69150
-
A Nismo szép, a Trans AM is! Ez a Smoky(i) és a Banditás Trans AM ugye?? -
Én cask annyit fűznék a BMW vs. Japó kocsikhoz, hogy sz M5-ös BMW pont annak a rétegnek készült aki kb 50 körüli cégvezető, és azt várja el az autójától hogy még a seggét is nyalj aki, de van benne egy hülyegyerek amikor volán mögé ül!!
Teljesen más kategoria a két autó STI, M5, STI a Sportra van kihegyezve, szinte majdnem WRC az M5 meg luxus erőgép!
Én azért vennék inkáb Subarut, mert nekem az a z élmény amikor hallom csattani a váltót váltásnál, sípol a turba, néha visszaég és robban egy nagyot, és az is meg mint a barom! Én olyan vagyok hogy nagy luxusra nincs igényem, légkondi elektromos ablak, szervó kormány, hifi legyen! -
Nálam ők vannak a top5-ben az Eufighter jön a Civic után, a többit majd meglátjuk:
-
:) Jelentést kérek a makett felhozatalról, de ha olyan mint a legutóbbi akkor hanyagolató. Pár vacak Italeri, meg nagyon gyány japán márkát láttam akkor :( -
Hat jah..en is szivom a fogam...program nagyon nincs amit ne lattam volna mar tobbszor is, csak azert megyek ki hogy a statikus sort vegigfenykepezzem, es a bazarsoron makettek utan kajtassak...aztan jovok is haza...ezert 4k kicsit huzos.
Vasarnapi programit meg inne a gep mellol nezem vegig szerintem...mert itt csak a fejem elforditom jobbra 90°-al es latom az egesz repter legteret :DD -
Majd kiállunk haver erkélyére 1 jó nagy kukkerral aztán ócsón megússzuk :D -
köszi!
-
http://www.repulonap.hu/airshow/rovatok/hu/2005/program_050715/
http://www.repulonap.hu/airshow/rovatok/hu/2005/resztvevok/
parkolok:
http://www.repulonap.hu/airshow/rovatok/hu/2005/parkolo_050713/ -
repülődzsembori!:DDD
van valami infó hogy külföldről milyen típusú gépek jönnek? Tomcat soha nem lesz azt tudom,de valami más?
nem voltam még repcsinapon szal nem tudom hogy működik!:D -
Magyarul a kijelolt parkolokban (kint a pusztaban a placcon) nem kell fizetned a parkolasert...Nehogy azt hidd mar hogy betonos, orzott igazi parkolorol van szo!
Ahhh...ez magyarorszag...mesz a folduton a pusztaba ki parkolni...
Bar ez kulfoldon sincs am maskepp...szal nincs ezzel baj. Pl Zeltwegben a parkolasert fizetsz, a repulonap ingyenes....bar ne hasonlitgassuk Zeltweglel a mi kis repulodzsemborinkat...
9-kor?! SIMAN! ha 9-re ersz varosba akar 1 ora is lehet amire megteszed a hunyadi varosban azt a 10 perces utat autoval.... -
Elmör #21572 Japo verdák nekem bejönnek, de német van, a japókhoz az alkatrészek nagyon drágák és néha eleve drágább verdák. -
Elmör #21571 Túl gyorsan pörög ahhoz, hogy kézzel pörgette volna. -
Elmör #21570 Repnapon 9 körül már dugó van???? 
Vazze én 4-kor fogok kelni, aztán jó ha 9-re odaérek, a jegyek már megvannak, de ha dugó van, az szar dolog. Legfeljebb leteszem a verdát, aztán eljutok gyalog hamarabb. Azt meg nem értem, hogy 4K a jegy és ráírják, hogy a parkolás is benne van, na de ha 4 ember megy egy kocsival akkor is csak 1 parkolójegyet kéne fizetni, a csibészek.
-
Nem tudom, lehet van benne egy elektromotor. Vagy megporgette, lefenykepezte...
-
Hogy hogy pörög a propeller az utolsó képen? phtoshop?
Az a tigrises F/A-18 nagyon aranyos:)
De akkor is a BF109-G6os a legjobb gép -
áhhh...tomketék! 
:DD -
-
nyugi maaaaar 
-
Pfúú! "Anyu add el a házat!"
Mi repülők ezek!...

-
-
-
na jó most már on pliz -
Ha valaki tud szerezni meg elfekvo Ita 72-es C-119-est az ne kimeljen..imadom ezt a gepet!
