69150
-
Elmör #22541 Lehetne a diorámán egy szétlőtt Sherman, ami mögött elbújtak a katonák és éppen a Jeephez szeretnének szaladni, hogy eliszkoljanak, de akkor előkerül a Tiger és a csövét ráfordítja a Jeepre, a katonák arcát hogy meglehetne csinálni, az amcsik arca ideges és beszari lehetne, a németeké meg nevető és ideges, fölényes. Szerintem cool ötlet, ha meg amcsipárti vagy, akkor szétlőtt Tiger és diadalmas amcsik a Jeepel meg Shermannal. 
-
nekem is van vmi olyasmim :) -
hír iz dö pikcsör
-
Mas:
Fenyezem a mercit, epp az elobb vettem ki a "szarado-doboz"-bol...
Amikor elmentem venni csiszolo papirokat, adott a boltos ajandekba egy spec, matrica alapu papirt amit direkt a beleszaradt por es egyeb szemcsek eltavilitasara van. (3M a gyarto)
Hat ez valami isten ez a cucc! Karcolas nelkul gyonyoruen el lehet tuntenti minden egyenetlenseget, porszemcset vele!!!! -
Majdnem! De pont ilyen foto is van! -
nekem megvan egy könyvben az eredeti kép!:D
címe a könyvnek:
20. Századi Hadtörténet
Hadászat és Harcászat
Harckocsi Hadviselés
A Harkocsik Szerepe a Háborúkban, 1914-2000
1 az egyben ugyanez van a képen is!:D -
Csoder #22535 Na mektaláltam a gépemen:
-
Csoder #22534 Az első felborúlt tigert már láttam diorámában megvalósítva. Nagyon ász. -
nekem pont most jött meg a kedvem ettől a hétvégi képáradattól!:D -
Hali mindenki. időm nem nagyon volt írni a hétvégen meg olvasni se csak a képeket nézegettem. ^^ szépek. van egy-kettő amitől mindig abba akrom hagyni az egészet -
hi
-
tök jó akár áttudom írni a topik nevét,leírását,másik bannert tudok betenni!:DDD
persze jó ez így ahogy van!!! -
-
Házigazda: DJ Skyline
szal csak óvatosan most már,hogy ki mit ír!

[csak vitszelt] -
NGPETI #22527 SZIASZTOK! Kicsit OFF,de talán érdekelhet itt is pár emberkét... :o)
Családi nap, gokartozással...
Idén első alkalommal szervez CSALÁDI NAPOT az NH Motorsport Egyesület
és a Kesjár Gokartsuli Százhalombattán, a gokartpályán.
Nemtől függetlenül minden korosztály megtalálhatja a számára érdekes
időtöltést, így a család minden tagjának egy jó kikapcsolódás lehet
az esemény!
Időpont: 2005. augusztus 28. (vasárnap), 10 órától
Helyszín: Kesjár Gokartpálya, Százhalombatta-Ipari Park (6-os út
27-28 km)
Terveink szerint a következő témák, programok szerepelnek majd a
rendezvényen:
10.00-13.00 gokartozás (gyerekeknek 6 éves kortól)
13.00-13.30 ebédszünet :o)
13.30-14.00 RC bemutató
14.00-14.30 hastánc
14.30-15.00 meghívott autóversenyzők gokartversenye
15.00-16.00 házi gokartverseny
16.00-16.30 a "legbevállalósabbak" részére
meglepetés-futam :o)
16.30-17.00 díjkiosztó
10.00-17.00 autómakett-kiállítás, versenyautó-kiállítás, lőbusz és
gyermekprogramok
AKCIÓ! A rendezvény ideje alatt 1900Ft helyett 1 menet ára csak
1500Ft!
Várjuk azok jelentkezését augusztus 22-ig, akik biztosan részt
szeretnének venni egy ilyen hétvégi programon.
( Németh Gábor 06 20 383-1798, [email protected] )
Az előzetes információkra továbbra is azért van szükségünk, hogy a
meghívottakkal és a résztvevőkkel előre tudjunk egyeztetni, valamint
felmérjük az érdeklődést a rendezvény iránt.
Köszönjük!
Jó szórakozást Mindenkinek!
Németh Gábor
-
O a hazigizda :D -
Én sem látok változást... -
-
Na,végigolvastam.....
1. Feszt érdekel,hogy hanyadikak vagyunk ?!
2. Nagyon szép maketteket raktatok be ^.^
-
tenksz az ötleteket!
-
reggelt...sasoljatok csak fel a banner alá mi van kiírva!:DD
tenksz to Punker!
-
Hehhh....500 új hsz :O
Megy a spam ? :D -
Eddig sztem ez a legépkézlább ötlet :D -
Elobb utobb igy jar minden behemot dizelzabalo dog...
-
http://www.ww2incolor.com -
Nah akkor egy kis keparadat otletgazdanak!
(ez foleg nekem lehet majd erdekes a Jagdtigerhez)
-
Hm, gondolkodtam, és ismét eszembejutott egy ötlet.
A maketteket eladod, az árból veszel egy 1/35-ös Tigris lövegcsövet, amit "leböksz a földbe" torkolattal felfelé, lefested, beszórod az egészet szódabikarbónával. A dioráma címe: "Hó alá temetett Tigris, Sherman és Willys, Ardennek, 1944 decembere"
A lényeg.
A maradék pénzből pedig elmész sörözni. :D -
Sot! megcsinalod a leg uberebb muzeumi minosegre a jarmuveket, majd eltemeted hatul a kertben!
Az igazi diorama kedveert

