69150
-
jaja...1 milla alatt van az összes szinte...az elhasználtabbak meg fél milla alatt:D -
Menyiert? E30 mar nagyon regi auto..nemelyik lassan egyidos lehet veled szerintem....bagoert megkapni. -
khmmm nem tudom pontosan milyen mitsurol beszelsz nem ertek a japan autokhoz..de azt azert ketlem hogy egy V8-as E39 M5-ost a gyari 400 pacival bamilyen asztal kornyekere tudna korlatozni :DDD Aztan egy egyszerubb chiptuning (hamman pl) maris 400+ ...de ha veszunk egy brutalabb tuningot erre a gepre akkor maris 700+ pacika figyelget... De oszinten nekem untig a 400 is...
Amugy en is ilyen voltam kolyokkent...minden volt hoyg nez ki, milyen belulrol, csak porogjon mint a ringlispil az a motor....aztan megoregedtem, ultem par komoly autoban (BMW, Audi), es az evek soran a velemenyem megvaltozott...Nekem is a subaru meg az EVO mitsu volt anno az alom...de mar nem! ;) -
Az a BMW ami tetszik, az E30 meg a régi cápa (nemtok tipust, de olyan '78 körüli)
Egyébként a civicben hátul (hogy legyen maket is) 2 30-as mély lesz/van, kalaptartó meg nincs :) -
Én szeretem a germán meg a japán vonalat egyaránt....
Jakuzából szinte minden, germánból is kivéve az Audi-t,Mercit,meg 1-2 VW-t...Porsche bá'és a Bayerische Motoren Werke előtt pedig
...
-
Hi, mondok még vmit. A mostani autók kasztnira egyre ritkábban tetszenek. EU viszonylatban ocsmányok (kv. Saab, Volvo), a japánok, még csinálmak jókat, de már kezdi megölni őket a design sztem a Subaru is ronda lett a 2003 WRC óta. A BMW új sorozata a VW golf(sosem tetszett) az összes Citroen a Renault mind ocsmány.
Szeretem, ha van elje, közepe meg hátulja (kocka '80-as évek, esetleg '90-es eleje.)
lehet jó meg biztonságos meg lehet benne kihangosítós mobil, meg kávéfőző, meg beépített szopósqva, az iszonyúan kányelmes ülésben (elmondanám, hogy a japán autók nem kényelmetlenek)de 250-él az is ropira törik meg ez is, veled együtt,mert mivel nekem menő kocsim van és nem kapcsolom be a biztonsági övet. Sőt még az irányjelzőig is lusta vagyok elnyúlni, mert esetleg eltörhet az újam.
Na az ilyeneket utálom.
De egy E30-ast én is vennék szivesen. Azzal meg az a baj, hogy annyiért vehetek mást is [japán fan] -
ehhh jó kis flém lesz itt!
-
Én KBX pártján vagyok. Minek vegyek 30 milláér egy verdát (esetleg egy Porsche-t :) )
Mikor a japan csodák fele annnyiba kerülnek.
Vagy
Veszek 4-500k ért egy Mitsubishi Cordiát. Ha 2,5M-t költök rá, de az már sok,
Bármelyik ötöst (legalább is sokat) begyomná az asztal alá. Alapmodell 1.8i( asszem van 1.6 is) turbo 130 Ló körüli, és erre jön rá a tuning + ülések + kárpit (szevasz '80-as évek kopogó műagyagja).
Még fizetni is kevesebbet kell.(Bár akinek a legújabb 5-ös meg 7-es bömöse van az már nemhiszem, hogy érdekli a pénz)
és inkább megfordulnak utána, mert egyedi, nem egy "mármegintegyburzsujakinekBMWjevan".
ÉÉÉÉÉs marad egy csomó zsetonod. Sztem, ha lóvés lennék ezt csinálnám + vennék s80-ast oszt jóvan -
Na itt van a civic, de ez csak a kasztni, a többiből még nincs mutatható állapot :(
Ja a Skylinera vagy a metálfekete, vagy egy ilyen gunmetal-szerű, vagy metálsötétkék(ez a legvégsőbb eset.) színt fújok majd. -
Egy 97-98-as E39 M5 7-10 misi...es az rendesen odabasz mind nyujtott luxusban, mind biztonsagban barmelyik subarunak...a teljesitmenyt ne is mondjam (Subaru STi-nel csak a negykerekhajtas ami szvsz melette all...de nekem ha elemtolnanak egy akarmilyen subarut, vagy akar barmilyen japan progogepet es egy M5 (E39) bomost..siman a bomost valasztom az tuti
...persze az uj M5 (E60) az tenyleg huzos arban...)
