben van munka tervezés, és tudás
[elismerően füttyent] -
Csoder #21251
-
Csoder #21250 
olyansokáig maradt a szám tátva, hogy kiszáradt!
-
[köpninyelninemtud]
-
-
Petyusnak egy elmarad hajo ;)
-
biztosnem!
http://aircraftresourcecenter.com/in-fly1/001-100/infly17_F-22/infly17.htm -
Csoder #21245 Arohatt 

Nekem a referencia szoba kéne
-
Golf 1-2 makett akkor most van vagy csak az a revell féle hulladék 2es gti? -
"Dzsááááááááááááá he!" :DDDDDDD -
tiszta fabulis raktár!:D -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! 

Emberünk kicsit komolyan veszi a hobbyját!!!!! -
A Viasat-on szokott lenni összefoglaló, az nem olyan unalmas!! -
Húú mennyi szp kép! :)
A golfok istenkirályak, a Dale Earnhardt autó... na az brutál! -
nem nagyon közvetítik mo.-n...sport1-en láttam a múltkor,meg van valami abmoteurs francia adó...azon nyomatják néha...na meg euro sport...de engem nem köt le ez a sport...10 perc után megunom!:D -
Akkor nézz több versenyt!
Dale Earnhardt Nascar legenda. 7-szeres bajnok. Jeff Gordon meg egy pöcs. Állandóan kilöki az embereket hogy előbbre jusson.
-
Ez valami új repszimulátor game, az tuti -
denekm = de nekem -
Elvileg ez igazi denekm oylan műnek tűnik...
kép -
majd ha kész :) -
De en pl a 3m-es csovet igy oldottam meg: Vettem megy ilyet, gyorscsati helyere feltettem a pisztolyokhoz adott egyik csocsonkot(SP-04, jar minden airbrush pisztolyhoz alapban), masik fele meg pont a kompresszorra valo volt. -
Azt hogy milyen csonk van rajta nemtudom hirtelen utana kell nezni! nekem a retuspisztolyaimon 1/8-os csatlakozo csonk van, a "gagyi" 5K-es pisztoloyn 1/4-es!
(Kompreszoromon szinten 1/8-ados, palackon 1/4-es..de lehet kapni (pl fabulis) mindenfele csovet, adaptert stb...van pl amin 1/8-ados gyorszar van...)
(pl kompreszromhoz volt gyorszar, es 1/4-es adapter is) -
neuro #21230 Hát ja a palack csak átmenet amíg sikerül összegyűjteni a pénzt egy kompresszorra :) -
Haaaat akkor nosza vedd meg! De a palack...khmmm istenkaromlas kicsit ehhez! ;)
Persze kezdesnek jo az, de idovel te is rajossz hogy kompresszor kell (ahogy fogy majd a palack, es ahogy hasznalat kozben lehul es elmegy anyomas (johet a melegvizes fazek... :D))....
Szerintem ehhez a pisztolyhoz nem adnak csovet! En ha palakot hasznalok (2bar+ szigsegletnel) akkor egy regi 5 ezer forintos keszletbol szarmazo csovet es adaptert szotam rakotni a pisztolyaimra! Szerencse van 1/8"-os es 1/4"-os adapterem is, szal meg tudom oldani. -
neuro #21228 Ez a revell azért szimpatikus (az árát leszámítva) mert lehet kapni itt Egerben is, és így a garancia nem jár vesződéssel. Tudom, hogy a netes rendelés is jól működik, de egy munkáért pont ennyi pénzt fogok most kapni és olyan jó lenne csak beszaladni a boltba leemelni a polcról, fizetni és hazavinni :))
Még egy kérdés: a palackot közvetlenül rá lehet ezekre tenni vagy venni kell valami szelepet/csövet hozzá? -
Neuro!
De ha netan latsz valahol hasznalt vagy uj Iwata pisztolyt azt is nyugodtan!Mert az a masik a Badger mellet amik a tronon osztoznak ;))
-
Kép??? -
Még mindig az '57-es Bel Air-t. Ezt befejezem a héten (max jövő hét)aztán jön a NAGY projekt. Supra. NA azzal el leszek egy darabig hogy olyan legyen mint amilyenre szeretném. -
Tenyleg az! A Revellnek gyartja direkt. -
Nem kell feladni, pár évtized és mi is ilyen szintem leszünk! 
Milyen autót csinálsz???