69150
-
ikább dio' kiegészítő kéne...makettek már megvannak a dio.hoz (Tiger I,Willys Jeep,Sherman),már csak egy jó ötlet kéne Ardenneki dio ügyben!:DDD
figurák tuti kellenek az 100%... -
hat 14K bol vehetsz 2-3 Harcjarmuvet, vagy 5-6 kis jeep meretu jarmuvet, vagy 3-4 repulot...szal makettet sokfelet lehet...bar tudod te is hogy van amire eleg se lenne :D (pl Trumpeter 1/35 Mi-8 ;))
Szoropisztolyt max hasznaltan, ahhoz meg gyujteni kene penzt...kezdo pisztolyt meg palackal tudsz 5K korul venni...az is sok mindenre hasznalhato! (en is azzal kezdtem...egyszint fujni jo!) -
keine pénz...14k-m van abból meg még nem tudom mit veszek!:DDD
tomcatet akartam 1/48-at de lehet valami második vhs cuccot,mert a képek alapján megjött a kedv második vh-hoz!:D -
-
Hat akkor venni kell... ;)
-
nem egyszer történt már,hogy a nagy csiszolásban túlcsiszoltam,és puttyolhattam megint!:DDD -
nekem is kéne egy szórópisztoly,kompresszor,mert ecsettel nem lehet szépen festeni nagy felületeket... -
Mit baszol el rajta? :D Bekened, megvarod mig megszarad, aztan nekiesel csiszolo anyaggal/reszelovel, egyre finomabb szemcsevel! -
Hat jah..nekem az "ujrakezdes" kb 100 rugoba jott ki...persze ebben sok nagy tetel is volt mint: szoropisztoly, kompresszor, uj asztal..stb..es nincsenek az ujonan vett makettek benne..... -
:DDDD
nám nám...úgyis elb*sznám a puttyolást!:DDD -
pénz és idő kérdése az egész...na meg persze türelem...12 éve...huh...azalatt sokat válltozott a piac...sajnos a minőségi cuccok jó drágák,de könnyebb összerakni mint a 3000-es gagyi sorjás,szarul illeszkedő selejteket...:DD -
Egyszeru! Vagj bele szikevel az egyik illesztesbe, es maris szukseged lesz ra 

-
kipróbálom majd...habár most Tamiya cuccokkal vagyok betárazva azokat meg annyira nem kell...:D -
Egyszer probald ki egy leharcolt ecsettel...sokal jobb. (en pl vettem neki iroszerboltban 20-os iskolai "bovli" ecsetet...telljesen megfelel a celnak, kicsit megvagtam a hosszat es kesz is! Masik egy regi Revell nyest ecset ami mar vagy 10 evnel is oregebb..nagyon leharcolt allapotban van, festeni nem is lehetne veleszepen...pont jo az ilyen munkakra!) -
qper #22447 Nézem ezeket a képeket, amiket belinkeltetek ide, hát csodálatosak!!!
Jó 12 éve abbahagytam a modellezést, de a képek hatására megint "előjött" a festékek, a ragasztó, és a higító "illata". Hirtelen nagyon úgy érzem, hogy megint be kell kezdenem ebbe a csodálatos hobbiba :) -
volt,hogy laposfejű csavarhúzóval,vastagabb kartonlap darabbal,ami kemény,de hajlik is hogy könnyen fellehessen vinni -
Miert te mivel?! Regen osszemajzoltam mindent vele...aztan lattam tobb profitol hogy kimustralt regi ecsettel viszik fel, es tenyleg sokkal konyebb dolgozni vele!!! -
Szamoljunk egy kicsit (tengo merete valosagban, merulese stb), szerintem ez a dio legalabb 30 meteres melyseget modellez! -
ecsettel kened a puttyt?:O -
Asztalto lalltam fel..kiprobaltam a revell putty-t (eddig Tamiya-t es italeri-t hasznaltam)...erdekes higitora ha ki akarom mosni az ecsetbol csomosodik! es gumiszeru anyag lesz belole! Italeri es Tamiya-t siman mintha festek lenne ki lehet mosni az ecsetbol!
(megis kellett tomiteni, igynem tudtam lefujni kasztnit) -
na ja de ez a vízszint a valóságban egy kikötőnek is kicsi lenne...mármint nagyobb hajókra gondolok...Bismarck,Arizona stb...habár nem vagyok nagyon jártas a második vh.-s hajózásban! -
így igaz!
-
Hat 900 meteres viznek megfelelo aranyos makettet nehez lenne kesziteni..szerintem ez rendben van! -
Jah..de nem is erre gyurunk... -

-
Valamin gyakorolni kell Scapa Flow-ra.
-
LOL!:D
ahoz elég lenne az egyik légvédelmi stukkere!:DD
csak felesleges torpedópazarlás!:D -
Ugyanmá'. Most hatol be a Balatonra mondjuk a Zalán keresztül, hogy betámadja a "Lujzika" vitorlás katamarán csatahajót. :D -
nem,mert top10-be évente 1x kerülünk be kb!:D -
Hetet akartál írni.
-
szvsz túl sekély a víz... 
-
hát ennyit a top10-es helyezésről!:DDD
1év múlva ugyanekkor ugyanitt!
-
-
Nem is igaz mert én :D
Egyébként sziasztok -
na igen
-
Az eroegyensuly fentartasa vegett 
(Tegnap meg ma nagyon panzer-weekend volt/van
)
-
:DDDD
-
-
Csoder #22423 Jaja, dark yellowal kicsit itt-ott ködöld át azt a bergepanzertigert, és máris mutatósabb lesz :)))
Egyébként megnyugtatlak.. elég szarúl makettezem én is :D -
:DDDDDDDD