69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • kbx
    Ez pont F&F Supra, ha megnézed jól az oldalán ott van a matrica is, meg ugyan az a Body kit van rajta!
  • LSL
    mi van annak a motorháztetején??? mé látszik át így?
  • DJ Skyline
    ez nem rossz csak nem ilyen mattban!:D
    mondjuk ami az F&F Suprán volt az a n.sárga szép!
  • kbx
    Vagy ez:)) Na jó, ez gááz!

• kbx
    Jaginak!!! Hátha megtetszik neki ez a kék a Skyline-ra, azerintme jóó!

• DJ Skyline
    én aztán nem haragszom senkire,én sem szeretek egy dolognál leragadni,csak nem akarom,hogy olyanok legyünk mint egy fan klub a saját topikban...hogy ott mindenről megy a téma,mert aztán még ránk szólnak,hogy milyen gigantikus szpemmer,offer banda vagyunk!:D
  • kbx
    Igaz, csak gondoltam megosztom veletek mert nekem nagyon tetszett...
    Nem vettem magamra csak unatkozom, valamit írnom kellett:)) De nincs harag:)
  • DJ Skyline
    ja meg a #21726 is!?:DDDDDDDD
    na mind1 mondom no problem de ne kalandozzunk el nagyon...és ez nem neked szólt hanem mindenkinek...nekem is!:DDD
  • kbx
    De köszönjük!!!
  • kbx
    Végülis, az autók szegről-végről a témához kapcsolódnak...:)
  • DJ Skyline
    örüljetek,hogy nem szólok érte!:DD
    ha szigorú lennék mint a többi topik házigazdái akkor itt vas szigor fegyelem lenne,és ha más téma lenne mint ami makett azt rögtön töröltetném!:DD
    de mivel úgysem lehet non-stop a makettezésről beszélni,hogy igen én ma ezt csináltam,jaja ezt használom én is,ja ott voltam a versenyen,ezért mehet az off is,DE(!!!) csak mértékkel!:DD
  • modellmaker
    azé' nem gyenge kis vegyes topicunk van. :D
  • LSL
    Kösziiiii ezt kerestem már mióta :D
  • LiPTON
    lol!! ez kib***ott jó!!!
  • LSL
    Le kell parkolni valahol ahol még van hely, aztán fel a buszra. Legalább hazefelé nem kell annyit várni, meg talán találsz árnyékot is.
  • kbx
    Ez nagyon beteg!! :))))))))))))))))
  • Elmör
    Az jó lesz, ha elmegyek nagy nehezen a reptéri parkolóig, aztán visszaküldenek a másik végébe a városnak, akkor asszem nem kell majd busz, mert egyenesen bemegyek a leszállópályára.
  • kbx
    Azt írták, hogy aki az M5-ösről jön annak 541-es mellett van kijelölt parkolóhely ami hülyeség mert legalább 3 helyen leht bejönni az 5-ösről, meg különben is ne mondják meg hogy hova álljak, de úgy döntöttünk hogy IC-vel megyünk reggel, 7:45-kör már ott is van!
  • Seaweed
    Hat nem tudom..ami parkolokrol tudok azok a repter kornyeken vannak...koran odaersz azokban tuti lesz hely..az viszont nem elkepzelhetetléen ha ezek megtellnek mar nem engednek be tob autot a varos ezen reszebe es tavolabbi parkolokat toltenek fel.
  • Seaweed
    Mi regen ugyanezt Mig-29-el, meg albatrosszal csinaltuk...90-es evek lejen meg Mig-21-el..csak azok leszalloiranyon kb 5 meterrel a fejed felett huztak el..nah az a durva nem a raspoly :DDD
  • kbx
    Basszus, most mondta a haverom hogy a parkoló, holnap a város másik felében lesz, onnan még buszok visznek a reptérre!!
  • kbx
    A haverommal szoktunk kijárni Ferihegyre, a kifutó pálya elejére, ott a keritésnél kezdődnek a bevezető fények! Nagyon jó amikor kb 200-al elhúz a fejed fölött mittomén hány méterre!!
  • kbx
  • Seaweed
    Mibol? A digigepbol?! Hat hogy tervezed te azt a fotozast? :DDDD
    Feldobod idozitovel es a csucsponton exponal vagy kotsz ra egy madzsagot es azzal exponalsz?
  • Elmör
    Én is fogok fotózni, viszem a digit gépet, bár a levegőben nem hiszem, hogy sok fog látszani belőle.
  • Seaweed
    Jah nem...hobby fotos vagyok..es mive lrepules is erdekel a ket kellemest osszekotom es hasznos lesz belole :D
  • Elmör
    Én meg azt hittem, hogy valami fotózás miatt mész ki és az a munkád ott, bocsánat.
  • Seaweed
    Munka kozben? :D En mar regen "nem tartozom oda".... ;|
  • Elmör

