69150
-
ahhh ... :D akkor most mar tiszta? :P -
aha,de abban nem volt bőrülés!:DD -
-
Ultel mar legkondicionalt autoban?!!!!!! -
bőr belső nekem nem kéne...nyáron jól belerohad az ember!:) -
de M-esből kevesebb van itthon sajnos!:((
és drága...ez 6 éves és 8 Millió:(( -
Ritka auto= draga auto (ha alkatresz kell belehalsz..)
(sajnos ezt is csak akkor veszik eszre az emberek ha baj van az autojukkal...nekem van par az "iparban" dolgo ismerosom es mindig ova intenek szerencsere!) -
Szép de nekem nem nagyon teteszenek, annyi van belőle mint a nyű (5-ösből), boldog-boldogtalan hozza be!! -
Nálunk 2 hetente szombaton van találka. nem nagyon van csoportos makettépítés. :P most pl a kiállítás utolsó simításait kell majd megbeszélni.
hátsó szárny, fékek, kormány, versenyülés -
Miket öntetsz???
Lusta vagyok bejárni ilyen összejövetelekre, vagy nem tudom hogy működik ez mondjuk csoportos makettépítésben nem vagyok jó szégyenlős vagyok:))
-
Ebből konkrétan nem sokat értettem:))) -
Azt hittem régebbi. Az tök jól nézki 3 ajtósan, de az 5-sel sincs semmi bajom. ;)
+ megy is.
-

-
Ez biza igy van! Tiz eve meg a ferrari meg a lambo meg a tobbi ilyen csodabogar is tetszett...ma mar inkabb az nagylimuzinok (5-6-7 bomos, A6-A8 audi, nagy mercik stb) tetszenek ;) -
Aha. itt debrecenben. van 2 ember is aki önt műgyantát. az egyikkel már le is beszéltem hogy mit kéne megcsinálnia a suprámhoz :D -
Z em Rx-7-emre szerintem 3 év alatt rendesen rágyógyult, ha nincsis vele egybe öntve. "Bontottan" se tudok SRY. -
Mért te tag vagy valahol?? -
Az ujak nem tetszenek (persze azert uj M6-ost bevallalnek ha hozzam vagnak), inkabb az E39 M5 :PP
-
Hát ahogy öregszik az ember egyre jobban lenyugszik...
Apámon tapasztalom!! -
talállós kérdés:
mire jó a makettklub??
pont erre :) -
'97-es 1.4-es -
Miert te nem jossz ki? -
Rx-7-hez, ahogy néztem a Nissanban van intercooler, valami olyasmi kéne nekem is!! -
hat nekem meg a luxusra van igenyem..ahogy oregszem annal inkabb igenylem...;| -
Milyen civic? -
Mihez? Egyébként nem. Én is keresek egy ilyen embert már régóta. -
én már jópár Suprát láttam, egyszer egy ilyen fosmetálbarnát, amcsi rendszámmal, de még az is jól nézett ki!! -
Nissan 350z:
Egyszer nem láttam belőle semmit csak egy szűrke csíkot, amikor a kanyarhoz ért láttam pontosabban, hátulról meg megismerem ugye...(Juiced, NFSU)
Aztán egyeste sétáltunk a csajossal, és vagy 15-tel elgurult mellettünk.
Vazze, annak is volt hangja. Még csendesen is szép volt.
Másik:
fekete trans-am, messziről hallani. Annak máshogy szép a hangja. Mikor melléd ér a mellkasodban érted a 8 hengert.
Ez autó vazze... :) -
Nincs valami ismerősöd aki mügyanta öntést válalana????
Intercoolert kéne öntetnem!! -
Anyám Civicén, (bár mostanában már csak én használom:)) ) nincs semmi tuning, sőt már rendbe kéne kapni, mertmindenki megtalál mostanában, vagy meghúzzák, de én is úgy ülök benne mintha Diabló lenne!! 
-
én a sulimnál szoktam látni egy kék STi-t (Kolosy után),meg egy fekete spoileres Celicát...Suprát eddig csak 2-t láttam egész életemben... -
jó kis kit, nem sokban külömbözik a simától csak annyiban hogy, lehet belőle
alapmodellt is csinálni de gyárilag Z-tune.Először ez tűnt fel. Szokásos Tamiya minőség, bár nem sokat nézegettem még. -
Multkor egyik hanóverommal kinn ültönk egy kávézó teraszán, és elhúzott mellettünk egy STI, olyan hangja volt mint az Fast & Furious-ban a kocsiknak: fütyült a turbó, vátás, csattant közben levegőt szívott vissza valamije!!! Azt hittem lefolyok a székről!! -
igen!:DDD
ilyen a világ sajnos...ez így van sajnos ahogy írtad...pl én a múltkor egy (természetesen mi mást) suzukin láttam az oldalán egy street racing vagy milyen feliratot,meg egy gagyi 10000,-es felni garnitúrát és a gazdája úgy állt mellette mintha az egy Diablo lenne... -
-
Imádom amikor a turbó hangját amikor váltásnál visszaszív :)
A volán mögötti hülyegyerekes minden 7 Milla feletti "Luxus" autóra vonatkozik.
7 alatt meg a Suzu-n van egy krómcsík meg egy pufóvég és a gazdája teljesen elhiszi, hogy egy Yenko-ban ül(kisarkított példa, de így van)
Szóval mindenkire. Kevés az értelmes ember, én sem vagyolk az de ahol kell ott észnél vagyok. :)
Hogy jövök én ahhoz, hogy más életével játszak, csak mert nagy az arcom, mert a kocsimon van egy spoiler? Akkor már előzhetek jobbról 120-szal, irányjelző nélkül válthatok sávot és ha villantanak érte, vagy dudálnak még nekem áll feljebb?
-
Akkor itthon is hamarosan lesz!! -
Köszke, Gerotól van.
A trans am meg az! :) Az egyik kedvenc filmem, csak az USA-ban jött ki még DVD-n :( -
Nem azt mondom, hogy egy Rolls kényelmével vetekszik, hanem hogy egy magyarországon sajnos Átlagon felülinek számító új 6-7 milás középkategóriás autónak a színvonalát felülmúlja és kategóriájában bőven ott van!! -
azért azokban a BMW-kben nincsen akkora luxus...
új BMW M5 múvi
új BMW M6 múvi