69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ Skyline
    jaja...1 milla alatt van az összes szinte...az elhasználtabbak meg fél milla alatt:D
  • Seaweed
    Menyiert? E30 mar nagyon regi auto..nemelyik lassan egyidos lehet veled szerintem....bagoert megkapni.
  • Seaweed
    khmmm nem tudom pontosan milyen mitsurol beszelsz nem ertek a japan autokhoz..de azt azert ketlem hogy egy V8-as E39 M5-ost a gyari 400 pacival bamilyen asztal kornyekere tudna korlatozni :DDD Aztan egy egyszerubb chiptuning (hamman pl) maris 400+ ...de ha veszunk egy brutalabb tuningot erre a gepre akkor maris 700+ pacika figyelget... De oszinten nekem untig a 400 is...
    Amugy en is ilyen voltam kolyokkent...minden volt hoyg nez ki, milyen belulrol, csak porogjon mint a ringlispil az a motor....aztan megoregedtem, ultem par komoly autoban (BMW, Audi), es az evek soran a velemenyem megvaltozott...Nekem is a subaru meg az EVO mitsu volt anno az alom...de mar nem! ;)
  • Jagi
    Az a BMW ami tetszik, az E30 meg a régi cápa (nemtok tipust, de olyan '78 körüli)

Egyébként a civicben hátul (hogy legyen maket is) 2 30-as mély lesz/van, kalaptartó meg nincs :)
  • DJ Skyline
    Én szeretem a germán meg a japán vonalat egyaránt....
    Jakuzából szinte minden, germánból is kivéve az Audi-t,Mercit,meg 1-2 VW-t...Porsche bá'és a Bayerische Motoren Werke előtt pedig ...
  • Jagi
    Hi, mondok még vmit. A mostani autók kasztnira egyre ritkábban tetszenek. EU viszonylatban ocsmányok (kv. Saab, Volvo), a japánok, még csinálmak jókat, de már kezdi megölni őket a design sztem a Subaru is ronda lett a 2003 WRC óta. A BMW új sorozata a VW golf(sosem tetszett) az összes Citroen a Renault mind ocsmány.
    Szeretem, ha van elje, közepe meg hátulja (kocka '80-as évek, esetleg '90-es eleje.)
    lehet jó meg biztonságos meg lehet benne kihangosítós mobil, meg kávéfőző, meg beépített szopósqva, az iszonyúan kányelmes ülésben (elmondanám, hogy a japán autók nem kényelmetlenek)de 250-él az is ropira törik meg ez is, veled együtt,mert mivel nekem menő kocsim van és nem kapcsolom be a biztonsági övet. Sőt még az irányjelzőig is lusta vagyok elnyúlni, mert esetleg eltörhet az újam.
    Na az ilyeneket utálom.

De egy E30-ast én is vennék szivesen. Azzal meg az a baj, hogy annyiért vehetek mást is [japán fan]
  • DJ Skyline
    ehhh jó kis flém lesz itt!
  • Jagi
    Én KBX pártján vagyok. Minek vegyek 30 milláér egy verdát (esetleg egy Porsche-t :) )
    Mikor a japan csodák fele annnyiba kerülnek.

Vagy
    Veszek 4-500k ért egy Mitsubishi Cordiát. Ha 2,5M-t költök rá, de az már sok,
    Bármelyik ötöst (legalább is sokat) begyomná az asztal alá. Alapmodell 1.8i( asszem van 1.6 is) turbo 130 Ló körüli, és erre jön rá a tuning + ülések + kárpit (szevasz '80-as évek kopogó műagyagja).
    Még fizetni is kevesebbet kell.(Bár akinek a legújabb 5-ös meg 7-es bömöse van az már nemhiszem, hogy érdekli a pénz)
    és inkább megfordulnak utána, mert egyedi, nem egy "mármegintegyburzsujakinekBMWjevan".
    ÉÉÉÉÉs marad egy csomó zsetonod. Sztem, ha lóvés lennék ezt csinálnám + vennék s80-ast oszt jóvan
  • Jagi
    Na itt van a civic, de ez csak a kasztni, a többiből még nincs mutatható állapot :(

