69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • kbx
    Na mivan, senki nincs????????
  • kbx
    Valakinek van még szüksége intercoolerre rajtam kívűű?????
  • kbx
    Jó, az nem drága!
  • geronimo77
    nekem van kb. 3-4
    szerintem kb. 200Ft/db
    de fogalmam sincs
  • kbx
    Mennyiért csinálja???
  • kbx
    Ok, de neked nem kell??
    Nekem olyan 3-4 db kéne!!
    Akkor tudnánk többet is rendelni!!
  • geronimo77
    Akkor jó. Majd megpróblok intézni. De akkor többet kell rendelned. A sasba van egy fickó aki szokott önteni de csak sok darabot.
  • geronimo77
    Skyline?
    Nem tudom. Eladtam az enyémet Jaginak :)
  • kbx
    Én erre gondoltam!!
  • kbx
    Az új nismonak egy nagy van nem??
  • Seaweed
    Nem semmi modon ossze vannak amugy kavarodva a valasz hivatkozasok a topic ezen oldalan :DDD
  • Jagi
    Mert a Dacosokat alapból így kellett forgalomba állítani. Ha nem tetted 1-2 hetente nyűgös volt.
    Csodálatos gépezet! :DDD
  • geronimo77
    az nem jó hozzá, mert az R390-nek két oldalt van a két turbónak külön intercooler
  • modellmaker
    most mé' ?? :D
  • Seaweed
  • modellmaker
    de legalább halad a topic :D

na jó ez már télleg uccsó
  • modellmaker
    ez már lehet spam volt?? :P
  • modellmaker
    (azért figyelitek: egy kommentbe nem tudtm volna leírni. áá dehogy. :D )
  • modellmaker
    lesz majd egyenpólónk is meg minden. kurva jó lesz :)
  • modellmaker
    csak nehogy a halálba üldözzön :D ok akkor leöntetem azt is.
  • modellmaker
    lehet ideje lenne utána járnom?
  • kbx
    Makttinfó az van hogy: szept. 16-22. Malompark bevásárlóközpont.
    A meghívó nagyon jó lett!
  • kbx
    Nekünk volt ilyen Dácsijánk, 0 km-en vettük, amikor hazért vele faterom átnézte az autót és írt egy a4-es oldalnyi listát hogy mi nem stimmel, aztán 1 év alatt mindent kicseréltek rajta szép lassan és a végére lett egy fullos Dácsijánk:))
  • kbx

Ezért kell rétegvastagság mérővel körbemértni az autót, minden kereskedőek van!!
    Mi is így vettük a Mondeot, az meg olszo.-ból jött, de az legalább ne törött ha már szarnak szar!!
  • Seaweed
    Persze tokeletes nincs....azt ugy erheti el valaki mint anno a Daciakon mikor hazahozta a merkubol a gazdaja 3-4 ev pihenolistas varakozas utan, hogy fullra szetszedte es ujbol osszerkta :D
    szal nincs tokeletes...a 20 millas mercik is elromlanak...
  • kbx
    Az tökéletes lenne a hálám sírig üldözne
  • kbx
    Nem újonanan vették, szinte az elsők között volt az ő korzájuk!!
    A váltója fos ez GM hiba!! 1-2 évente viszi szervizbe mert elkopik benne valami műanyag kütyü és attól még szarabb lesz! Zabálja a fékbetétet meg a tárcsát, pedig nem vezet sportosan a srác! Igényesen néz ki belülről, de szar minőségű, hátsó ablaktekerők fél év után letörtek stb...
    Másik ismerős alatt 2 G Astra motorja sült be!!

