69150
-
Nem vészes.
Tucc csinálni képet az öntőkeretekről ? :)
(igen,mielött megkérdezed,ami rajta van arról is
) :)
-

4990 pez. Egeszen turheto kivitelezes. (ex ESCI) -
Ja,...akkor hülye vagy,és add nekem :P
Mennyi vót ? -
Mert minden heten veszek egy makettet :P -
Mér lennél hülye ?

-
Kopjetek le, tudom hulye vagyok, ezt vettem ma: 
-
Jahh, köszönöm mindenkinek.
-
-
valaki nem tud egy fasza fehér festéket?
A fehér tamiya-spray elég jó? Lehet vele szépen dolgozni? -
Hepi börzdéj így utólag!!! 

-
Hát aláírod, hogy [ejtsd: aknamező, ami olyan mező, mely aknákból áll, olyan aknákból, melyek robbannak, ha a munkaasztalhoz közelítesz. Működési intervallum: 0-24h]
Bár nehéz lenne ezt belemagyarázni a "minen"-szóba, de hát érdekes nyelv az a német. :D
Egyébként még egy megoldás:
A konyhában kell makettezni.
Garantáltan csak akkor megy ki oda a nép, ha muszáj. :D -
Nem tudná elolvasni a koponyát meg a lábszárcsontokat! Meg atöbbit sem. [nagyon g*ci]:DDDDDDDDDDDD -
:DDDDD -
szerinted ez valamifele visszatarto erot birtokolna? :D Max jol nez ki :P -
:DDD -
tegyél még egy táblát az ajtód elé,hogy "Minen" és rajta egy koponya! 
-
hehe :D -
én vmi olyasmire gondoltam, mint jurassic Parkban van, csak megerősítve. Mert ha vmit benn hagyott a nő, nincs az a kerítés ami megállítaná :D -
Háát... vhonnan ismerős.
Szerencsére a csajos nem lakik velünk (még nem költöztünk össze), de sokat van nálunk. Szóval mikor a család ( mostanában a nagymutter is ott van nálunk hétvégenként) befejezte az ebédet akkor anyuval stereoban mondják 2 percenként, hogy ""Atika" gyere már egyé'" . Hmm... és akkor csinálj vmit.
A csajos meg a vacsoránál váltja a grószmutert.
+ most hogy van időm bütykölgetni folyamatosan elkések mindenhonnan, ezért is kapok. :DDDDDDDDD -
Szabadalmaztatjuk!!!!!!! Jofajta drotkeritesbol vasbeton colopokkel
-
asszony nincs,egyenlőre mutter van...:DDD
mondjuk nincs sok különbség,mert neki is azt mondom mindjárt...aztán félóra múlva kimegyek...
-
Neked az asszony mit szól hozzá, hogy a leves már 3x ehűlr de te még mindíg a pilótafülkét festegeted és 40-edjére is azt mondod mindjárt ? :)
Nagyon ki van tőle vagy jól viseli? -
-
LOL!
-
:DDDDDDDDDDD :DDDDDD
Csak simán meg kell állapodni vele, mert ő is ember, hogy az az enyém én dolgozom rajta meg fogja értemi... de azért egy magasfesz. kerítés nem árt (úgy padlótól plafonig) a munlkaterület köré! (figyelem kisgyerekeknél is alkalmazható) :)D DDDD -

-
hehehehe ezt a beszelgetest :D -
LOL-LOL!:DDD -
:DDDDDD
vagy meg kell neki mondani
" ha felmered ragasztani az orrkúpot,akkor letöröm a rózsaszínű korvetted egyik kerekét"
-
írok egy könyvet. Jó-e ha a csajod is makettezik, társszerzőket keresek :DDDDDD -
Látod, inkább ne próbáld ki.
pl: faszán ki akarod dolgozni at elejét(radar megilyesmi) 2 hétig kolbászoltál 4 olyan kép után amin minden normálisan látszik, viszed haza és fel van ragasztva az orrkúp... :) -
LOL az milyen lenne...félévig gyűjtöttem egy 1/48 tomcatre volt vagy 20K,és az asszony összerakja...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Az a baj,hogy minden hibája ellenére szeretem a csajt, a hozzáértő barátnő meg úgy is beleszólna mert nőből van.
Vagy ami még rosszabb, unatkozik és összerakja mire hazaérsz
-
ezért kell makettező barátnővel összejönni!:DDD
legjobb hely rá a makettverseny!:DDDDD -
Azt magának veszi.
Ha 2 hetente vesz egy lakkot (montam neki a makettfesték jobb, több a szín, + khaki körmöt még senkin nem láttam, U.S. NAVY-s matricával meg végkép nem :DDD)
szóval ha vesz körömlakkot, az is pénzbe kerül, mivel én életemben egy darabot nem vettem, ezért a rám eső részt vmi értelmesebbre költöm. :D Persze az baj mert az értelmetlen.
Ez hosszabb ideig megmarad, nem kopik le. Meg a k.lakk tök felesleges: felkeni, lemossa, felkeni, lemossa... ez értelmes.
22 éveas, még fiatal -
:DDDD -
LOLOL
persze,hogy megkérdezi...biztos kölcsön akar kérni körömlakkra,vagy parfűmre...:DDDD
hány éves az asszony?:D -
Pl. a játékfüggőségem :)
A multkor megmutattam neki a civicem, hogy lekárpitoztam a padlólemezt, meg csinálom az ülést de ezt a poént még nem lövöm le, majd meglátjátok.
Szal faszán haladok mutatom mi van, szétrobbanok a lelkesedéstől erre annyit mondott közömbös arccal: szép. :/
Mintha 100 nyilat lőttek volna belém!
Persze mindíg megkérdezi mennyi volt, akkor az se érdekelje :P :DDDD
Multkor a Skylne-t is megkérdette (a posta rekord időt futott egy hét alatt idért Gero-tól
)
monom neki 10k.
Láttam csak kerekedett a szeme, de nem szólt semmit.
Mert ugye ami az enyém arra költöm amire akarom... az RC-t meg hónapokig hallgatnám még anyámtól is:
-Ha elköltöd az összes pénzed nem lesz!
-Igen ez általában így szokott lenni. :DDDDDDDDD
Fanatics, előre! :D -
asszonynak mi nem tetszik?:DDDDD -
Azsittem gyorsan szállt le... :DDD