-
-
pl
-
Vagy járjon bicajjal! :DDDDDD -
Feneket..akkor ezt nevezd sorridernek..de ne az aszony kocsijanak...azt kapjon csak trabantot vagy kipolakot 
Legjobban tudjatok mitol borulok ki?! Ha latok egy "huszeves" fiatal picsat egy nagy merciben, vagy pl egy uj 6-os bomosben vezetni...egybol az jut az eszembe hogy ez a hulye kurv@ is jol kifekudte maganak ezt a jarganyt...
Bar ha en is no lennek tuti ezt csinalnam
-
Na, azért egy rózsaszín yarisra benevezném, az mekkora brutál! fekér 5 küllős Enkei felnive -60 mm-re ületve. Azzal még én is elmennék sörért.
Mert a másikat csak beinditom és horpad a tank, annyit eszik meg ekulcsfordításra, mint a yaris 100-on. :DDDD -
-
-
asszony kap egy Daewoo Tico-t,azz kuss neki!:DD -
Gyereket a közelébe nem engedni! :DDDD Ecsettel megfestegetné a dukkózást, hülyét kapnék, repülne ő is nem az anyja is![sz*r vicc volt] :DDDD -
Vazze, erről beszélek! 
Nekem az ss piroska jön be! -
Megint nem azt mondtam, hogy akinek nagy motorja van, az megy mint az állat, csak egyszer menjen 200 felé. nem fiatalos a gondolkodásom csak élni akarok Akinek meg olyan autó van a segge alatt, előbb-utóbb, vagy néhányszor úgy is bevérzik a szeme és az általában nem vezet jóra.
Főleg egy bengás V8-ban ami hátsó kerekes ott azé' van nyomaték nem kicsi (mint nyugatiéknál :).
ja, egy 2.0l celicában sem tudod megfogni a műszerfalat 2-be 110-nél akárhogy akarod... :DDD (es az is 2M körül van) de a 4.2-es Q. rényleg brutál.
...de zárjuk le a témát mert itt harcolhanánk akár 2 napig is, és úgy sem tudnánk egymást meggyőzni, de nem is kell, mert mindenki olyan autót vesz amilyet vehet, jobb esetben amilyen tetszik neki.
izlás dolga az egész. Neked német, nekem japán ennyi, :DDDD -
ejpazdmek 
bjútifull mind2 -
Hehe lol a szoveg aszondja "Money Vacuums" :DDDDDD
Persze ha nekem is lenne ket ilyen masinam en is ezekre koltenem minden penzem..sot bennuk laknek :DDDDD
-
de legyunk mar kicsit ontopicok is....:
-
Tipikus fiatalkori gondolkodas! (mar bocs) Attol hogy nagy teljesitmenyu a motor nem kell azzal 300-al kozlekedni minden utcaban es lepten nyomon...
E39 M5 benzines, az M sorozat a bomosokben mindig a csucs...abbol dizel nincs. Max dizel bomos m-packet-el...de az nem M szeria.
Nem M szeria bomost meg 2 millaert is lehet kapni! Ami talan egy hatranyt tudok felhozni hogy hatsokerek hajtasuak..es ezt is azota miota tudom mire kepes egy Audi A8 4.2 Quatro.....(ami megint csak 2 misi alattis beszerezheto, es 300 pacis V8-as van benne...nah annak van olyan nyomateka hogy laposodsz fel percig az ulesben :P) -
Én reálisabban gondolkom, ugyanúgy elérhetetlen az EVO meg az 5-os is.
Azért mondtam, hogy max 3 millából lehet értelmes neked tetsző, kényelmes autót építeni és olyan amilyennek szeretnéd kívül, belül. Az asztal aljáról meg csak annyit, hogy:Venne a tököm 400 lovas autót... nem repülni akarok, hanem vezetni. nem "nyomomnekimertnagyautómvan" típus vagyok, opikailag meg az auto egész lénye ,varázsa másabb, nálan sehol nincs a Bömös, ha egy ilyet látok. Motorikusan lehet nem olyan jó, de láttam én már karón Warnyut! :DDD
Amúgy szerintem abból is ki lehet hozni 400 körülit, ha elég fanatista az illető és mindenképpen meg akar halni. Egyékbént szerintem véltani is tuni kell váltani is tudni kell.
Ja, az E39 v8-as benzines , vagy a dizel?
Amúgy ez az: nem egy kategória a BMW-vel, akinak pénze van vegye nekem ilyen lesz. :)
-
Regi 6-os sorozatra gondolsz? Az-az E24.