Lehet hogy ezek csak véletlenek de inkább maradok a japóknál, nekük elég sok Hondánk volt, egy Accordot 12 évesen adtunk el, semmi baja nem volt, csak féltengelyt kellett benne cserélni azt annyi, Civiccel sincs semmi gond pedig már 7 éves!
  • Seaweed
    A volt munkatarsamis vett nemetbol hozott, marha jol kinezo ,alufelnis ultetett meg spoilerezett tenyleg jol kinezo Corsat (96-ost)...aztan mikor osszetorte az egyedi lokharitot es elvitte szerelohoz (muanyagot heggeszteni) akkor neztek meg, es derult ki hogy minimum 2 autobol van osszehegesztve a karosszeria! (kozepen volt kettevagva...valoszinu hogy egy ortorott es egy fartorottbol csinaltak egy ujat) (arrol nem is beszelve hogy akkor derult az is ki hogy a gyonyoru metal lila fenyezes allatt a semmirekello karsz.-lakatos munkaja nyoman a regen torott sarvedokon meg egyeb szerein az utoinak vagy 50kg+ gitt volt az auton!)
  • modellmaker
    hát nem tom pontosan. szept eleje kilőve, vége is, :D asszem okt lesz most de nem tom pontosan. amjd szombaton okosabb leszek.

kéne intercooler is. ami a skylineomhoz van azt leöntethetem de nem tom hogy az jó-e
  • Seaweed
    jah tom, passat nagyon kapos tolvajoknak...
    ahh nem akarom petyust megserteni de nekem nem tetszik se a kocka golf se a corrado...de ez szubjektiv ;)
  • kbx
    Ja, Velencén a szomszédhoz jöttek német ismerősök, egy sima rondakék kombi Passattal, lementek a strandra, déluánra elkötötték a verdát:))
    Azér e Corradoba Betenném a seggem!!
  • Seaweed
    Ford nem nemet auto....az egy oszver fos.
    Opel. hat tudok meselni, fauverol is mert amiota az eszem tudom ez a ket tipusu autonk van/volt!

Corsa: hasznaltan vette? NE CSODALKOZZON! Mindenfele szar torottt 2-3 esetenkent 4 autobol osszetakolt szart hoznak be...igy nem csoda ha minden baja van!
    Opelunk van idestova 13 eve lassan! Mind vadonat uj volt..eloszor egy kocka corsa, aztan az elso kerek, azutan astra, azutan megint astra...es 3-4 eves korukik (kb 120.000km) egyikkel se volt az eg vilagon SEMMI baj! Rendszersen szervizbe hordott autok voltak termeszetesen! (Sokan azt hiszik az auto olyan mint levego! "Veszem oszt van"...meg az orat is 2-3 evente el kell vinni orashoz...a jo auto olyan mint a jo ora!)
    Apan autoszerelo (volt), fel hanem az egesz gyerekoromat autoszerelo muhelyben huztam le...persze akkoriba meg nem voltak ilyen autok...egy kb 15-16 eve volt...de azert van nemi fogalmam az autokrol. ;)
  • Seaweed
    Hat fauvet ezert nem is veszek soha..ugy lopjak oket mintha duda lenne....
    Audit meg a bomost anyira azert nem lopjak szerencsere....
  • kbx
    Én csak abból indulok ki amit tapasztaltam: Havernak C Corsája van, hát abban is vannak gyári hibák bőven, Apámnak Mondeója van annak is minden baja van, meg az S8 is fos volt!! Régen az biztos hogy tudtak autót csinálni, mert a zöldséges mercik, mega cápa bömösök még most is futnak gond néköül!!
  • kbx
    Az most lesz szeptemberben nem??

Intercoolert nem akarsz öntetni???
  • Seaweed
    Hat pedig egy ismerosomnek van egy A8-as 4.2-es Quatroja....van benne 200.000Km es eleg jolvan a jarmu... Lehet egyedi hiba volt amivel talakoztal. Az ismerosom szerint se a legnyugosebb tipus... (van BMW-je is...az sokkal nyugosebb szerinte)
  • Seaweed
    bye
  • kbx
    Amúgy én nem nagyon vagyok kibékülve a német autókkal, az összeszerelési minőség nem a legjobb, meg lopják is őket, ültem már 96-os vagy 97-es S8-as audiban és annak már minden baja volt, estig nem tudnám felsorolni mennyi minden szar volt rajta!!!
  • DJ Skyline
    na én most lelépek!
    tőlem mehet tovább a téma,de azért néha essen szó makettekről is!:))
  • DJ Skyline
    értem igen!:DDD