Ja a Skylinera vagy a metálfekete, vagy egy ilyen gunmetal-szerű, vagy metálsötétkék(ez a legvégsőbb eset.) színt fújok majd.
  • Seaweed
    Egy 97-98-as E39 M5 7-10 misi...es az rendesen odabasz mind nyujtott luxusban, mind biztonsagban barmelyik subarunak...a teljesitmenyt ne is mondjam (Subaru STi-nel csak a negykerekhajtas ami szvsz melette all...de nekem ha elemtolnanak egy akarmilyen subarut, vagy akar barmilyen japan progogepet es egy M5 (E39) bomost..siman a bomost valasztom az tuti ...persze az uj M5 (E60) az tenyleg huzos arban...)
    (Dehat ulj be egy akarmilyen EVO-ba vagy STI/WRX-be..azutan az uj M5-be....utobbi az egy luxus-sportkocsi...elobbiek meg egy kopogos muanyag(igenytelen belso) japan progogepek...persze ettol meg lehet jo..de en mar par eve kiabrandultam az ilyenekbol...)
  • LSL
    jaja fél 9kor már kezdődnek a programok, és mindneki számít rá h nehéz kijutni.
  • Seaweed
    Ne eskudj meg ra....erjetek inkabb 7-re le, jobban jartok...vagy vonat inkabb. En is busszal, vagy bringaval megyek ki...mert 8-9-re mozdulni se lehet majd a hunyadi varos kornyeken....
  • kbx
    Azért 14-15 guriga nem olyan vészes egy Impreza STI-ért, mikor egy új M5-ös BMW simán megvan 25 mila!!
  • kbx
    Mostmár tuti hogy kocsival megyünk, kb 8-ra le akarunk érni, akkor még csak nincs akkora töneg!!
  • Seaweed
    Busz kivisz 195 vagy 300 pezert odavissza allomastol kapuig.
  • Elmör
    Látom azért rendesen beindult a topic, főleg az otós részleg. Nekikezdtem az AUDI-nak, de már megint a festékkel van gondom, ez egyszerűen kész. Hiába hígítottam rendesen a festéket, csíkos lett mégis az alváz.

Úgy látszik nincs szerencsém a festéssel.

Tetszett nagyon Modelmaker tüzes verdája, nem kis munka lehetett.
    Kbx videóját is megnéztem, hát ezek a verdák szinte megfizethetetlenek, szóval ez tényleg csak nyálcsorgató cucc.

A Lambos dioráma az üt rendesen, az őrült kamionos filmet nem láttam, de majd megnézem.

Megvettem a jegyeket már a repnapra.
  • geronimo77
    én is metálfeketére akarom az egyik skylineomat
  • geronimo77
    ez ismerős
  • kbx
    Nah itt vannak gyári színek makettekhez, csak nem hinném hogx méri rendelni...
    Cobra colors
  • kbx
    Néztem nincs ilyen szín de még hasonló sem, autófesték boltban kell megnézni, ott kód alapjám beazonósítják neked!
  • Jagi
    olvasni tudok, de írni nem. az s.p.r.a.y. LOL megint majdnem leírtam ugyanúgy.
  • Jagi
    Nissan Midnight Purple (Paint Code LP2)
    tamiya spaybe vajon van ilyen? Költői kérdés, kell, hogy legyen
  • kbx
    Nézd meg ezt!!!
    Még gyári festékkódja is ott van!!
  • kbx
    De ez RX-7-es nem Skyline!!
    Én még ilyen színű skylinet nem láttam szerintem nagyon jól nézne ki!!
  • Jagi
    LOL! Fasza a rendszáma! :DDD
  • Jagi
    De ilyen már van itt, hasonlót sem akarok pedig pár árnyalattal sötétebb ütne mint, disznó.
  • Jagi
    THX!
  • kbx
    Ez a szín is szép szerintem!!
  • kbx
    Innen válogathatsz!!!SPC
  • Jagi
    :DDD
    A z-tune-s skylineomra kéne egy mocskosul dúrva szín,
    de most elszállt a kreativitasom a kreativitásom. :)
    én gyönyház-metál(fekete, vagy olyasmi)-re gondoltam, de az olyan snassz...
  • kbx
    Nekem meg gyorsulni kéne
  • kbx
  • PrasCo
    Hm, asszem kicsit figyelmesebben kéne olvasnom, sry.
  • PrasCo
    Héé, ez nem a "Párbaj" c. filmből a "pszichopata kamion"? :)
  • kbx
    téleg tudsz óvasni, én esküdj azt hittem hogy csak a képeket nézegeted
  • Jagi
    Olvastam(mert tudok :))) ) ezzel kapcsolatban a hozzászólásaitokat.
    1. Mér ne érhetné utól a diablót? ki van hegyezve a motor rendesen, de elfér még benne párszáz ló. amúgy sem szériajárgányokkal karistolnak, mint a magyarok + ez egy interceptor.
    2. Tűsarokban vezetni lehet. Látsd ágyugolyó futam. (hasonló volt a szitu, ott is Zámborjimmyvel nyomatták a csajok!) :DDDD
  • Glpetyus
    Máskor engem kérdezz
  • kbx
    Az, már 3 napja ezen gondolkodom, hogy mi a film címe!!!!
  • Glpetyus
    Ez asszem a Párbaj cimű filmből a kamion :)
  • kbx
    Köszi, majd még kitalálom mi legyen!