69150
-
Most látom, helyesbítek: pisztollyal ritka mikor egyből sikerül (asszem nem is volt olyan, fő az óvatosság. -
Nálam ez változó: van ami egyből fasza, van olyan, hogy 2,3 fújás (sprayvel is)
de az s2000-em (R.I.P.) 5-6-szor mentem át. A metál fény nem akarta az igazságot.
sztem festéltől függ.
Figyelem, jó tanács annak aki sárga autót akar csinálni: Nehogy a Humbrol sárgával csinálja, bűn rossz. Nem rendeltem "másik" típusú sárgát, mondván, hogy próba cseresznye, de te ne tedd... -
jah az mas....ugy mar ertem -
én mondtam egy szóval is hogy gyári spay-vel fújj 2-3 réteget??? :D az mondjuk kimaradt hogy retuspisztollyal festek.
-
2-3 reteg spray-vel nem lesz vastag kicsit? Piszolyal fujok siman 2-3 retegben olyat mint sprayvel 1 reteg...bar lehet hogy az en kezembe kerult Tamiya es Humbrol spray-k voltak "szarok"... -
HA tudsz perfect angol akkor itt van ez! -
előbb be kell szerezni egy sokkal jobb szóropisztolyt -
nem kell tőle félni nekem is sikerült elsőre! az eredményt majd nemsokára láthatjátok is ^^ -
Száradás utáni polírozás ezt már több helyen használnom kellett volna...
Alapozónak mit használsz?
[köszöni, menti, örül, tervez] -
Mielőtt lefestenéd a kasznit átdörzsölöd az egészet vizes 800-as papírral. én folyó csap víz mellett szoktam. ekkor jön rá egy réteg alapozó. ha vmi nem klappol akkor kijavítod és ezt a részt megint lealapozod. ha minden f*sza akkor jöhet rá "szín" annyi rétegben hogy mindenhol szépen takarjon. sztem 2-3 már bőven jó. ha megszáradt (nem akkor amikor már nem fogja meg a kezed hanem kb egy hét) akkor fogod szépen és folyó víz alatt átdörzsölöd 2000-es polírpapírral. (azért 2000-es mert nekem ilyen van ^^ ) persze lehet finomabb is. ez kiszedi a kis szöszöket meg port ami a festés során belekerült, és ha narancsos lenne a felület akkor azt is kicsiszolja. érdemes szabad ég alatt festeni ha megoldható mert ott kevesebb a finom por mint a lakásban. ekkor felpolírozod tamiya compunddal. ha ez megvan lefújod szépen fényes lakkal. megvárod míg ez is megszárad, aztán csiszol és políroz. és gyönyörködik :) -
Spray-vel viszonylag konnyu szepen lefujni a kasznit. -
Nem vagyok oda a nascarokért, de ez igen!
Plymouth, meg a Mustang viszont gyönyörű...
Fényezésről meséljetek már, mert engem nagyon visszatart a kocsik építésétől. -
Még egy!!!!
-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nah ez MAR DOFI! 

-
Egy klasszikus!!
-
Bruce Lee Ford
-
Örnhárd autó!!
-
Egy sárga Cuda, vagy egy Challenger, majdnem ugyan az! -
ez egy majdnem Cuda :D -
A Plymouth-tol csak a Cuda-t tudom megemeszteni...de azt viszont nagyon ;) -
Még Muscle
Plymouth Sattelite
-
Ez nagyon tetszik, főleg a színe! :)

-
American Muscle
'71-es Plymouth Duster
-
Kecskemet, belvaros, most sutott ki....de a taft meg mindig tart :D -
ja, az nekem is nagyon teteszik!! valami olyasmi színű mint Gero RX-7-je!! -
Nekem csak a szine tetszik.. -
Egy másik szép Mustang
-
ugyanez csak III. ker. :D
-
nagyon szép. a színe meg különösen tetszik. -
OK, lássuk!! itt nálunk süt a nap, Budapest II. ker. 10:15 De a Taft még mindig tart:)))) -
úúúúúú ez szép! 

-
ez tetszik :) -
Egy szép '65-ös Pontiac Bonneville
-
Majd ha kisüt a nap (ez elég hülyén hangzik így a kánikula közepén) lefotózom a Bel Air-t. Ekkora nyomi nem lehet ez az időjárás. egész héten megdöglök a melegbe. amikor kész van az a szar nem sütne a nap. el van borulva. az előbb még az eső is esett. -
Van kp makettem is. Az italerit csak példaként hoztam fel hogy nem egy csúcskat. habár az új készletei elég jók. -
Egy szép kis Mustang!!
-
Airfix nekem is volt, hát nem lett szép a végeedmény.... -
Azokat nem ismerem, van egy pár italery makettem(autó, harcjármű) némelyikkel küszködtem!! -
Hat azert az Italeri nalam nem szamit a legszarabb kategorianak!
Epits meg egy KP makettet, vagy egy Airfix-et es tuti az Italerit azutan kobeveseted
-
Az sem lehetett egyszerű, az Italery minőségből kiindúlva