(Dehat ulj be egy akarmilyen EVO-ba vagy STI/WRX-be..azutan az uj M5-be....utobbi az egy luxus-sportkocsi...elobbiek meg egy kopogos muanyag(igenytelen belso) japan progogepek...persze ettol meg lehet jo..de en mar par eve kiabrandultam az ilyenekbol...)
-
jaja fél 9kor már kezdődnek a programok, és mindneki számít rá h nehéz kijutni. -
Ne eskudj meg ra....erjetek inkabb 7-re le, jobban jartok...vagy vonat inkabb. En is busszal, vagy bringaval megyek ki...mert 8-9-re mozdulni se lehet majd a hunyadi varos kornyeken.... -
Azért 14-15 guriga nem olyan vészes egy Impreza STI-ért, mikor egy új M5-ös BMW simán megvan 25 mila!! -
Mostmár tuti hogy kocsival megyünk, kb 8-ra le akarunk érni, akkor még csak nincs akkora töneg!! -
Busz kivisz 195 vagy 300 pezert odavissza allomastol kapuig. -
Elmör #21527 Látom azért rendesen beindult a topic, főleg az otós részleg. Nekikezdtem az AUDI-nak, de már megint a festékkel van gondom, ez egyszerűen kész. Hiába hígítottam rendesen a festéket, csíkos lett mégis az alváz. 

Úgy látszik nincs szerencsém a festéssel.
Tetszett nagyon Modelmaker tüzes verdája, nem kis munka lehetett.
Kbx videóját is megnéztem, hát ezek a verdák szinte megfizethetetlenek, szóval ez tényleg csak nyálcsorgató cucc.
A Lambos dioráma az üt rendesen, az őrült kamionos filmet nem láttam, de majd megnézem.
Megvettem a jegyeket már a repnapra.
-
én is metálfeketére akarom az egyik skylineomat
-
ez ismerős
-
Nah itt vannak gyári színek makettekhez, csak nem hinném hogx méri rendelni...
Cobra colors -
Néztem nincs ilyen szín de még hasonló sem, autófesték boltban kell megnézni, ott kód alapjám beazonósítják neked! -
olvasni tudok, de írni nem. az s.p.r.a.y. LOL megint majdnem leírtam ugyanúgy. -
Nissan Midnight Purple (Paint Code LP2)
tamiya spaybe vajon van ilyen? Költői kérdés, kell, hogy legyen -
Nézd meg ezt!!!
Még gyári festékkódja is ott van!! -
De ez RX-7-es nem Skyline!!
Én még ilyen színű skylinet nem láttam szerintem nagyon jól nézne ki!! -
LOL! Fasza a rendszáma! :DDD
-
De ilyen már van itt, hasonlót sem akarok pedig pár árnyalattal sötétebb ütne mint, disznó. -
THX! -
Ez a szín is szép szerintem!!
-
Innen válogathatsz!!!SPC -
:DDD
A z-tune-s skylineomra kéne egy mocskosul dúrva szín,
de most elszállt a kreativitasom a kreativitásom. :)
én gyönyház-metál(fekete, vagy olyasmi)-re gondoltam, de az olyan snassz... -
Nekem meg gyorsulni kéne
-
#21504 -
Hm, asszem kicsit figyelmesebben kéne olvasnom, sry.
-
Héé, ez nem a "Párbaj" c. filmből a "pszichopata kamion"? :) -
téleg tudsz óvasni, én esküdj azt hittem hogy csak a képeket nézegeted 
-
Olvastam(mert tudok :))) ) ezzel kapcsolatban a hozzászólásaitokat.
1. Mér ne érhetné utól a diablót? ki van hegyezve a motor rendesen, de elfér még benne párszáz ló. amúgy sem szériajárgányokkal karistolnak, mint a magyarok + ez egy interceptor.
2. Tűsarokban vezetni lehet. Látsd ágyugolyó futam. (hasonló volt a szitu, ott is Zámborjimmyvel nyomatták a csajok!) :DDDD -
Máskor engem kérdezz
-
Az, már 3 napja ezen gondolkodom, hogy mi a film címe!!!!
-
Ez asszem a Párbaj cimű filmből a kamion :) -
Köszi, majd még kitalálom mi legyen!