Én nem csak autópályán közlekedek 120-al és mégis le tudom húzni az ablakot, nagybátyámék kocsijában van légkondi, nem szokták nagyon lehűteni a kocsit és mégis nagyon nagy a különbség, pl 22 fok aztán meg 36. Ha meg csak 30-ra húzod le akkor nincs értelme. Elektromos ablak meg úgy lenne jó, ha lenne azért tekerő is mellette.
  • Elmör
    Zavarjunk munka közben?
  • kbx
    Egy kicsit hagy cáfoljak rá!!
    Légkondi: Nem csak akkor jó ha 50 fok van kint, mostanában nagyon aktuális, hogy viszonylag jó idő van kinnt, de szakad az eső, ablakot nem tudom lehúzni a szellőztető meg autómatikusan párás meleg levegőt fúj be, ilyenkór párásodik mint állat, főleg ha meg is állok a kocsival! Nagy melegben azért nem baj ha van, nem kell 19 fokra hűteni a kocsit, autópályán meg különösen jó, mert 120-nál már elviselhetetlen lehúzott ablaknál a huzat, meg a hang!!
    Elktromos ablak: Ha lemerűl az aksi, (értem ez alatt, hogy már nem indítja a motort) akkor még bőven van benne annyi, hogy az ablakot felhúzza!
    Nekem meg főleg kell, mert én 11 évig judo-ztam és olyan erős vagyok, hogy egyből letörném a tekerőt!
  • kbx
    Én lehet hogy rádcsörgök, csak szurj be egy képet, nehogy nagyon megijedjek élőben:))))
  • kbx
    Húúú, a motorházat lesz szép átalakítan:)))

Nekem sincs időm mostanában, napközben lakást felújítok (most már a végén vagyunk:)) ), este meg inkább a haverokkal vagyok, mindig csinálunk valamit!!
  • kbx
    Ok, nekem is olyan 4-5 kéne, 10-et mér biztosan leönt a faszi!!
  • Glpetyus
  • Seaweed
  • Glpetyus
    Jó vén fasz vagy Te is :S
  • Glpetyus
    "mindig a Renault hangot akartam hallani, ami azt jelentette, hogy fater éppen huzatta a mocit."

• Seaweed
    Nah ha valaki meg akar holnap keresni kint az jelezze es kuldok mobilszamot neki privatban...persze ova intek mindenkit a rusnya fejem latvanyatol
  • Seaweed
    "ex-szerelonek"...de az a hadsereg mar sehol sincs amiben en szolgaltam kb 10 eve....az allomany nagyresze sincs sehol...
    (ha nagyon akartam volna van par ismeros meg akitol kerhettem volna VIP vagy sajtos belepot...de en utalok kurvalkodni...es nincs pofam az ilyen dolgokhoz...meg amugy is azt vallom ha valaki akinek munkammal segitettem, es ilyenkor nem talal meg magatol....mondjam tovabb?!)