-
És ha még üveglapot sem teszel az oldalára, hogy nehogy meglásd mit tettés a sok drága makettal, akár be is temetheted, és fűmagot szóratsz a tetejére. Ez lenne életted legrdágább virágcserepe :D -
De akkor már lehetne az is, hogy a tigris és a sherman egymásnak rohantak, de szegény willyis köztük maradt, és csak nagy fémtömbbé gyűrődtek össze az ütközésben... -
..es konnyu elkesziteni! Kell hozza egy meretaranyos bazni nagy godor...bele a leszecskazott makettek, par tegely festek ebbol-abbol...ezt felig betemetjuk foldel es kesz is a realis diorama....

-
Jobban is hangzik :DD -
Hat akkor a harom felsorolt jarmuvet egy godor aljan egymas hegyen hatan, feltucatt szetszaggatot hulla testreszeivel beboritva!
Ugyanis az eloretoro Tigris-t tamogato gyalogsag, mely eppen egy Shermant es egy Jeep-et futamitott meg az egy negyzetmeteres tisztasrol. Kapott a nyagkaba egy 2tonnas bombat egy Avro Lancaster-tol....

ez kis helyen is elfer
-
Csoder #22508 Ja meg melyik hüyle jenki az aki padló gázzal kamikazet jáccik egy tiger ellen
-
Kicsit nagy lenne 1/35-ben... -
A keskeny hegyi úton hátrahagyott használhatatlan shermant meg willyst arrébtolva csinál magának utat a büszkén előretörő tigris. Erről még sztem képet is találsz. -
Tipp:
Erdoszeli foldutszakasz: Utolso erotlen, de megis szamszeruen jelentos ellentamadasba kezdenek a fritz hordak! (
)
Bevetnek mindent ami mozog! A folduton eloretor a Tigris, az arokban egy magarahagyott Sherman, melynek elfogyott a loszere/uzemanyaga...az ut tuloldalan a tisztas szelen egy szetlott hutoju Jeep melyet fejvesztve hagytak ott a jenki kutyak, meglatvan a kozeledo Tigrist...

-
nah most megyek csucsukálni'!
cakát all!
-
ja csak szvsz ezt a németek megoldották egy torony fordítással,löveg töltéssel,és a tűz parancs kiadásával!:DDDDD -
Elismerem, eléggé...
na.
De a kreativitáson és az újszerűségen a hangsúly. :D