69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    (72-es!!)

• DJ Skyline
    hát 4k-ból max 3db 1/144-es repcsire futtya'!:DDD
    vagy valami ócska szarságra...:D
  • Elmör
    Végülis sajnos ma már 8K nem nevezhető sok pénznek, mert alig veszek valamit a boltban(kenyér, tej, vaj, felvágott, sajt) aztán már lazán 3-4K-nál tartok. Ha makettban nézzük, akkor ugye 1 max 2-3 makett ára, de én is jobban szívom a fogam ha festékre megy el ennyi vagy hasonló cuccra. Amikor vettem a Tamiya sprayket, akkor 4K ment el, és csak 2 flakon volt a kezemben, akartam venni clearfixet is, de nem volt sajnos, erre a srác azt javasolta, hogy ragasztó meg fényes lakk és majdnem ugyanaz!
  • DJ Skyline
    ez benne van a pakliban,de még mindíg jobb mintha éles lőszerrel lőnének lábon,ha katona lennél!
  • Elmör
    Láttam már eléggé csúnya sérüléseket paintballal, szvsz nem akarom kipróbálni, inkább makettra költök!

Csudi jók ezek a diorámák!
  • Seaweed

• Seaweed
    Minimum :P
  • Seaweed
    :)))
  • Seaweed

• DJ Skyline
    :DDD
    "Hánsz nézd már meg a távcsöveddel,nem látom jól"
  • Seaweed
    "Arra lattam egy muszka 34-est!"

• DJ Skyline

gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Seaweed
    Gyertek vazzeee!

• Seaweed
    Achtung PANZER!

• DJ Skyline
    nice!
  • Seaweed

"Ajjj vagy lovok paszmek'!"

• DJ Skyline
    hogyha ezt a Maust 39'-ben vetették volna be akkor mi lett volna 45-ben?
    3x ekkora tank?
    amúgy
  • Seaweed

• DJ Skyline
  • Seaweed

• Seaweed

• Seaweed
    fiktiv: E 100 B 1946 (Dragon 1:35)

• PrasCo
    Hja, akkor np, htx! :D
  • DJ Skyline
    itt nem nézzük az offot,no problem!:D
  • PrasCo
    Sajnos nem. :| Csupán régebben nagyon sok Kaliber újság fordult meg a kezemben, és abban nemegyszer többoldalas Paintball-"részleg" volt. Köztük cuccleírások, tesztek, bajnokság-állások, sőt egy leírásra is emlékszem az első magyar Scenario-ról. :) Szidták a játékosokat rendesen, hogy bár jópáran el voltak látva rádióval, csapatmunka, rajegységek szervezése nulla, mindenki rambózott inkább. :DDD
    De elnézést áz offér' :}
  • DJ Skyline
    gondolom te már paintballoztál!:DDD
  • PrasCo
    Így van. Sőt, bajnokságok, etc. :) De azt általában már hivatásos versenybírák előtt, felfújható akadályok mellett nyomják, ezek viszont több hektáros, bazinagy össznépi hadijátékok. Egyszer megérné kölcsönözni egy Autocockert, és kimenni vele kartontankok elől menekülni.
    Addig meg maradnak a cuccok 1:35-ben, műanyagban.
  • DJ Skyline
    igaz a makett sem 200Ft,de azt mindennap nézhetem a vitrinben ha összeraktam!:D
    paintball is maradandó élmény csak sajnos nincsen mindennapra 10k-m vagy több(nem tudom,most mennyi a paintball,stb teljesen laikus vagyok paintball ügyben),hogy elmenjek paintballozni...ez csak annak jó aki sportként űzi a péjntballt':)) úgy tudom van ilyen "sportág"
  • PrasCo
    Nah igen. Valóban nem. Bár a makettezés sem az. :D
    De az tény, hogy egy scenarionak esztelen feelingje lehet(ne), csak ugye MO nem hemzseg a papírpárducokban.
    Azért... az a Jagdpanther(?) még gagyinak is túl gagyi. :D Azt értem, hogy kötött az űrméret, de mennyivel emberibben nézne már ki, ha egy valósághű arányú főfegyverzet-imitációs csövön belül futna a kisebb űrméretű, tényleges paintball-fegyvercső? Mert ezzel így valami... áh... szóval... na. :D De ők tudják. ^^
  • DJ Skyline
    Nem péjntbóloztam' még soha!:S
    egyszer majd elakarok menni kipróbálni,de nem 200Ft sajnos...:(((
  • DJ Skyline
    nem is figyeltem a részleteket!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    komolyan nem láttam azt a két figurát a torony mögött!:DDDDDDDDDD
    akkor nem szóltam,így már érthető miért ilyen gagyi a kidolgozásuk!:DDDDDDDD
    sry
  • PrasCo
    Egyébként ha megnézed, a Panthának a csöve képes tüzelni paintballgolyókat. :) Igen komoly cuccok vannak ám Paintballhoz, pláne Pb. scenarioknál, ahol egy napig gyakják egymást mindennel, amit el lehet képzelni. Aknavetőkkel(!), gránátokkal, járművekkel, ágyúkkal etc...
    ja, de off ^^
  • kbx
    #22303 Nézd meg az alsó képen a "tankot", rajta van hogy "Paintball Magazin" meg tiszta festék és az emberek is olyan szerkóban vannak...
  • DJ Skyline
    ez paintball?
    asszittem ilyen funok akik unatkoznak és építenek maguknak ilyen sufni tuning tankokat...:DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • kbx
    Azért megnéznék egy paintball csatát ilyen "gépekkel"...
  • kbx
    Hülye:DDDD
  • DJ Skyline
    igaz kissebb egy RC tank mint ezek,de kissebb rá az esély,hogy beázik esőben!
  • DJ Skyline
    szörnyűek..és ebbe pénzt fektetni,ahelyett,hogy vennének egy RC tankot...
  • kbx
    Van még papír párduc is4 (asszem az):DDDD

Mondjuk feelinges lehet egy ilyennel painballozni!!!
  • DJ Skyline
    áhh elégne!:DD
    vagy kilyukasztaná a kartont a lövedék és átmenne az egészen,aztán a mögötte parkoló autóba szállna bele!